KANITLARIYLA HAKEM REZİLLİKLERİ! MUTLAKA OKUYUN! ARTIK YETER!!!

Son güncelleme: 23.04.2007 22:29
  • Turkcell Süper Lig in 27 .Haftasında oynanan Kayserispor maçıyla artık alenen ortaya çıkan ve FENERBAHÇE yi sindirmek amacıyla yapılan hakem hataları artık hata olmaktan çıktı.

    Kasıtlı olarak FENERBAHÇE üzerinde oynanan oyunlara nasıl dur denir bilmiyorum ama ben geniş bir araştırma yaptım ve sözüm ona HAKEM HATALARINDAKİ art niyeti kanıtlarıyla beraber gözler önüne seriyorum..

    Bu araştırmamdan sonra her nerede olursa olsun FENERBAHÇEMİZ için hakemlerle şampiyon oluyorsunuz diyen kör gözlüler çıkarsa bu linki verirsiniz..


    1. HAFTA:

    Henüz 1. hafta da sahamızda kayseri Erciyes i 6-0 yendiğimiz macta 60 dk 10 kişi oynadık. Sebebi APPIAH kendisine sert giren emre toraman ile itişti ve sadece kafa atmaya teşebbüs etti. Hakem Bülent Demirlek direk kırmızı kartını cıkarıyor.

    Dünya kupasında materazziye kafa atan zidane ile her futbol müsabakasında gördüğümüz tipik bir itişme aynı kefeye konuyor ve APPIAH 3 maç ceza alıyor..

    Hemen ertesi hafta Nobre rakibine basıyor dirseği! ceza 2 maç!

    2. HAFTA

    Ankaraya Gençlerbirliği deplasmanına gidiyoruz. Maçı 0-2 alıyoruz bu nedenle yapılan hatalar göze çarpmıyor ancak penaltısız bir sezon geçireceğimizin ilk sinyalleri veriliyor. direk pozisyonun yorumu:

    noimage



    4. HAFTA

    Sakarya deplasmanına gidiyoruz. Maçın hakemi skandallarıyla meşhur KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU. Lise yıllığında gençliğinde FANATİK CİMBOMLU oldugundan söz edilen bir hakemin hatalarına ne kadar güvenebilirsiniz. Dilerseniz kanıtlarıyla göz atalım.

    Maçın henüzbaşları. Ümit özat arapası ile tuncayı pozisyona sokuyor Tuncay golü yapıyor fakat yan hakem nizami golü iptal ediyor.


    noimage



    Sakaryasporun attığı gole gelelim. 2. yarının ortaları okan yılmaz takım arkadaşlarından pası almak icin ofsayt pozisyonundan içeriye dogru hareketleniyor. Top atıldıgı anda net bir şekilde ofsayt olan pozisyon bizim golümüzü iptal eden hakem tarafından gol olarak değerlendiriliyor. Yan hakem adil sinem 1-0 önde.

    noimage


    Aynı maç içerisinde:

    Sakarya spor 1-0 öndeyken Tuncay araya atılan bir pasta kaleciyle karşı karşıya kalcağı bir pozisyonda topla alakası olmayan bir zihniyet tarafından düşürülüyor. Nizami gol şansı olarak apaçık görünen pozisyon hakem tarafından fark ediliyor. Faul olarak cezalandırılıyor. %100 kırmızı kart olması gereken pozisyon sarı kart ile geçiştiriliyor. Sakarya maça 11 kiş idevame diyor. Belki de atılacak bir beraberlik golü de güme gidiyor.


    noimage


    Maçın pozisyon yorumları:

    noimage


    Sakaryaspor maçı 14 kişi oynamanın verdiği avantajla 2-1 kazanıyor ve su zamana kadar sadece 3 galibiyetinden birisini bize karşı alıyor.


    5. HAFTA

    Sahamızda Antalyaspor ile karşılaşıyoruz. Penaltısız bir sezonun sinyalleri verilmeye devam ediyor.

