Deniz Barış' ı sevmektir FENERBAHÇELİLİK...

Son güncelleme: 21.03.2007 00:27
  • Kıvırcık saçlarını dalgalandıra dalgalandıra gençlerbirliği formasıyla karşımıza çıktığında ürkerdim. Bu adamı nasıl geçicezde gol atıcaz gençlere diye düşünürdüm. Stoperde oynarsa bir dert, ön liberoda oynarsa başka bir dert olurdu başımıza. her yerde topa ve rakibe basar, tekmeye kafa sokar, savaşırdı. Bize karşı böyle oynadığı gibi herkese karşı aynı mücadeleyi verirdi. Gençlerbirliği olarak istanbul'da Gs' yi yendikleri maçtada destansı bir futbol oynamıştı. hayranlığım büsbütün artmıştı ona. Derken bir gün resmi sitede Fenerbahçe formasıyla Almanya'da sezon sonu tatilindeyken klübümüze imza attığını görünce çok sevindim. Harika bir cengaver kazanmıştık. En çok istediğimiz şey olan sahada savaşan Fenerbahçe için nefis bir nefer gelmişti saflarımıza. daha sonra biz tribünlerin sabırsızlığı, uyum, uyumsuzluk, zaman, zamansızlık, ilhan cavcav'ın bu değeri bedelsiz kaybetmesinin acısıyla açtığı davalar ve kafa karıştırmalar derken bir türlü tam randıman alamadık Deniz'den. Derken geçen senenin sonlarında 4 maç üstü üste nefis oynamaya başladı deniz. Tekmeye kafa soktu, top çaldı, asist yaptı, karşısındaki rakibini bezdirdi ve tam ritmini bulmuşken o insan haklarına aykırı kara geldi. Deni'in elinden futbol oynama hakkı ikinci kez alındı. Amaç şampiyonluğa oynayan takımımıza verilecilecek her türlü zararı verme çabasıyken aynı zamanda bir milli futbolcu olan denizde bitirilmek istendi cavcav ve yandaşı federasyondaki uzantıları tarafından. bu acının üstüne şampiyonluğun kaçması acısını yaşadık Deniz ve hapimiz. Biz daha o acının izlerini silememişken deniz daha büyük bir darbe yedi. hayat arkadaşını, eşini, aşkını, tutkusunu kaybetti. şimdi bir oğlan bir kız iki küçük çocuğuyla, onlara hem anne, hem baba olma çabasıyla başbaşa kaldı. Asıl şimdi biz yani tüm Fenerbahçeliler lazımız deniz'e. Çocuklarına nasıl bir babaya sahip olduklarını göstermek için her zaman, hata yapsada alkışlamalıyız Deniz'i.
    Muhabir soruyor atabildinmi deniz acılarını diye.
    cevabı çok net. hayır. Hocamız verdiği görevi yapmak için elimden geleni, yapıyorum, konsantre oluyorum ama zaman zaman aklımdan geçenleri kimse bilemez diyor.
    Biz Fenerbahçeliler olarak bilmeliyiz Deniz'in aklından geçenleri. En çok alkışı ona vermeliyiz.
    Bu cengaver yürekli, savaşçı, rakip takımda oynarken bu adamın takımına nasıl gol atarız diye düşündüğümüz Deniz küllerinden yeniden doğmak istiyor. Ona bu konuda en büyük desteği biz vermeliyiz. deniz barış'ı eskisinden daha çok, yeniden, çok özelinden sevmeliyiz. Çocuklarının gözünde bir baba olarak olduğu gibi, insan olarak da bir gurur abidesidir deniz. Bunu ailesi onu izlerken her zaman yaşamalı, yaşatmalıyız. Biz Fenerbahçeyiz ve deniz bu acıları bizimleyken yaşamıştır. Acılarını unutup, küllerinden yeniden doğarken de yanında olmalıyız, bizimle olduğunu ona her zaman hissettirmeliyiz.
    Bu yazı ne yazık ki geç yazılmış bir yazıdır ancak hiç bir şey için geç değildir.
    Deniz Barış'ı sevmek asıl şimdi çok önemli, çok özel, değişilmez bir duygudur. Fenerbahçelilik budur.

    antu forumlarında okudugum bir metin.. olaya hiç bu açıdan yaklaşmamıştım...

    bu yazıyı okuduktan sonra kendime o kadar kızdım ki...

    Deniz Barış heralde karşımda olsa çok utanırdım...

    her ne olursa olsun... HELAL OLSUN DENİZ BARIŞ...

    FENERBAHÇELİSİN ya O YETER!!!
#19.03.2007 23:32 0 0 0
  • galiba gereğinden fazla yükleniyoruz deniz'e....

    bu hafta bursada gayet güzel oynadı...
#19.03.2007 23:34 0 0 0
  • gecen hafta super oynadilar
#20.03.2007 07:52 0 0 0
  • ßurası SERßEST KÜRSÜ değiL..

    yazıyı ßir daha okuyun anLarsınız..
#20.03.2007 09:31 0 0 0
  • 2 defa okudum yazıyı

    denizin hayatından hiçbişeyi bilmediğimi farkettim

    resmen maçlarda beni çileden çıkarıyordu ama o hayatında yaşadıklarıyla bun ragmen dik durabiliyormuş.

    oda bir FENERBAHÇELİ desteğimizi esirgemicez tabiki
#20.03.2007 14:20 0 0 0
  • sparky

    yazı alıntı oldugu icin düzeltmeyi unutmuşum...

    pm den bildirsen daha makbule geçerdi..

    o niyette olmadıgımı en iyi bilenlerden birisi de sen oldugunu düşünüyorum...
#20.03.2007 17:48 0 0 0
ChE ChE foto
  • yaa zaten deniz kaliteli bir futbolcu,daha önceden deniz için hiç kötü demedim dememde, aurellio ve deniz sayesinde lugano ve edu rahatladı ara sıra pas hatası yapıyor ama hangisi yapmıyorki

    bu arada özel yaşantısında meydana gelen olayın her babayiğit altından kalkamazdı

    o bunu başardı ve fenerbahceye hizmete devam ediyor
#20.03.2007 18:48 0 0 0
  • FENERBAHÇE forması giyen herkes başımızın tacıdır...
#21.03.2007 00:27 0 0 0