Yeni baharlıklar

Son güncelleme: 16.03.2007 08:38
  • Bahar ılık yüzünü çoktan gösterirken, markalar da bahar koleksiyonlarını sunmaya devam ediyor. İşte en yeniler... Erken gelen baharla birlikte, markalar hazırladıkları koleksiyonları sunmaya devam ediyor. Converse ile daha özgür bir bahar! Converse, Chuck Taylor ve Jack Purcell, farklı renk ve desenleriyle yeni sezonun da gözdesi Converse ailesinin yeni üyeleri Jackass ve Skid Grip ise, sezonda sıradışı seçenekler sunuyor. Lame, Dore Converseler ile partilerin yıldızı olabilirsiniz. Hem gece hem de gündüz rahatlıkla

    kullanabileceğiniz lame ve dore Chuck Taylorlar, sarı, mor, yeşil, pembe, kırmızı Converseler tüm kıyafetlerinizi tamamlayacak. Yeni sezonda farklı renk alternatifleriyle çift dilli Chuck Taylorlar, ekoseli One Starlar sizi bekliyor. Deri, dore, denim Jack Purcellar bantlı modelleriyle eşsiz bir rahatlık sunuyor.Converse ayakkabıları, aynı desenleri taşıyan çanta, cüzdan ve ajandalar tamamlıyor. Converse ayrıca, yeni sezonda klasik modellerin tamamını çocuklar için uyarladı.
    Minikler Camper Kids'e bayılacak
    Camperın çocuklar için hazırladığı ilk koleksiyon olan Camper Kids İlkbahar Yaz 2007 Koleksiyonu, ayarlanabilir toka ve cırtcırtları sayesinde rahatlıkla giyip çıkarılabilen Brothers modelleri, sadelik arayanlara basit tasarımlı sandaletler, geleceğin moda düşkünlerine ise son model seçenekler sunuyor. Çok hareketli küçükler, K2 modelleri ile çok rahat ederken, esnek tabanı lazerle çizilmiş küçük çiçek motifleriyle süslü, kibarlık, romantizm ve estetiği birleştiren Marit kızlar için iyi bir seçim olacak. Camper sandaletleri olan Ouslar, küçük ve mutlu ayaklarda renk patlaması yaratacak. Camper Kid's ayrıca, rahat ve pratik Pelotas, Peu, oyun ayakkabısı Twins, bale ve jimnastik ayakkabısı karışımı Right modelleri ile beğeni toplayacak.
    G-Star The Midnight Program
    Özgürlükçü tarzı, sıradışı modelleri ve özgün yıkama biçimleriyle tanınan dünyaca ünlü denim markası G-Star, The Midnight Program adı verilen özel koleksiyonu ile İlkbahar Yaz sezonunda da farklı tasarımlar sunuyor. Vücuda tam oturan yelekler, blazer ceketler, kırışık siyah denimler ile hem rahatlığın keyfine varın hem de tarzınızı ortaya koyun.
#16.03.2007 08:38 0 0 0