Eden Garden Hotel - Marmaris

Son güncelleme: 19.07.2011 09:10
  • Eden Garden Hotel Tanıtımı - Marmaris Otelleri Tanıtımı - Marmaris Tatil Mekanları - Eden Garden Hotel Resimler - Eden Garden Hotel İletişim Bilgileri - Türkiye Marmaris Tatil Mekanları



    Açıklama

    Konum:
    Eden Garden, Icmeler şehrinde yer alır ve bölgedeki görülecek yerler arasında Marmaris Kalesi bulunur.
    noimage


    Otel Özellikleri.
    Eden Garden tesisinde açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu bulunur.
    noimage



    Genel alanlarda ücretsiz kablosuz Internet erişimi vardır.Bu Icmeler otel, restoran, havuz başı barı, bar/oturma salonu ve snack bar/şarküteri sunmaktadır. Konuklar için otopark ücretsizdir. Personel tur/bilet hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve döviz bozdurma olanağı sağlayabilir.
    noimage



    Ek olanaklar arasında kitaplık, atari salonu/oyun odası ve birden fazla dil bilen personel vardır.
    noimage


    Konuk odaları:
    Odalarda dağ, havuz veya bahçe manzaralı möbleli balkonlar mevcuttur.Ücretsiz kablosuz yüksek hızlı İnternet erişimi sağlanır. Konuk odalarında oda içinde kasa ve telefon bulunur. 3.0 yıldızlı bu tesisin odalarında mutfak ile (buzdolabı, tencere seti/tabaklar/mutfak aletleri ve yemek pişirme imkanı bulunur.
    noimage



    Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: duş ve saç kurutma makinesi. Ek olanaklar şunları kapsar: ayrı oturma odası, çekyat ve açılır pencere. Tüm odalara dış koridorlardan erişilebilir.Ayrıca, istek üzerine ütü/ütü masası, ekstra havlu/çarşaf ve uyandırma servisi sağlanır. Günlük Temizlik hizmeti sunulur.

    noimage


    Eden Garden Hotel Marmaris Türkiye
#19.07.2011 09:10 0 0 0