İncirli sakız kabagı

Son güncelleme: 10.02.2008 23:30
  • Malzemeler:

    - 4 adet sakız kabağı,
    - 3 adet elma,
    - 6 adet kuru incir,
    - 1 çay bardağı toz şeker,
    - 1 çay bardağı ceviz,
    - 3 adet karanfil

    Yapılışı:
    Kabakları kazıyıp boyuna ikiye bölün. Çekirdek kısımlarını temizleyin. Tencereye yerleştirip üzerine çok az su ilave edip buharda haşlayın. Fırın tepsisine yerleştirin. Elmaları soyup rendeleyin. İncirleri küçük doğrayın. Toz şeker, elma, incir ve karanfilleri karıştırın. Kabakları doldurun. Üzerine cevizleri yerleştirin. Biraz toz şeker serpip sıcak fırında 10 dakika pişirin.
#02.05.2007 17:57 0 0 0
  • Bu tarif tam bi vitamin deposuymus adeta, paylastigin icin tesekkürler,...)))
#03.05.2007 08:53 0 0 0
  • güzel tariflarin için teşekkürler SU-PERISI
#05.05.2007 00:38 0 0 0
  • harika ir tarif tadıda güzel tavsiye ederim
#08.05.2007 14:17 0 0 0
  • Ellerine saglik
#13.05.2007 13:41 0 0 0
  • teşekkürler SU-PERISI
#08.06.2007 16:37 0 0 0
  • Ellerine sağLık ;)
#08.07.2007 12:47 0 0 0
  • teşekkürler SU-PERISI güzel tariflarin için
#10.07.2007 12:10 0 0 0
  • tşk
#26.07.2007 19:19 0 0 0
  • tesekkurler paylasim icin
#24.08.2007 22:42 0 0 0
  • tşkler
#08.02.2008 08:58 0 0 0
  • incirli tatlıları severim saolasın
#10.02.2008 23:30 0 0 0