Keşküllü Havuç Tatlısı

Son güncelleme: 29.09.2006 00:49
  • Malzeme
    1 paket Keşkül
    2,5 su bardağı İçim Süt
    1 adet elma
    1 adet havuç
    20 gr. kuş üzümü
    30 gr. Margarin
    4 dal taze nane
    1 adet limon
    1 yemek kaşığı Pudra Şekeri

    Hazırlanışı

    Elma soyularak içi alınır ve üzerine pudra şekeri serpilir. 150 oClik fırında 10 dakika pişirilir.

    Keşkül süt ile kaynatılır.

    Havuç rendelenip margarin, kuş üzümü ve limon suyu ile sotelenir.

    Pişen elmaların içerisine havuç tatlısı, onun üzerine de keşkül konularak nane ile süslenip, servis yapılır.
#22.06.2006 00:46 0 0 0
  • emeğine sağlık güzel tarifleriniz için
#22.06.2006 09:34 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 15:43 0 0 0
  • bu güzel tarif için teşekkürler superisi
#09.07.2006 00:27 0 0 0
  • emegine saglik..
#21.09.2006 09:44 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#29.09.2006 00:49 0 0 0