Hotel Balıktaşı - Ordu

Son güncelleme: 14.07.2010 14:23
  • Hotel Balıktaşı Hakkında - Alternatif Tatilin Adı

    Tesis Özellikleri : Tesiste yararlanabileceğiniz bir çok özellik sunulmaktadır. Bunlar; Fitness Salonu, Toplantı Salonu, Yüzme Havuzu, 250 kişi kapasiteli restaurant, Lobi, Bar, Saunalar, tesiste düzenlenen aile gezileri ve daha fazlası...
    Tesis Aktiviteleri : Eğlence dolu anların tadını doyasıya yaşayabileceğiniz yüzme havuzu, fitness salonu , lobi , bar ve aile gezi turları gibi aktiviteler'dir.
    Oda Özellikleri : Çağdaş mimari tasarımı ile göz kamaştıran her bir odasında; Duşakabin, WC, Fön makinesi, Klima, Televizyon, Müzik sistemleri, Telefon ve Minibar bulunmaktadır.
    Kısa Açıklama
    Açıklama : Hotel Balıktaşı, Ordu konaklama yerleri nden olan Gülyalı'da yer almaktadır. Ordu 3 yıldızlı oteller in arasında olan tesis misafirlerini 5 yıldızlı hizmet kalitesi ile ağırlamaktadır. 300 kişi kapasitesine sahip havuzbaşı restaurant 'ta özel gecelerinizi, düğünlerinizi ve davetlerinizi düzenleyebilirsiniz. Tesisin sağladığı hizmetler bununla sınırla değil, toplantılarınızı, seminerlerinizi ve konferanslarınızı tesisin çok amaçlı salonunda organize edebilirsiniz. Çok amaçlı salonun kişi kapasitesi 50'dir. Fitness Center, Sauna, Yüzme Havuzu, Lobisi ve Barı ile tesisteki sosyal aktivite çeşitleri nden faydalanabilirsiniz.

    Telefon
    : (+90) 0 452 223 06 11
    Fax : (+90) 0 452 223 06 15
    Web : www.baliktasihotel.com
    E-Posta : [email]info@baliktasihotel.com[/email]
    Yerleşim
    İl - İlçe - Bölge : Ordu - Gülyalı - Gülyalı -
    Adres : Güzelyalı Mahallesi Sahil Caddesi No:36


    Hotel Balıktaşı - Ordu - hotel balıktaşı iletişim
#14.07.2010 14:23 0 0 0