KREP (TUZLU)

Son güncelleme: 01.03.2006 20:46
  • MALZEMESI;

    * 1 Su bardagindan biraz fazla un
    * 1/2 çay k. tuz
    * 1 yumurta
    * 1 su bardagi süt
    * 3/5 su bardagi ayçiçek


    HAZIRLANISI

    Unu ve tuzu birlikte eleyerek ortasini havuz biçiminde açin. Ortasina yumurtayi kirin. (Ya da bu islemleri bir kase içinde yapin)

    Yavasça sütü azar azar ilave edin

    Pürüzsüz bir hamur elde edene kadar telle iyice karistirarak çirpin

    Krep tavasini iyice kizdirin. Tava kizinca bir firça ile ayçiçek yagi sürün. Iyice kizgin tavaya altini kaplayacak kadar hamur döküp, bir kez alt üst ederek, iki tarafi da altin sarisi bir renk alincaya kadar pisirin

    Diger krepleride ayni sekilde hazirlayin

    arasina istediginiz malzemeyi koyup sarabilirsiniz.
#28.07.2004 22:01 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadaşım...
#23.12.2004 22:32 0 0 0
  • ellerine saglik
    cok sagol
#23.12.2004 22:41 0 0 0
  • Ellerine saglik usta tsk.
#24.12.2004 03:55 0 0 0
  • cok tessekür ederim sagolasin...
#11.05.2005 04:09 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler
#24.09.2005 11:30 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 16:13 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 00:56 0 0 0
  • Ellerine saglik...

    Tarif icin tesekkürler
#14.10.2005 13:59 0 0 0
  • Acaba becerebilirmiyim yapmasin

    tesekkürler arkadasim
#17.10.2005 04:39 0 0 0
  • ellerine emegine saglik

    aaa,marab bunda ne varki gel ben sana yapayim sende bak tadina
#17.10.2005 16:06 0 0 0
  • tarif için teşekkürler eline saglık
#13.12.2005 19:50 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 12:56 0 0 0
  • Harika tarifleriniz için teşekkür ederim.Ellerinize emeklerinize sağlık
#27.12.2005 23:55 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 23:04 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 20:46 0 0 0