KAYISI TATLISI

Son güncelleme: 10.02.2008 23:34
  • Kayisi Tatlisi

    250 gr kuru kayisi

    Surup:
    1 kap seker
    2 kap su

    Susleme:
    Kaymak
    100 gr kabugu alinmis badem
    2 yemek kasigi sam fistik, dovulmus

    Once kayisilari geceden suya yatirin. Ertesi gunu surubu kaynatin, kayisilari suzup surubun icine atin, 15 dakika kadar kaynatin. Sogumaya birakin.

    Sogumus kayisilari ortalarindan ikiye ayirin. Iclerine birer badem ve kaymak yerlestirin. Servis tabagina agiz kismi yukari gelicek sekilde yerlestirip dovulmus fistik ile susleyin.
#25.01.2007 12:52 0 0 0
  • eline saglık arkadaşım bende yapıyorum l tadı ve besleyici olması dolayısıyle hafif ve güzel oluyor.eline saglık
#27.01.2007 12:34 0 0 0
  • güzel tarifleriniz için teşekkürler
#29.01.2007 14:20 0 0 0
  • bizi bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürler arkadaşım...
#20.04.2007 12:57 0 0 0
  • tesekkurler paylasim icin
#24.08.2007 22:48 0 0 0
  • emegine ellerine saglık
#08.02.2008 08:48 0 0 0
  • saol robert
#10.02.2008 23:34 0 0 0