KRUTON

Son güncelleme: 21.03.2006 00:19
  • MALZEMESI

    * 3 dilim tost ekmegi
    * 1 çorba kasigi yag




    HAZIRLANISI

    Önce firininizi 180C getirip isitin. Ekmeklerin kabuklarini kesip çikartin. Kalam ekmekleri küp seklinde dograyin Bir tepsiye yerlestirin Yagi üzerinde gezdirin

    Ekmekleri kirmadan karistirin
    Tepsiyi önceden isitilmis firina sürüp, ekmekler altinda sarisi bir renk alincaya kadar kizartin
#28.07.2004 21:56 0 0 0
  • saol usta
#23.04.2005 18:23 0 0 0
  • Eline SağLıK Arkadasım
#23.04.2005 20:21 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#24.04.2005 12:54 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadaşım
#03.05.2005 14:55 0 0 0
  • Ellerine sağlık teşekkürler
#24.09.2005 09:02 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:22 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 14:12 0 0 0
  • tarif için teşekkürler eline saglık
#13.12.2005 19:24 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 16:14 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#29.12.2005 01:17 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:21 0 0 0
  • Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.
#21.03.2006 00:19 0 0 0