Engin Nurşani

Son güncelleme: 15.09.2009 23:31
  • engin nurşani kimdir - engin nurşani hakkında - engin nurşani resimleri - engin nurşani biyografi
    noimage
    noimage


    Gercek ismi Engin Ayhan 1984 Almanya Krefeld doğumlu...
    Annesi Angelika Ayhan babası Ozan Aşık Ali Nurşani dir...
    Babası aslen GaziAntep annesi ise Alman'dır....
    Okul Egitimini Almanya da yaptı ve Lise mezunu...
    Engin Nurşani dünyaya geldiğinde türkülerle tanıstı yani babasının türküleriyle...

    Sürekli babası ile beraber çeşitli konserlere gitti ve 6 yasında saz çalmaya ve türkü söylemeye başladı....
    Ve curayı eline alıp babasının desteği ile kendini çok iyi geliştirdi...
    10 yaşlarında Türkü söylemeye ve bağlama çalmaya başladı...
    Babası Ozan Ali Nurşani gittiği konserlere Engin'ide beraber götürüp sahneye çıkartmaya başladı...
    Aradan yıllar geçtikçe kendini daha da iyi yetiştirdi...
    On Yedi yaşına geldiğinde kendini profesyonel bir albüm çıkarmaya hazır hissetti...
    İlk etabta babası (Ali Nurşani) buna karşı çıktı çıkmasında haklı idi..
    Çünkü babası Ozan Nurşani 45 yıl içerisinde yaptığı bunca emeğinin karşılığını alamamıştı..
    Engin Nurşani' ninde aynı durmlara düşmesini istemediği için ona tepki göstermişti...
    Ama Engin babasının haberi olmadan İstanbula geldi ve ve babasının kaset yaptığı müzik şirketine albüm için baş vurdu...
    Müzik şirketi Engin Nurşani' nin sesini ve yorumunu çok beğenip albüm çalışmalarına hemen başladılar...

    İlk albümü olan "Adına Bir Çizik Çektim" adlı kasetle müzik piyasasına merhaba dedi...
    Bu süpriz kasetle babasının karşısına çıktı...
    Ozan Nurşani icin iyi bir süpriz olmuştu ve artık Engin Nurşani bu yolda ilk ciddi adımını atıp adını duyurmaya başlamıştı...
    Emin adımlarla sanatına daha da sıkı bir şekilde sarılmaya başladı..."Bana tek destekçim babam Nurşani olmuştur"... diyor Engin Nurşani...
    "Beni Türk halk muzigi sevdalısı yapanda Babam Aşık Ali Nurşani olmuştur".... diyede ekliyor..

    Engin Nurşani Öldürün Ne Olur

    engin nurşani,engin nursani,engin nurşani klip,engin nurşani indir,engin nurşani full,engin nurşani son,engin nurşani mp3engin nurşani albümü,engin nurşani yeni,engin nurşani albümleri,engin nurşani albüm,engin nurşani şarkısı,engin nurşani şarkıları,engin nurşani şarkı,engin nurşani şarkılar,engin nurşani dinle,engin nurşani sözleri,engin nurşani müzik,engin nurşani resimleri,engin nurşani türküler,engin nurşani gulom,engin nurşani mutlumusun,engin nurşani cizik,engin nurşani gülom,engin nurşani adına,ali engin nurşani,aşık engin nurşani,engin nurşani çizik,engin nurşani bedava,engin nurşani yabancı,engin nurşani türkü,engin nurşani web sitesi,engin nurşani son albümü,engin nurşani full albüm

    https://www.main-board.com/unluler/556918-engin-nursani-resimleri.html#post4669642
#18.06.2007 22:55 0 0 0
  • almanı tavsiye edrim
#04.07.2008 19:29 0 0 0

  • Genç sanatçı Engin Nurşani dün gece trafik kazası geçirdi.
    Aşık Nurşani'nin oğlu, Engin Nurşani dün gece Elbistan'da verdiği halk konserinin ardından özel aracıyla Kahramanmaraş'a giderken saat 23:00 sularında trafik kazası geçirdi.

