Winx Club 3D Sihirli Macera 2010

Son güncelleme: 12.10.2010 09:29
  • Winx Club 3D Albümü - Winx Club 3D - Sihirli Macera - Winx Club 3D Yeni Albüm - Winx Club 3D Track List - Winx Club 3D Albüm Tanıtım

    https://www.main-board.com/album-kapaklari/466140-winx-club-3d-sihirli-macera-2010-a.html

    Müzik dünyasına kattığı ilklerle GRUP HEPSİ
    Çevreci, iletişim uzmanı, yazar ve sanatçı AYDİLGE
    Yağmur parçasıyla ödüllü CEYNUR

    WİNX CLUB 3D "SİHİRLİ MACERA" filminin müzikleri ile buluştu.
    Winx Club'ın tüm dünyada izlenme rekorları kıran ilk filmi "Kayıp Krallığın Sırrı" ndan sonra ikinci filmi Winx Club 3D "Sihirli Macera"nın film müziklerini , şarkıları ve danslarıyla genç kızların gözdesi olan Grup Hepsi, Aydilge, Ceynur ve Bahadır Efe seslendirdi.

    Sihirli perilerin maceralarını konu alan filmin müziklerinden oluşan albüm, 9 şarkıdan oluşmakta. Grup Hepsi, WİNX CLUP "Sihirli Macera" filminde "Süper Kızlar" ve "Harikalar Diyarı" adlı 2 şarkıya hayat verdi. Albümdeki tüm şarkıların sözlerini yazan Aydilge, collage rock formatındaki 3 parçayı seslendirirken, animasyon filmlere ilgisi olduğunu ifade eden sanatçı Ceynur, bu proje de 3 solo şarkı ve ayrıca Bahadır Efe ile birlikte 1 düet şarkı seslendirdi.

    Albümün ilk klibi Grup Hepsi' nin seslendirdiği "Harikalar Diyarı" isimli şarkıya çekildi.

    Rock ve pop soundlarının ağırlığının hissedildiği ve toplam 9 şarkının bulunduğu Winx Club 3D'Sihirli Macera' film müziği albümü ekim ayında müzik marketlerde yerini alacak.
#12.10.2010 09:29 0 0 0