Baharatlı Tavuk Salatası:

Son güncelleme: 29.09.2006 15:06
  • Malzemeler:
    1 yemek kaşığı pul biber
    2 tatlı kaşığı toz kimyon
    1 tatlı kaşığı toz kişniş
    tuz
    4 adet ince tavuk göğüs
    zeytinyağı
    1 paket dört mevsim salata yeşilliği
    2 adet salatalık, halka halka kesilmiş
    4 adet taze mantar, doğranmış
    2 adet turp, doğranmış
    10 adet kiraz domates
    Hazırlanması:

    Bir kabın içinde pulbiber, kimyon, kişniş ve yarım tatlı kaşığı tuzu karıştırın. Tavuk göğüslerini baharat karışımına bulayın. Zeytinyağı ile yağlanmış fırın tepsisine alıp fırının ızgara ayarında her iki tarafını 4 dakika pişirin. Etleri kesme tahtasına alıp hafifçe soğutun ve verev şekilde kesin.
    Etleri diğer salata malzemeleri ile karıştırıp üzerine zeytinyağı gezdirerek servis yapın.
#24.08.2006 17:26 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.08.2006 14:28 0 0 0
  • ellerine emeklerine saglik süper paylasim...
#19.09.2006 16:20 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık su perısı
#28.09.2006 11:04 0 0 0
  • ellerine sağlık superisi
#29.09.2006 15:06 0 0 0