2 Adet tavuk bonfile
1 Tatl1 kas1g1 toz k1rm1z1biber
Tuz
Karabiber
Sosu 0çin :
1 Su bardag1 yogurt
3 Çorba kas1g1 köri
K1zartmak için s1v1yag
Kar1s1m1n bekletilme süresi : 1 saat
Haz1rlan1s1
Tavuk bonfilelerikusbas1 seklinde dogray1n.
Karabiber, tuz ve k1rm1z1biber ilave edip harmanlay1n.
Etleri küçük çöp sislere seyrek olarak geçirin.
Yogurdu ve köriyi koyup kar1st1r1n.
Sislere geçirdiginiz tavugu bu kar1s1ma bulad1ktan sonra, buzdolab1nda 1 saat bekletin.
Buzdolab1ndan ç1katt1g1n1z tavuk sisleri k1zg1n yagda pembelesinceye kadar k1zart1n.
S1cak olarak servis yapin