Tulumba tatlisi

Son güncelleme: 09.09.2008 23:55
  • tulumba tatlisi
    Malzemeler.
    hamur:
    4 yumurta
    1 su bardagi yogurt
    1 su bardagi süt
    1 su bardagi sivi yag
    1,5 su bardagi irmik
    1 paket kapartma tozu
    4 bardak un


    Serbeti:
    5 bardak seker
    5 bardak su
    1/4 limon suyu
    serbet soguk olacak
    Yapiliss:
    yumurtalari,yagi,sekeri, yogurdu ve sutu karistirim, irmigi biraktiktan sonra karbonati birakiniz sonrada unu birakiniz.
    hamur civik bir sekilde olmali.
    hamura istediginiz sekil verip yagda kizartiyorsunuz veya bir yemek kasigiyla kucuk lokmalar olarak kizartiyorsunuz.
    kizartiktan sonra soguk serbetin birakip yarin dakika bekletiyorsunuz. tatliyi soguk servis ediyorsunuz.
#25.03.2004 10:16 0 0 0
  • hmmmmm!! tatliya bayilirim usta :oki: tsk.
#25.03.2004 10:46 0 0 0
  • bende severim
#29.03.2004 19:02 0 0 0
  • :razi: :razi: :razi: :razi:

    @sefamelih usta
#03.04.2004 23:02 0 0 0
  • ellerine saglik
#20.04.2005 23:02 0 0 0
  • Ellerine saglik
#20.04.2005 23:11 0 0 0
  • ellerine saglik agam
#21.04.2005 02:14 0 0 0
  • Ellerine saglik
#23.04.2005 03:05 0 0 0
  • denemekte yarar var abicim
#03.06.2005 13:21 0 0 0
  • Elerine saglik
#05.06.2005 11:16 0 0 0
  • Ellerine saglik tesekkürler
#11.09.2005 20:04 0 0 0
  • Ellerine sağlık usta çokta severim ha
#12.09.2005 08:32 0 0 0
  • bak hele canım çekti
#12.09.2005 09:28 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:40 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 06:13 0 0 0
  • eline sağlık
#18.10.2005 09:56 0 0 0
  • Bayilirim tesekkür ederim

    denemekte yarar var
#18.10.2005 12:57 0 0 0
  • eline sağlık arkadaşım
#04.12.2005 23:31 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#06.12.2005 16:05 0 0 0