BAKLALI BULGUR PiLAVI

Son güncelleme: 23.09.2006 00:31
  • 1 bardak bulgur 1 çay bardağı zeytinyağı veya margarin 2 baş soğan 1/2 kg. bakla 1 tatlı kaşığı toz biber veya biber salçası 4 bardak su 1 tatlı kaşığı tuz

    YAPILIŞI

    Soğanlar doğranıp zeytinyağında kavrulur. Ayıklanıp doğranmış baklalar ilave edilir, biber ve tuz konarak dört bardak suyla yumuşayıncaya kadar pişirilir. Üstüne bulgur ilave edilir. Bulgur için ayrıca 2 su bardağı kaynamış su konur. Suyu kurumadan ateşten alınır.
#07.07.2006 08:00 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#10.07.2006 17:50 0 0 0
  • tesekkürler ,eline emegine saglik
    üsta
#17.07.2006 14:57 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#19.08.2006 22:05 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#23.09.2006 00:31 0 0 0