Patatesli omlet

Son güncelleme: 02.05.2010 19:05
  • Patatesli omlet
    MALZEMELER
    2 kişilik
    3 adet yumurta
    3 adet patates
    3 yemek kaşığı sıvıyağ
    1 adet soğan
    5-6 dal maydanoz
    Tuz, karabiber




    HAZIRLANIŞI
    Patatesleri soyduktan sonra dilimleyerek, önceden tuzunu attığımız suda kaynatalım. Tavaya yağı dökerek kızdırdıktan sonra patates dilimleri ve soğan ekleyip pembeleştirelim. Tuz ve karabiberi ilave ettikten sonra, daha önce bir kapta çırptığımız yumurtayı dökelim. Omletin her iki tarafını da iyice pişirelim. Servis kabına aldığımız omleti bir süre soğumaya bırakalım. Üzerini maydanoz yaprakları ile süsleyerek servis yapalım.
#07.12.2006 17:35 0 0 0
  • güzel tarifin için teşekkürler sennur
#08.12.2006 08:13 0 0 0
  • Ellerine saglik
#12.12.2006 18:17 0 0 0
  • ellerin dert gormesin
#10.01.2007 08:21 0 0 0
  • saoll eline sağlık
#18.04.2008 12:39 0 0 0
  • emeqine saqlık
#12.07.2008 20:10 0 0 0
  • değerli tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
#04.09.2008 13:47 0 0 0
  • tskler
#04.10.2008 16:40 0 0 0
  • Deneyelim bakalım çok teşekkürler tarif için:)
#11.12.2008 15:06 0 0 0
  • Çok Güzel Bir Çeşittir Denemenizi TAvsiye Ederim Paylasim İçin Teşekkür Ellerine Sağlık
#06.02.2009 16:53 0 0 0
  • BU LEZZETLİ TARİF İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
#24.05.2009 12:29 0 0 0
  • Çalışma ve emeğiniz için kutluyorum...
#02.05.2010 19:05 0 0 0