Yumurtalı Ekmek

Son güncelleme: 02.05.2010 19:09
  • Malzemeler

    1 adet baget ekmek
    2 çorba kaşığı tereyağ
    100 gr. beyaz peynir
    100 gr. salam
    2 adet yumurta
    1 çay kaşığı hardal
    4-5 adet kornişon turşu
    Yeteri kadar karabiber, pul biber

    Hazırlanışı

    Yumurtaları haşlayıp sarılarını ezin.Tereyağı ve peyniri ezip yumurtaya ekleyin. Turşu ve salamları küp küp doğrayıp karışıma ilave edin.Baharatlarını ekleyip ekmek dilimlerine sürün.Sonra salamları çubuk çubuk kesip çapraz şekilde koyarak arzu ederseniz süsleyebilirsiniz
#10.05.2007 10:39 0 0 0
  • ellerine saglik
#20.05.2007 11:21 0 0 0
  • Teşekkürler
#12.07.2007 10:30 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#26.07.2007 19:39 0 0 0
  • ellerine sağlık
#25.08.2007 21:20 0 0 0
  • saolll eline sağlık
#18.04.2008 12:38 0 0 0
  • Tadı nasıl-Merak ettim. ***Teşekkürler***
#03.05.2009 01:15 0 0 0
  • Çalışma ve emeğiniz için kutluyorum...
#02.05.2010 19:09 0 0 0