Kestaneli Baklava

Son güncelleme: 21.09.2006 08:57
  • Malzemeler
    1/2 kg. milföy hamuru,
    25-30 adet kestane şekeri,
    2,5 su bardağı tozşeker,
    1,5 su bardağı su,
    2-3 yemek kaşığı şamfıstık tozu.

    Yapilis Tarifi
    Tozşeker ve suyu birlikte kaynatıp, şurup hazırlayın. Milföyleri merdane ile inceltip, biraz açın. Her kareye bir kestane şekeri sararak tepsiye yerleştirin. 180°C ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin. Soğuk şerbeti üzerine döküp, fıstık tozu ile süsleyin.
#13.09.2006 01:12 0 0 0
  • ellerine saglik tarif icin tskrler
#14.09.2006 16:52 0 0 0
  • Ellerine Saglik teşekkürler
#20.09.2006 00:27 0 0 0
  • ellerine sağlık, paylaşım için teşekkürler
#21.09.2006 08:57 0 0 0