En Son Hangi Filmi İzlediniz

Son güncelleme: 13.05.2024 15:41
  • The Neighbor


    Vizyon tarihi belirsiz / 1s 30dk / Korku, Gerilim
    Yönetmen Marcus Dunstan
    Senarist Marcus Dunstan, Patrick Melton
    Oyuncular: Josh Stewart, Alex Essoe, Bill Engvall

    The Neighbor Film Konusu

    Bir çift, illegal işlerle para kazanmaya çalışarak geçimini sağlamaktadır.Bir gün, John ve Rosie, komşusu olan Troy'dan pek hoşlanmazlar.Ve John bir gün iş çıkışı eve döndükten sonra beklenmedik şekilde Rosie'nin evde olmadığını farkeder...




    6/10

    Ağır ilerledi sonlara doğru heyecanı arttı , orta karar bir film
#21.07.2021 15:30 13 0 0
  • Pig

    Vizyon tarihi belirsiz / Gerilim, Dram
    Senarist Vanessa Curtis Block
    Oyuncular: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin


    Özet
    Michael Sarnoski'nin yönetmeni olduğu Pig, bir yer mantarı toplayıcısının hikayesini anlatıyor. Oregon'un vahşi bölgesinde yaşayan Rob'un can dostu olan ve ona yiyecek aramasında yardım eden domuz kaçırılır. Bu nedenle Rob, Portland'da bıraktığı geçmişiyle yeniden karşılaşmak ve yüzleşmek zorundadır.



    1/10

    Berbat Ötesi bir film , boş boş bakışmalar , az diyaloglar , konusu saçmasapan , Nicnolas Cage artık dibe vurmuş.
#21.07.2021 15:35 0 0 0
  • İyi Adamlar


    20 Mayıs 2016 Sinemada / 1s 56dk / Komedi, Polisiye
    Yönetmen Shane Black
    Senarist Shane Black, Anthony Bagarozzi
    Oyuncular: Ryan Gosling, Russell Crowe, Margaret Qualley
    Orijinal adı The Nice Guys


    Özet
    1970’ler Los Angeles’ında, şanslı ama sakar özel dedektif Holland March ve dikkatli araştırmacı Jackson Healy bir gizemi çözmek için bir araya gelir. Birlikte, herkesin aradığı ve önemli bir sırrı saklayan kayıp kızı bulmaları gerekmektedir. Bu kız, ünlü bir porno yıldızı olan Misty Mountain’ın gizemli ölümünü çözebilecek bilgilere sahip tek kişidir. Bu araştırma esnasında iki dedektif kendilerini yüksek statüdeki devlet yetkililerinin hedefinde bulur. Filmin yönetmen koltuğunda Iron Man 3 ve Kiss Kiss Bang Bang filmlerinin unutulmaz yönetmeni Shane Black oturuyor.




    6/10

    Oyuncular iyi ama film pek sarmadı , kara mizah filmleri zaten beni sarmıyor , çok dağınık konu hiç bişey anlamadım.
#22.07.2021 20:47 0 0 0
  • Pixels


    21 Ağustos 2015 Sinemada / 1s 46dk / Bilimkurgu, Aksiyon, Komedi
    Yönetmen Chris Columbus
    Senarist Timothy Dowling, Tim Herlihy
    Oyuncular: Adam Sandler, Michelle Monaghan, Kevin James


    Özet
    1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie "Ateş Püskürten" Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda kalacaklar. Uzaylılar, atari oyunlarının video yayınlarını keşfedip bunları gerçek birer savaş ilanı zannederek video oyunları aracılığıyla Dünya'ya hücum ederler. ABD Başkanı Cooper'ın PAC-MAN, Donkey Kong, Galaga, Centipede ve Space Invaders'ın saldırılarını engellemek ve dünyayı kurtarmak için video oyunu kahramanlarından yardım istemek dışında bir şansı kalmamıştır. Teğmen Violet Van Patten ise onlara benzersiz silahlar temin ederek ekibe katılacaktır.
    Başlıca rollerini Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad ve Brian Cox’un üstlendiği filmin yönetmeni Chris Columbus.




