Ve Aylar Sonra Suçlu Sevgiliye Mektup

Son güncelleme: 13.06.2012 11:51
  • Ve Aylar Sonra Suçlu Sevgiliye Mektup Hikaye - Hikaye Örneği - Yaşamdan Hikayeler - Yalnızlık Hikayesi

    kal ya da gitme
    aşk acı çekmekmiş meğerse...

    :AAJH:
    Geçen gün arkadaşınızı gördüm yolda giderken. Bana gülümsedi. Sizi soracaktım..Sormadım(?)
    Sahi görüşmeyeli ne yapıyorsunuz? Kestirdiniz mi o uzun saçlarınızı? Yoksa sarıya mı boyattınız üzüm karası sırmaları? Hala karnınız ağrıyor mu ara sıra, sonra TV dizisi seyrediyor musunuz eskisi gibi sık ve tutkulu?...
    Siz hala siz misiniz?
    Yoksa ;
    Siz şimdi hangi sizsiniz? Bu sefer hangi oyun vizyonda? Kaçıncı ihtiras zihninizde şekilleniyor, kaçıncı ihanet senaryoları yazılıyor benliğinizde?
    Geçenlerde sizi gördüm. Hatırlamıyorum kaç gün önceydi. Aslında hatırlamıyorum şimdi hiçbir şeyi. Siz de mi hatırlamıyorsunuz yoksa? Bir mayıs öyleyi fethetmiştiniz kalbimi, bir ocak ortasında yenilmiştim size, bir şubat ayında ilk kez hediye almıştım bir kıza; size.. İlk kez şiir vermiştim her gün beyaz kağıt üzerine saf ve suistimalsiz yazılı siyah kalemle..İlk kez şarkı söylemiştim bağıra bağıra soğuk ve uğultulu sokaklarda.. Tutmuştum bir ara elinizi..Bu ilkti benim için...unutmadım..unutamadım..
    Siz de hatırlıyor musunuz?
    Siz benim ilklerimdiniz..
    Siz benim kaderimdiniz..
    Şimdi nerdesiniz? Ne yapıyorsunuz? Giyiyor musunuz o krem rengi hırkanızı hala? Yine o umursamaz tavrınızı takınıyor musunuz? Kahkahalarınız etrafı inletiyor mu eskisi gibi ve cezbedebiliyor musunuz birilerini içten içe?..Okuyor usunuz size verdiğim şiirleri... Sahi sormayı unuttum:
    BENİ TANIYOR MUSUNUZ?!
    Ben kimim biliyor musunuz? "çok değiştin" diyorlar benim için. Öyle miyim acaba? Siz de değiştiniz mi? Merak ediyorum şimdi bazı şeyleri..Mesela ne yaptınız size verdiğim gümüş yüzüğü? Takıyor musunuz parmağınıza gizliden gizliye eskisi gibi?.. Sonra sizin de gözünüz dalıyor mu ara sıra uzaklara, iç çekiyor musunuz bazen, siz de sigaraya başladınız mı tek tük, saçınızı başınızı yırtmak istediniz mi suskun gecelerde, eşşekler gibi sarhoş olana dek içtiniz mi, sızdınız mı bir köşede, sayıkladınız mı şuursuzca, yabancı geldi mi tüm dostlarınız, adınızı yalnızlık koydunuz mu siz de. Soranlara onu unuttum dediniz mi yine dalarak uzaklara, uyuyamadığınız oldu mu sabahlara kadar?...
    Sahi sormayı unuttum;
    SİZ BENİ HATIRLADINIZ MI?

#13.06.2012 09:13 0 0 0
  • çoooooookk güzel olmuş
#13.06.2012 11:51 0 0 0