güveçte et

Son güncelleme: 26.12.2008 18:37
  • GÜVECTE ET
    1 kg. Dana Kusbasi
    3-4 Dis Sarimsak
    200 gr.Mantar
    Milföy Hamuru
    Karabiber-Kirmizibiber
    Tuz
    Kimyon


    Dana kusbasini rende sogan , sarimsak , baharat ve tuz ile harmanlayarak karistirin. Üzerine cikacak kadar su ekleyip bir gece buzdolabinda bekletin. Suyu dökün, dogranmis mantar ile eti beraberce düdüklü tencereye alarak yarim saat pisirin. Güveclere paylatirarak, üzerlerini birer milföy hamuru parcasi ile kapatin. 200 derece firinda yarim saat pisirdikten sonra servis yapin.
#22.06.2006 12:14 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler
#22.06.2006 19:26 0 0 0
  • çok güzel bir tarife benziyor eline saglık
#23.06.2006 10:30 0 0 0
  • denemek lazım
#20.07.2006 13:47 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#19.08.2006 21:52 0 0 0
  • ellerine sağlık teşekkürler.
#28.09.2006 00:04 0 0 0
  • güzel tarifleriniz için teşekkürler
#28.09.2006 09:49 0 0 0
  • ellerinize saglik tarifleriniz cok güzel bende en kisa zamanda sanirim yaparim herkese afiyet olsun.
#21.09.2008 13:33 0 0 0
  • Güveçte pişen her yemek çok lezzetli oluyor, teşekkürler.
#11.11.2008 22:37 0 0 0
  • :) :) Teşekkürler
#11.11.2008 22:40 0 0 0
  • güzel bi tarife benziyor.teşekkürler
#26.12.2008 10:11 0 0 0
  • Olan var olmayan var kardeşim ,insanın ağzını neden sulandırıyorsunuz.
#26.12.2008 18:37 0 0 0