ne demek öldürmek! hastalık bu asıl.kesinlikle yanlış,kesinlikle hiç bir değer ile alakası yok ve tamamen uydurma bu söz.Kuran da geçiyor mu bilmiyorum eğer geçiyorsa Kuran ın değiştirildiğini bile düşünebilirim.benim insandığım Tanrı nın ve sahip olduğum dinin böyle birşey emrediceğine asla inanmam.kim oluyorsunda yaşama hakkımı elimden alıyorsun ? insanların yaşamayı hakedip haketmediğine sen mi karar veriyorsun ? Çok saçma! Lut kavminin yaptıkları çok farklı şeyler onların eşcinsel olduğunu bile düşünmüyorum.Eşcinsellik bir hastalık bir sapkınlık bir tercih değil bir YARATILIŞ! Bu benim suçum değil.bunu ben seçmedim öyleyse bu kimin suçu ? yada ortada bir suç var mı ? mantıklı düşünün biraz algılarınızı açın insanları anlamaya çalışın.Hangi insan tercih eder hayatı boyunca gizlenmeyi,bir sorunu sıkıntısı derdi olduğunda kimseye anlatamamayı yada en önemlisi ailesine yalan söylemeyi ? Cevap açık değil mi ? bariz açık.İsteyen kabul eder isteyen etmez bu zaten hiç umrumda değil.Ama insanların bu tarz yazılarla beyinlerini bulandırmayın ve homofobiyi insanlara işlemeye kalkmayın!Eminim benden daha günahkarsındır ki içinde insani duygular ne kadar azalmış görüyorum.Hiç olmazsa senden daha fazla insanım.Önce bunu öğren "İNSAN" bunu anladıktan sonra bu konuları düşünmeye kalk.Sen ve senin gibi insanlar(ki ne derece insan şüpheli) Kuran ı ve İslamı zerre kadar anlamamış,bilgisiz,cahil insanlardır.
Adminler bu konunun silinmesini rica ediyorum.Saygılar...
ARAF S80-82AYETLER: "Hani Lut da kavmine şöyle demişti: 'Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı,çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuzDoğrusu siz,
ölçüyü aşan(azgın)bir kavimsiniz' Kavminin cevabı: "Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları,çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış" demekten başka olmadı"
HUD S81AYET: "(Elçiler-Melekler)Dediler ki: 'Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz
Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü
(yola çık)Sakın,hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka
Çünkü onlara isabet edecek olan,ona da isabet edecektirOnlara va'dolunan
(azab) sabah vaktidir Sabah da yakın değil mi?
HİCR S73-76AYETLER: "Derken,tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz)çığlık yakalayıverdiAnında(yurtlarının)üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık Elbette bunda
bunda 'derin bir kavrayışa sahip olanlar' için gerçekten ayetler vardırO(şehirde)
gerçekten bir yol üstünde(hâlâ) durmaktadır
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Livata yapan melundur.) [İ.Ahmed]
(Hanımı ile livata eden melundur.) [Şir'a]
(Bir erkek veya kadının dübüründen ilişkiye girene Allah rahmet etmez.) [Tirmizi]
(Kendi rızası ile üç defa livata yaptıran alışır, her zaman bu işi ister.) [R.Nasıhin]
daha geçenlerde iranda 2 eşcinsel idam edildi sen neden bahsediyorsun ve bu ilkte değil.Kuran ı Kerim benimde rehberim herşeyi çözebilirsin demişsin hayır çözülmüyor arkadaşım herşey askıda kalmış.Benim elimden olan birşey değil altını çizerek söylüyorum bu bir TERCİH değil.Peki suç kimde neden günah keçisi ben oluyorum hiç birşey yapmadığım halde.Bak bunların hiç bir yanıtı yok işte ne sende ne başka biryerde.Beyin bulandırmayı kesinlikle kabul etmiyorum kimseyi eşcinselliğe yönlerdirmiyorum.En azından bunu yapsam bile onlara KATİL olun demiyorum.Mevlana felsefini anlamaya çalışın biraz bunu örnek gösterin insanlara hoşgörüyü,sevgiyi,saygıyı.Ne güzel söylemiş Mevlana "Gel ne olursan ol yine gel".Sizi değil Onu örnek alsın küçük kardeşlerimiz.
saçmalayan sensin iran müslüman bir ülke eşcinseller sadece türkiyede değil bana dokunmayan bin yaşasın diyemem! öffff herneyse kime ne anlatıyorum ben.