Blackberry Telefonlarına Yılbaşı İndirimi

Son güncelleme: 28.12.2014 12:16
  • Blackberry Telefonları - Blackberry Telefonları Ne Kadar - Blackberry Telefonları Fiyatı - Blackberry Telefonları Yılbaşı Özel Fiyatları - Blackberry Telefonları Hakkında
    Yüksek satış rakamlarına ulaşmaya başlayan BlackBerry, yeni bazı akıllı telefonlarında indirime gitti.

    noimage

    BlackBerry CEO'su John Chen tarafından açıklanan son finansal sonuçlarına göre BlackBerry, yavaş yavaş üzerindeki kara bulutları dağıtmaya başladı. Akıllı telefon satışlarını yükseltmeyi başaran BlackBerry, yeni nesil akıllı telefonlarında da indirime gitme kararı aldı.

    Kanada merkezli teknoloji devi BlackBerry, ilk kare ekranlı akıllı telefonu olarak ön plana çıkan Passport'un ve BlackBerry Z30'un fiyatında indirime gitti. Yılbaşı kapsamında yapılan indirimlerin sonucunda BlackBerry Passport, 100 dolar daha düşük fiyata satın alınabiliyor. Hem siyah hem de beyaz varyantlarını kapsayan bu indirim aynı zamanda aksesuarları da etkiledi. BlackBerry Z30'a ise %50'lik bir indirim yapıldı. Artık tüketiciler 250 dolara Z30'u satın alabiliyor. ShopBlackBerry ve Amazon üzerinden indirimleri görebilmek mümkün.

    Yeni nesil akıllı telefonları ile iyi bir satış grafiği yakalayan BlackBerry, yaptığı indirimler ile satış rakamlarını biraz daha yükseltmeyi hedefliyor.

    Alıntı
#28.12.2014 12:16 0 0 0