Sevgilim, Akşama Ne Pişirdin

Son güncelleme: 19.10.2008 14:21

  • Türklerin Değişen Damak Tadı
    Sahrap Soysal

    Sayfa sayısı: 408
    Ebat: 19x21 cm
    Yayın tarihi: ağustos 2006


    noimage

    Yemek uzmanı Sahrap Soysal, "sevginin yolu mideden geçer" sözünü doğrularcasına yepyeni yemek tarifleriyle bu kez mutlu birliktelikler için kaynatıyor tenceresini. Kitabın adı bile iştahı kabartmaya yetiyor. Soysal, "Sevgilim, Akşama Ne Pişirdin?"de Doğu ve Batı mutfaklarını birleştiriyor. Değişen ve gelişen damak zevkine uygun tatları harmanlayarak geleneksel ve modern yemekleri bir arada sunuyor genç sofralara.
    Çorbadan tuzlu hamur işlerine, et ve balıktan tatlılara, zeytinyağlılardan kahvaltı seçeneklerine kadar pek çok bölümden oluşan "Sevgilim, Akşama Ne Pişirdin?"in her bölüm başlangıcında önce tavsiyeler sıralanıyor. Yemek tariflerinin yanı sıra, o yemekte kullanılan malzemelerle ilgili pratik bilgilere de yer veriliyor. "Annemin yemeğinden vazgeçemem ama, yeni tatlara da açığım" diyen tüm genç sevgililere afiyet olsun. Zaten kitabın altbaşlığı da "Türklerin Değişen Damak Tadı".
#09.12.2006 16:13 0 0 0
  • guzel yav
#10.12.2006 10:52 0 0 0
  • BEN BUNUN DOWLAND ARIYORUM AMA [email]zelihatiryaki20@hotmail.com[/email] adresine bilen varsa
#08.10.2008 15:46 0 0 0
  • TESEKKÜRLER..ALMAYI DÜSÜNDÜGÜM Bİ KİTAPTI..BURDAN BULDUGUM İYİ OLDU..SAGOL
#19.10.2008 14:21 0 0 0