    Antalyasporlu siyahi oyuncu ceza sahası sınırları içerisinde Alex e dirsekle dalıyor. Kaşı patlayan alex in yüzü kan revan içerisinde kalıyor. Net kırmızı kart ve penaltı olması gereken pozisyon devam kararı ile geçiştiriliyor. Alex maç
    sonrası dikiş atılarak tedavi ediliyor.


    noimage

    noimage

    noimage

    noimage



    14.Hafta

    Sahamızda şu anda şampiyonluk yarışındaki en yakın rakibimiz olab Beşiktaş ile karşılaşıyoruz. Kadıköy de bjk ye olan şanssızlığımızı kıracağımıza inancımız tam. Ama hakemi bir anlık unutmuşuz. Deivid ümit özatın kafayla yaptığı asistle topu bjk ağlarına gönderiyor ama hakem net olarak görünen ve ofsayt olmayan pozisyonda ofsayt kararı veriyor gol iptal. Maç 0-0 sonuçlanıyor. Derbi haftalarında beklide 9 puanla kapatacağımız 3 haftada ki ilk ve tek puan kaybımızı yapıyoruz. Ardından gelen haftalarda TS yi trabzonda Galatasaray ı da KADIKÖY de dize getirerek en yakın rakibimize 7 puan farkla ilk yarıyı lider olarak bitiriyoruz.


    noimage

    noimage


    15. Hafta

    Trabzonsporla trabzonda karşılaşıyoruz. Maçın 2. yarısı Uğur Boral soldan aldığı topla hareketleniyor. Rakibi arkadan kasıtlı olarak baldırına basıyor tekmeyi. Hakem görüyor. Faul veriyor. Eşantiyonu sarı kart.

    Aynı maç içerisinde kezman rakibinden tertemiz sıyrılıyor. Yan hakem devam ettiriyor. Ancak orta hakem karşı karşıya kalınacak olan net gol pozisyonu olan ve hatta TS li oyuncunun faul yaptıgı halde kezmanın gectiği pozisyonda TS lehine faul calıyor.

    Pozisyonların yorumları şöyle:

    noimage




    16.Hafta

    Sahamızda her seferinde yendiğimiz , hatta bazen abartıp ezdiğimiz GS ile karşılaşıyoruz. 2 dk da skoru 2-0 yapıp zaten maçı koparıyoruz ama oyle bi pozisyon var ki daha macın 5. dksı. Cihan Uğur boral ın baldırına net bi şekilde basıyor. Gs tam 85 dk 10 kişi oynayacakken hakem yine görmüyor. Neyseki her zaman oldugu gibi yeniyoruz rakibimizi ve olay kapanıyor.

    noimage



    17. Hafta:

    Sahamızda oynamamız gereken Ankaragücü maçını GS maçında çıkan olaylar nedeniyle cezalı olarak İzmir de oynuyoruz. Penaltısız bir ilk yarı icin hazır olun. Alex kaleciyle karşı karşıya. Kaleci alexin ayaklarına dalıyor. Alex bariz gol şansındayken düşürülüyor. Kırmızı kart ve penaltı olması gereken pozisyonda hakem devam kararı veriyor.

    Ve arkadaşlar sizlere birkaç resim daha sunacağım. Bu resimlerde de rakiplerimiz ve bizimle ilgili olan hakem hataları ve bunların yorumları var.

    Buyurun göz atın

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage



    BJK - Konya maçı Burak yılmaz eliyle düzeltip golü yapıyor.



    noimage


    pozisyon yorumu:



    noimage


    Bunlar sadece 2006-2007 sezonunun ilk yarısında olanlar arkadaşlar

    2.yarının derli toplu kanıtlı hakem hatalarını şampiyon olsak bile burada paylaşacağım.

    Bu kadar kepazeliğe rağmen hala hakemlerin ve FEDERASYONUN FB yanlısı olduğunu düşünen dar beyinliler var ise bu konuyu baştan gözden geçirmelerini söyleyin!
#08.04.2007 11:57 0 0 0
  • YETER ARTIK YETERRR

    Fenerbahçe üzerine kurulan oyunların bize en çok zarar veren kısmı hakemlerin yaptığı heralde

    Bu işe sebep olanlara artık söyleyecek söz bulamıyorum ama bu devran böyle devam etmezzzzz

    bu konuyu bu kadar açık ve net hazırladığın içinde teşekkürler okan
#08.04.2007 13:11 0 0 0
ED1 ED1 foto
  • Artik alistik,
    Her sene böyle, her sene böyle,
    Böyle pis oyunlara artik diyecek birsey bulamiyorum,
    Ama bu sene 2 kupayida kaldiracagiz!!!