    Kazanın ardından Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nurşani yapılan müdahelenin ardından yoğun bakıma alındı. Genç sanatçının durumunun kritik olduğu bildirildi.
#14.09.2008 20:32 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • ALLAH'im acil sifalar versin
#14.09.2008 21:47 0 0 0
  • Amin...

    DuyunCa Gerçekten Çok ÜzüLdüm... aLLah AiLeSine Baqı$LaSın...
#14.09.2008 21:48 0 0 0
NaZ NaZ foto


  • noimage

    noimage
    noimage

    noimage

#14.09.2008 22:11 0 0 0
  • Şükürler olsun durumu iyiye gidiyor.Allahım onu bizlere bağışlayacak inşallah.
#15.09.2008 19:55 0 0 0
  • yeni duydum duyunca soka ugradim yaa:(( rabbim acil $ifalar versiin dualarimiz seninle:'((((

    ...
#15.09.2008 22:52 0 0 0
  • Cok sevdigim bir sanatci.. Allah sifa versin..
#15.09.2008 23:39 0 0 0
  • amin inş.
#16.09.2008 09:54 0 0 0
  • Allahdan Acil Sifalar dilerim

    Cok Genc daha Insallah eski sagaligina kavusur
#16.09.2008 10:05 0 0 0
  • Baba Nurşani'den iyi haberler var

    Geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakımda makineye bağlı olarak yaşam savaşı veren Engin Nurşani'nin babası Ali Nurşani oğlunun durumu ile ilgili bilgi verdi.


    Kahramanmaraş'ta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan, boynu kırılan ve ciğerlerinde kanama meydana gelen sanatçı Engin Nurşani yaşam mücadelesi veriyor.

    BABA NURŞANİ ÜZGÜN

    Baba Ali Nurşani üzüntüsünün anlatılamaz olduğunu belirterek şöyle konuştu:

    "Oğlumun durumu iyiye gidiyor. Güzel haberler alıyoruz. Beklemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok. Doktorlarda oğlumun durumunun iyiye doğru gittiğini söylüyor. Engin güçlüdür, bu rahatsızlığını yeneceğine inanıyorum."

    SANATÇI DOSTLARI HASTANEYE KOŞTU

    Baba Nurşani'yi hastanede ziyaret edenler arasında bulunan sanatçı Yağız da gözyaşlarını tutamayarak sözlerine şöyle devam etti: "Her şeyden önce babasına ailesine ve çocuğuna Allah sabır versin. Engin çok yetenekli ve güçlü bir insan. Kısa zamanda eski sağlığına kavuşacağına inanıyorum. Bu kadar insan buralara onun için geldi. İnşallah bir daha böyle hızlı araba kullanmayacak. Engin normal yaşamında araba kullanmayı ve gezmeyi çok sever. İyileşmesi için dua ediyoruz."

    Ziyarette bulunanlar arasında bulunan Aşık Mahsuni Şerif'in oğlu sanatçı Emrah da, "Engin benim can kardeşim ve aile dostumuzdur. Böyle bir kaza bizi çok üzdü. Bize durumunun iyiye doğru gittiğini söylediler. Çok sevindik. Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.

    LATİF DOĞAN: HERŞEYİN BAŞI DUA

    Türkücü Latif Doğan ve bazı sanatçılar, Kahramanmaraş-Göksun Karayolunda trafik kazası geçirerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda olan Türk Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

    Latif Doğan ve sanatçılar, Devlet Hastanesi'nde bulunan Engin Nurşani'nin babası halk ozanı Ali Nurşani ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

    Sanatçı Latif Doğan, daha önce bu duyguyu yaşayan bir baba olarak bütün ailesine sabır ve Engin'e de acil şifalar dilediğini belirterek "İnşallah tekrar aramıza katılacak ve beraber konserlere gideceğiz. Bütün Türk halkından dua diliyorum. Her şeyin başı duadır" dedi.
#16.09.2008 14:45 0 0 0
  • Nurşani'nin sağlık durumu iyiye gidiyor
    Trafik kazası geçirerek ağır yaralanan Türk Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani'nin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

