yazamadım metin o an duygularımı yazsaydım neysee kötüüü işte beyaaa bu aralar duygularıma engel olmam gerekiyor yoksa hüzünler acılar keder dile geliyor
Hüzün,acı,keder yüreğin haykırışı değil midir?Eğer onu susturmaya çalışıyorsan neden taşıyorsun ki yüreğinin içindekini?Cam üzerinde yürü ve kanasın yüreğindekiler
Yazılan herşey güzeldir ''yürekten akıp geldiği müddetçe''.Yeni yılın yeni umutlarla gelmesi ne kadar ışık olabilirki kalbe,kalp içindekileri gizlediği müddetçe!
İnşallah yarın Yusuf'un anlatacaklarını sizlerle paylaşacağım.Ben bu hikayenin sadece en üstteki bölümünü önceden yazmıştım ve onlar bana anlatıncaya kadar aklımda birşey yoktu.Aslında bugün bana çok şey anlattılar ama başımın ağrısından ve yorgunluktan bu kadarını yazabildim.Beğenileriniz ve güzel yorumlarınızın hatrına inşallah devamını anlatmak için beni rahatsız ederler.Ama şunu bilin ki mutlu bir son olmayacakmış.Çünkü mutlu son olsaydu Yusuf ağlamazdı!