    ALAYINA ISYAN,
    ÖLÜMÜNE FENERBAHÇE!!!
#08.04.2007 13:35 0 0 0
  • elerinden geleni ardlarına koymasınlar

    bu sene kimse bizi engelleyemeyecek
#08.04.2007 14:46 0 0 0
  • Bizi çekemeyenler çok...Sporda herzaman iyi olan kazanır böle şerefsizlik yaparak bir adım öteye gidemeyiz...Bu yapılanlar tamamen rezillik başka bişey degil..
#08.04.2007 22:18 0 0 0
  • Yazık günah ya Bu kadarına da pes artık bu haftaki maç son damla oldu artık yeter....

    BİZİ DURDURAMAZSINIZZZZZZZZZZZZZZZZ
#09.04.2007 00:42 0 0 0
  • ULUSOY BIZE KARSI

    TR BIZE KARSI

    +

    17 TAKIM BIZE KARSI

    belki agir olacak ama ben yönetim olsaydim artik formamda TR bagragi tasimazdim.. FENERBAHCE Kulübü artik bir Türk takimindan sayilmiyor malesef.. hedef tahtasi haline gelmis.. tek ugraslari fenerbahce sampiyon olmasin.. kim olursa olsun..

    Bu kadar Serefsizlik olmaz ama.. bu takima biri destek cikar taraf tutar

    HERKES BIZE KARSI... OZAMAN BIZ HERKESE KARSI

    ALAYINA ISYAN [ULUSOYA] INADINA SARI + LACIVERT

    iSte böyle durumda Takimin daha cok hirslanmasi lazim ve herseye ragmen sampiyon olmasi lazim.. ki bizi yikamayacaklarini anlamalari lazim.. belki ozaman biraz bizimle ugrasmaktan vaz gecerler..

    ULUSOY BIZ DURDURMAYA CALISMAYA DEVAM ET PENALTISIZ BIR SAMPIYONLUGA SON 7 HAFTA
#09.04.2007 02:30 0 0 0
  • Fenerbahçe bölümüne mesaj yazıyorum kusra bakmayın öncelikle

    bu sadece sizin mi başınıza geliyor bu kadar tepki göstermişsiniz

    sonuçta bu futbol hakem o anda saniyelik bir pozisyonu göremeye bilir

    noimage

    hem bu pozisyonda ofsayt yok dimi hee ewet oyuncunuzu ceza sahası çizgisi ile kıyaslayın bii birde yaptı hamle girişimine

    neyse tabi olaya herkez kendi gözünden bakyor bunu zaman zaman ben bili yapıyorum şu an olduğu gibi

    hayırlısı iyi oynayan şampiyon olsun

    iyi forumlar
#09.04.2007 12:39 0 0 0
  • artık şöyle bişey var bu sene beşiktaşı şampiyon etmek için elinden geleni yapıyorlar.Ve her zamanda bi şekilde Feneri suçluyorlar...hele bu haftaki maçta bu kadar olur denecek kadar yaptı hakem . rezalet bi maç yöetti bizim maçımızda %100 penaltı olan pozisyona penaltı verilmedi ama Beşiktaşın pozisyona penaltı verildi..Artık YETER !!!
    Ama Buna Rağmen ÖLÜMÜNE FENERBAHÇE ...ALAYINA İSYAN
#09.04.2007 13:23 0 0 0
  • Fiyakali dediklerine kendin bile inanmiyorsun dimi..

    Fenerbahce resmen harcaniyor.. bizim Federasyonda Akrabamiz ULUSOY amcamiz yok..
#09.04.2007 14:45 0 0 0
  • fiyakalı şimdi tarafsız olarak cevap ver lütfen

    hakem hatalarını tüm takımlar için yüzdeye bölersek fenebahçede yapılan hataların yüzdesini tahminen söyleyebilir misin bana

    insan oğlu bu hata yapar ama burada bahsettiğimiz HATA değil KASIT
#09.04.2007 15:47 0 0 0
ChE ChE foto
  • ben küfür ediyom bol bol, walla iyi geliyor bana bunlara sövmek tavsiye ederim içinize atmayın ...
#09.04.2007 19:01 0 0 0
  • YUHHHHHHHHHHHHHHHHHh

    Diyecek tek bir şey bulabildim
#09.04.2007 20:44 0 0 0
  • yasasin hakemtas.
    Haluk Ulusoy Besiktas'i sampiyon yapti.
    Yeterki FB sampiyon olmasin.
#09.04.2007 20:53 0 0 0
  • * 1996-97 sezonu 29. haftaya girilirken (En Kritik maç)
    iki takım arasındaki puan farkı 5'tir. G.Saray o hafta Ali Sami Yen'de İstanbulspor'u ağırlıyor. Maçın hakemi Vahap Beyaz. Müsabaka 2-2 devam ederken uzatma dakikaları da bitmek üzeredir(Dakika 98 ). O da ne? Ceza sahası içinde çime takılan Arif yere düşer ve hakem Vahap Beyaz orta sahadan penaltı noktasını gösterir. Hagi meşin yuvarlağı ağlara gönderir ve maçı G.Saray kazanır.

    işte size maçla ilgili yorumlar ömer çavuşoğlunun yorumları felan değil cimbomlu yazarların yorumları.