    Geçtiğimiz hafta sonu Elbistan'da bir türkü kafenin açılışına katıldıktan sonra, tekrar Gaziantep'e dönmek için yola çıkan ve Göksun-Kahramanmaraş Karayolu Püren geçidi yakınların trafik kazası geçirerek ağır yaralanan Türk Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani'nin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

    Kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde 4 gündür yaşam mücadelesi veren Türk Halk Müziği'nin genç seslerinden Engin Nurşani'nin gözlerini açarak ilk olumlu tepkiyi verdiği ifade edildi.

    Ağır yaralı olarak getirildiği hastanede yoğun bakımda bulunan ve halen hayati tehlikeyi atlatamayan genç sanatçının ailesi ile yakınları bir an olsun hastaneden ayrılmazken, hastaneye ziyaretçi akını sürüyor.

    Hastanede umutlu bekleyişini sürdüren baba Ali Nurşani ile yakınlarına ziyaretçi akını sürerken, ziyaretçiler geçmiş olsun dileklerini ileterek, kazadan duydukları üzüntüyü dile getiriyorlar.
#17.09.2008 16:14 0 0 0
  • Anne Nurşani Almanya'dan geldi
    dün akşam gözlerini ilk kez açarak işaret vermesi ile umutları artıran Engin Nurşani'nin Almanya'da yaşayan annesi de Kahramanmaraş'a geldi.

    Kahramanmaraş - Göksun karayolu Püren geçidi civarında kullanmakta olduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu ağır yaralı olarak Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Yoğum Bakım Servisi'nde yaşam mücadelesi veren ve dün akşam gözlerini ilk kez açarak işaret vermesi ile umutları artıran Engin Nurşani'nin Almanya'da yaşayan annesi de Kahramanmaraş'a geldi.

    Baba Ali (Nurşani) Ayhan ile yakınlarının umutlu bekleyişinin Pazar gününden beri devam ettiği Devlet Hastanesi'ne gelen gözü yaşlı Alman anne Angelika (Nurşani) Ayhan, oğlunun bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyor.

    Engin'in halen yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü hatırlatan doktorlar ise; "Kamuoyuna yansıyan haberlerde Engin'in boynunda kırıklar bulunduğu belirtiliyordu. Ancak; yapılan muayene ve tetkiklerde boyun kırığı olmadığı görüldü. Dün akşam ilk kez gözlerini açtı ve seslere tepki vermeye başladı. Şu anda halen makineye bağlı olarak tedavisi sürüyor. Bu tür tedavilerde ise süre vermemiz yanlış olur. Kısa da sürebilir uzun da sürebilir ancak sevindirici olan şudur ki; Engin'in sağlık durumun her geçen gün iyiye doğru gidiyor."



    Engin Nurşani'nin tedavisi sürüyor

    Kahramanmaraş - Göksun karayolunda geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alınan Engin Nurşani'nin tedaviye cevap verdiği ve bunun ise iyileşme yönünde sevindirici bir gelişme olduğu kaydedildi.

    Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Anestezi Uzmanı ve Yoğun Bakım Servisi Doktoru Atilla Kamaz, yapılan tahlillerde ve röntgen işlemlerinde herhangi bir problem olmadığını belirtti. Kamaz, Engin'in sağlık durumu hakkında şu bilgileri verdi:

    "Kafasında ve akciğerlerinde ciddi bir problem olmadı. Ama akciğerlerinde yaralanmaya bağlı bir havalanma yetersizliği olduğundan dolayı, göğüs cerrahisi tarafından iki taraflı tüp yerleştirdik. Yapılan bütün değerlendirme ve kontrollerinde, hastanın hayati fonksiyonlarında beklediğimiz gelişmeyi görüyoruz. Ama yoğun bakım sürecinde hastaların fonksiyonlarının değişebileceğini göz önünde tutarak, hayati fonksiyonları ile ilgili şu aşamada net bir şey söylemek durumunda değiliz. Bu sabah bir uyandırma işlemi yaptık. Cevap verdi. Ama bütün fonksiyonları eski haline gelmeden de makineden ayırmayı düşünmüyoruz."

