Pogaca

Son güncelleme: 01.03.2006 11:40
  • Malzemeler:

    1, 5 su bardagi Sivi yag

    3 " " " " " " " Süt

    2 tane yas Maya yaklasik (90 gr)

    1 tane kabartma tozu

    1 kg Un

    tuz

    1 Yumurta sarisi

    Harci:::Haslanmis patatez

    tuz, karabiber

    krema(Schlag Sahne) 200 gr


    Yapilisi.....Kulak memesi kivaminda hamur hazirlanir.

    Kaynamis Patatez ezilir ve icine krema eklenir.

    Hamur az bir un yardimi ile yuvarlak acilir.

    Birbicak yardimi ile önce ordan 2 ye, sonra 4 e ve her parcayi
    tekrar 2 ye yani 8 esit parcaya bölün.parcalar ücgen seklinde
    olacak.Ücgenin genis tarafina harci koyun ve kenarlarini hafif ice
    alarak ince tarafa dogru sarin . üzerine yumurta sarisi sürün . 220
    derecede kizarincaya kadar pisirin.


    NOT::::(TEST EDILMIS ONAYLANMISTIR)
#27.03.2004 13:57 0 0 0
  • Pogacaya bayilirim tesekkürler eline saglik :super:
#27.03.2004 14:16 0 0 0
  • yanindada bir cay olsa ne gider ya
#29.03.2004 19:01 0 0 0
  • Nida yengem sagolasin sayende bende test ettim bugün tek kelimeyle harika :oki:
#29.03.2004 19:03 0 0 0
  • Ellerine sağlık kardeşim
#21.09.2005 20:01 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:57 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 01:09 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 05:34 0 0 0
  • TeSSeKüRLeR eLLeRiNe SaGLiK aRKaDaSiM
#12.10.2005 05:04 0 0 0
  • Tarif icin
    Ellerine saglik!
#12.10.2005 13:54 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 17:20 0 0 0
  • Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık

#27.12.2005 23:17 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 23:43 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 21:17 0 0 0
  • elinize sağlık teşekkürler
#28.02.2006 22:03 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler ellerinize saglık
#28.02.2006 22:32 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 11:40 0 0 0