    ."Vahap Beyaz'in son saniyede caldigi penalti, Galatasaray'i kurtarma operasyonuna benziyordu."
    ALI SAMI ALKIS-TURKIYE GAZETESI.
    "Hakem Vahap Beyaz, neresi beyaz? Galatasaray'i tuttu, verdigi iki penalti son derece kuskuluydu."
    ORHAN ALDINC-MILLIYET.
    "Galatasaray maci berabere bitirseydi yine de sampiyon olacakti. Vahap Beyaz sagda solda bu yil hakemligi birakacagim diye konusuyormus. Biran önce biraksin. o da kurtulsun biz de..."
    TURGAY SEREN-HURRIYET.
    "Verilecek kararlari vermeyen, verilmeyecek kararlari veren Vahap Beyaz bu maci resmen katletmistir."
    ILHAN SÖYLER-HURRIYET.
    "Vahap Beyaz sadece Galatasaray adina degil, her iki takim adina da verdigi kararlarla izleyenlere sac bas yoldurdu. Bu mac nasil sona erdi sasirdim."
    ISMET TONGO-FANATIK.
    "Vahap Beyaz, Galatasaray beraberlige dusunce oyunu bir turlu bitirmeyip yedi dakika fazla uzatti. Bu uzatmanin sonunda da Arif'in kendini yere birakisina penalti verdi. Vicdan sahibi hangi hakem bunu yapabilir?"
    CÖMERT ASLAN-SPOR.


    * 2000-01 Sezonu Gercekler (en kritik maç)
    Yanilmiyorsam, Fenerbahce Samsunspor maci oynandigi saatlerde Gs-Trabzon maci oynaniyordu ve bu maci gs nin 4-0 almasi gerekiyordu.
    Simdi bu sike iddialarini ortaya atanlar lütfen o maçın görüntülerini ve Trabzonun yedigi 4 golü iyi seyretsinler.


    daha ekliyecem çok uykum geldi beynim durdu
#10.04.2007 03:02 0 0 0
  • mardimli bence kullandıgın cümlelere dikkat et arkadaşım ne demek tütk bayragı taşımam burası türkiye dostum bu ülke liginde oynayan her takım o bayragı taşıyacak formasında lütfen kurdugumuz cümlelere dikkat edelim
#10.04.2007 05:04 0 0 0
  • her takımın kendine qöre mazereti war.

    son haftada 4 ßüyükte hakemLerden yakındı.

    ßizim hakemLerimizde cok ßüyük ßir sorun war..
#10.04.2007 07:59 0 0 0
  • mardimli bence kullandıgın cümlelere dikkat et arkadaşım ne demek tütk bayragı taşımam burası türkiye dostum bu ülke liginde oynayan her takım o bayragı taşıyacak formasında lütfen kurdugumuz cümlelere dikkat edelim

    bayraga bi hakaretim oldugunu okuymadim..

    nasiL yorum yapacagimada ben karar veririm hakaret etttimmi veya kural ihlali
    yaptimmi gereken yerden ceza gelir sen meraklanma..
#10.04.2007 12:59 0 0 0
  • Bana bütün dünya da düşman olsa göğsümde taşıdığım AY YILDIZI asla oramdan çıkarmam!

    FENERBAHÇE amblemini çıkartırım ama o kutsal TÜRK BAYRAĞI kalbimin üzerinden inmez!

    Hakem hatalarına gelince...

    artık ortada hata diye bişey yok

    ortada bariz kasıt var

    FENERBAHÇEnin önünü kesmek adına her türlü ŞEREFSİZCE oyun oynanmaya başladı

    Bizim hiç bi yerde amcamız dayımız yengemiz teyzemiz yok

    Kupalarımızı sadece müzemize götürürüz amcamıza dayımıza değil

    Kimseyle İTTİFAK yapmayız

    Biz FENERBAHÇE CUMHURİYETİYİZ!!!
#10.04.2007 14:30 0 0 0