Sivilce Ve Göz Altı Torbaları İçin Maskeler

Son güncelleme: 16.12.2010 07:52
  • güzellik iksirleri - güzellik maskeleri nasıl yapılır - güzellik maskeleri tarifi - göz altı torbaları için maske - sivilce maskesi - güzellik maskesi yapımı


    Nar çekirdeği yağı

    Nar çekirdeğinin kollajen yapımını uyarıcı etkisi var. Cilt sıkılaştırıcı, kırışıklık giderici ve tazeleyici özellikleri bulunuyor. Özellikle çekirdeğinin yağı, cildin pürüzsüz bir hale gelmesine neden oluyor. Cildi derinlemesine nemlendiriyor ve kusursuz bir görünüm oluşturuyor. Kadınların narla ilgili yağ gibi doğal maddeleri ellerinin altında bulundurmalarında fayda var.

    Yumurta kök hücre etkisi yapıyor!

    Yumurta maskesi cildinize kök hücre etkisi yapar! Cilde uygulanan yumurta maskesi, kırışıklık ve sarkmaları önleyici, tamir edici etkiye sahip. İçerdiği yüksek miktardaki kollajen ve elastine bağlı bu etki Cildin kaybettiği bu iki "yapıtaşı proteini" cilde geri veriyor. İçerdiği kök hücreler vasıtasıyla ciltte bir nevi 'kök hücre nakli' etkisi yapıyor! Bu da cildi yeniliyor.

    Isırgan tohumu

    Sağlığa yönelik faydalarının yanı sıra, güzellik sektöründe de ısırgandan yararlanılıyor. Bu otun tohumunun az bilinen yanı, gençleştirici özelliği. "Isırgan tohumu yağı"nın, cilt problemleri için üretilmiş bir çok ürünün içeriğinde yer alması dikkat çekiyor. Cilt için çok yararlı AHA maddesini içerdiği için, adından böyle söz ediliyor. Yurtdışında bazı şifa merkezleri de onu "gençlik yağı" diye adlandırıyorlar. Genç ve parlak bir cilt için ısırgan tohumu yağını ihmal etmeyin.

    Portakal ve limon kabuğunun özü

    Portakal A, C ve D vitaminince zengin. Folik asit, kalsiyum, fosfor, potasyum, magnezyum, sodyum ve demir minerallerini barındırır. Güçlü bir antioksidan olarak, erken yaşlanma mücadele etmek için çok etkili. Portakal ve limonun kabuğu uçucu yağ içerir. Bu yağ, cildi kaldırarak gerginleştirici etki gösteriyor, lekelerini gideriyor, teni beyazlatıyor, cilt esnekliğini sağlıyor. Aynı zamanda sivilce giderici etkisi de var. Portakal-limon kabuğu özü ve biberiyeden elde edilen doğal karışım, derideki kırışıklık ve izleri yok ediyor. Bu tür cilt sorunlarınız varsa, satın aldığınız kremlerin içeriklerinde portakal, limon kabuğu yağı ve biberiye özünün olup olmadığına bakın.

    Zencefil

    Zencefil her yaşta kırışıklıklar için iyi bir bitki. Hergün çayını için. Ayrıca ılıtılmış zencefil çayına bir tutam pamuğu batırarak yüzünüzü silin. Parlak bir deri ve sağlıklı bir görünüm elde edersiniz.



    Volkan Kurt

#16.12.2010 07:52 0 0 0