    Bu arada Kahramanmaraş Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Yılmaz da bir açıklama yaparak, bölge hastanesi gibi donanıma sahip olduklarını belirterek, yoğun bakım servisinin ise en üst düzeyde olduğunu söyledi.

    Engin'in Almanya'da bulunan Alman annesi Angelika Ayhan da kente gelerek, Devlet Hastanesi'ne koştu. Baba halk Ozanı Ali Nurşani de Engin'in iyileşmesini beklerken, onu teselli etmeye çalışarak; "Doktorlarımızın büyük çabaları ve dostlarımızın büyük destekleri ile çok şükür Engin'imiz kritik dönemi atlatmıştır. Korkulacak durum bence şu anda yoktur. Geriye kalan Engin'in gençliği ve direncidir. Şu durumda içimiz rahat gönlümüz ferahtır. Annesinin gelmesi de büyük moral oldu" dedi.
#18.09.2008 12:52 0 0 0
  • Cook sükür iyiiye gidiyorr
#18.09.2008 20:57 0 0 0
  • selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle engin abime büyük geçmiş olsun allah onu biz sevenlerine bağışlasın ailesinede allah tan sabırlar dilyorum onu çok seviyorum
#21.09.2008 12:20 0 0 0
  • Nurşani, Gaziantep Tıp Fakültesi'ne nakledildi
    Nurşani, ailesinin isteği üzerine Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledildi.

    Elbistan'da bir türkü kafenin açılışının ardından, Gaziantep dönüşünde trafik kazası geçirerek ağır yaralanan Türk Halk Müziği Sanatçısı Engin Nurşani, ailesinin isteği üzerine Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledildi.

    Kahramanmaraş-Göksun karayolunda şarampole yuvarlanarak takla atan aracın içinden ağır yaralı olarak kaldırıldığı Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde solunum cihazına bağlı olarak yaşam savaşı veren Nurşani, hayati tehlikeyi hala atlatamadı.

    Babası Ali Nurşani'nin isteği üzerine Gaziantep'ten getirilen tam donanımlı bir ambulansla Gaziantep Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledilen Engin Nurşani'nin yapılan tetkikler sonucu vücudunun herhangi bir yerinde kırık olmadığı sadece akciğerlerinde sorun olduğu kaydedildi.

    Dr. Mahmut Tokur ise, Engin Nurşani'nin bir süre solunum cihazından alındığı ancak yaşadığı sorunlar nedeniyle yeniden yaşam destek ünitesine bağladıklarını ifade etti. Sanatçının genç olmasını avantaj olarak değerlendiren Tokur, "Eğer gerekli direnci gösterebilirse normale döner diye düşünüyorum ama yine de hayati tehlikeyi henüz atlatamadı" diye konuştu.
#21.09.2008 13:30 0 0 0
  • te$ekkürler bilgiler için
#21.09.2008 17:39 0 0 0
  • NİHAYET AYAĞA KALKTI
    Nurşani hayranlarına iyi haberNurşani hayranlarına iyi haber
    Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Engin Nurşani'nin sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiiyor.

    Engin Nurşani'yi dün doktorları odasında yürüttüler.

    Ünlü sanatçı Engin Nurşani'nin sağlık durumu her geçen gün düzelirken dün doktorları odasında yürüttüler. Engin Nurşani'nin yürümesi üzerine yakınlarının mutluluğu görülmeye değerdi.

    Engin Nurşani'nin babası Ali Nurşani, Engin'in Kahramanmaraş'a giderken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandığını ve bir süre Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde kaldıktan sonra 15 günden bu yana Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde tedavi gördüğünü belirtti.

    Baba Nurşani, Engin'in iki günden bu yana hastane odasında yürüdüğünü de müjdeledi.
#03.10.2008 11:31 0 0 0