Marulda Pirinç Salatası

Son güncelleme: 03.07.2006 16:33
  • Malzeme
    150 gr. haşlanmış pirinç
    50 gr. siyah zeytin
    50 gr. mısır tanesi
    4 adet marul yaprağı
    Karabiber
    Tuz
    ½ çay bardağı Bizim Mısır Yağı
    2 yemek kaşığı sirke

    Hazırlanışı

    Siyah zeytinlerin çekirdekleri çıkartılarak ufak şekilde doğranır.

    Haşlanmış olan pirinçler bir karıştırma kabı içerisine alınır; mısırlar, sirke, karabiber, tuz ve yağı ilave edilerek karıştırılır.

    Bu karışım marul yaprağı içerisine konulur ve üzerine zeytin parçaları ilave edilerek servis yapılır.
#04.06.2006 14:13 0 0 0
  • teşekkürlerr
#08.06.2006 10:24 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 23:32 0 0 0
  • eline sağlık
#03.07.2006 16:33 0 0 0