Çiğ Sebze İçin Sos veya Dip

Son güncelleme: 25.08.2007 00:02
  • MALZEMESİ

    1 demet maydanoz (ayıklanmış)
    5-6 adet ançuez (bir çeşit balık konservesi, salamurasıdır)
    3 diş sarmısak (dövülmüş)
    1 dilim bayat ekmek (kabuğu çıkarılacak)
    2 adet haşlanmış katı yumurta
    2-3 adet orta boy salatalık turşusu
    1 su bardağı zeytinyağı
    2 yemek kaşığı sirke
    1 çay kaşığı tuz
    1 çay kaşığı karabiber

    TARİF
    Yukarıda saydığımız malzemelerin hepsi bir mutfak robotuna aktarılır ve iyice püre haline gelinceye kadar çekilir.
    Böylece hazırladığımız sosu kaseye boşaltıp, çiğ sebzelerle beraber servise sunalım.
#28.02.2007 17:20 0 0 0
  • teşekkürler su perısı elinize sağlık
#02.03.2007 13:25 0 0 0
  • ellerine saglik
#04.03.2007 12:22 0 0 0
  • tskrlr deneyecegim
#05.03.2007 12:14 0 0 0
  • teşekkürler su perısı elinize sağlık
#03.04.2007 12:13 0 0 0
  • Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
#21.05.2007 20:56 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
#25.05.2007 14:06 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
#25.08.2007 00:02 0 0 0