Palamut Tava

Son güncelleme: 22.08.2011 18:00


  • Palamut Tava Yapılışı - Palamut Tava Tarifleri - Balık Tarifleri


    noimage

    Malzemeler:

    1 palamut
    1 kırmızı soğan
    Yeterince un
    Tuz, karabiber


    Kızartmak için:

    Ayçiçeği yağı

    Süslemek için:

    3-4 kiraz domates
    1 limon
    Maydanoz

    Hazırlanışı:

    Palamutu temizleyip bol suyla yıkayın. Enine yuvarlak dilimleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın.

    Ayçiçeği yağını tavada ısıtın. Palamutları una bulayıp kızgın yağda kızartın.

    Soğanları kalın halkalar şeklinde doğrayın. Servis tabağına kızarmış palamutlarla soğanları dizin. Kiraz domates, limon dilimleri ve maydanozla süsleyip servis yapın.

    Afiyet olsun

#22.08.2011 18:00 0 0 0