    7/10
    Komedi , Bilimkurgu tarzında bir film Adam Sandler de olması filmde artı , eski oyunları sevenler bilirler , çocukluk yıllarına gidebilirler bu filmde , eğlenceli bir yapım.
#23.07.2021 16:55 0 0 0
  • Sleepless

    Orijinal İsmi: Sleepless Night
    Tür: Aksiyon, Gerilim
    Yönetmen: Baran Bo Odar
    Senarist: Andrea Berloff
    Yapımı: 2017 - ABD



    Sleepless Filmi Oyuncuları

    Jamie Foxx

    Michelle Monaghan

    Dermot Mulroney

    David Harbour





    Sleepless Film Konusu

    Suç dünyasıyla bağlantıları olan polis memuru Vincent Downs (Jamie Foxx), bir arkadaşıyla birlikte ünlü bir uyuşturucu baronundan kokain çalarken yakalanınca deşifre olur, bunun sonucunda oğlu rehin alınır. Downs, oğlunu kurtarabilmek için her şeyi göze alacaktır.




    7/10
    Aksiyonu , heyecanı güzel bir film klişe olsa da.
#24.07.2021 20:26 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz

    Canavarın Çağrısı


    11 Kasım 2016 Sinemada / 1s 48dk / Fantastik, Dram
    Yönetmen Juan Antonio Bayona
    Senarist Patrick Ness, Bernat Vilaplana
    Oyuncular: Lewis MacDougall, Felicity Jones, Sigourney Weaver
    Orijinal adı A Monster Calls


    Özet
    Lo Imposible ve El orfanato filmlerinin yönetmeni Juan Antonio Bayona'nın imzasını taşıyan film, Patrick Ness'in kaleme aldığı romandan beyazperdeye uyarlandı.
    12 yaşındaki Conor canavarlar ve peri masallarının fantastik dünyasına kaçmak üzeredir. Annesinin hastalığı ile ilgilenen Conor, aynı zamanda pek sempatik olmayan büyükannesi ile zaman geçirmek zorundadır. Bulunduğu okul eğitimden uzak ve zorbalarla doludur. Conor’un babası ise ondan binlerce mil uzakta, Amerika’ya yerleşmiştir. Conor bu korkutucu gerçeklerden uzaklaşmak için fantastik varlıkların hüküm sürdüğü hayal dünyasına küçük bir yolculuğa çıkacaktır. Bir gece saat tam 12.07 ‘de yatak odasının penceresinde beliren 13 metrelik porsuk ağacı, o geceden sonra her akşam aynı saatte Conor ‘u ziyaret etmeye başlar. Bu canavarın anlatacağı hikayeler vardır ve Conor’un bu hikayeleri dinleyip kafasında canlandırması konusunda ısrarcıdır. Bu kadim, vahşi ve acımasız Canavar, Conor’un cesaret, inanç ve gerçeklik ile dolu yolculuğunda ona rehberlik edecektir.





    7/10


    Dram yönü ağır basan güzel bir fantastik filmdi.Bir çocuğun hayal dünyasını etkileyici bir şekilde yansıtmışlar.
#25.07.2021 19:47 0 0 0
  • Jackals

    Süre: 85dk
    Tür: Gerilim, Korku
    Yönetmen: Kevin Greutert
    Senarist: Jared Rivet
    Yapımı: 2017 - ABD


    Oyuncular:

    Deborah Kara Unger
    Johnathon Schaech
    Stephen Dorff
    Nick Roux
    Chelsea Ricketts



    KONUSU

    1980’li yıllarda, bir aile, genç oğullarını katil bir tarikattan geri almak için bir çalıştılar ancak kendilerini büyük bir tehlike etraflarını kuşatmış halde buldular. Tarikat oğlanı yeniden talep etmekteydi.






    6/10

    1983 yılında yaşanan gerçek bir olaymış , gerilim severler için orta kararlı bir film .
#26.07.2021 17:29 0 0 0
  • In the Tall Grass

    7 Nisan 2020 Dijital Platform / 1s 30dk / Korku
    Yönetmen Vincenzo Natali
    Senarist Vincenzo Natali, Stephen King
    Oyuncular: Laysla De Oliveira, Patrick Wilson, Will Buie Jr.


    Özet
    Cal ve Becky kardeşler, uzun otlarla çevrili bir alanda yaşayan teyzelerine gitmek için yola koyulurlar. Yolda ilerleyen kardeşler birden çalılıkların arasından bir ses duyar. Sese kulak verdiklerinde kendilerinden yardım istendiğini anlayan kardeşler ne yapacaklarını şaşırır. Yakalanmaktan korktukları için çok ses çıkarmadan kendilerini duyurmaya çalışan anne ve oğlunu bulmak için arabadan inen Cal ve Becky, otların arasında onlara ulaşmaya çalışır. Ancak çok geçmeden kendilerini yardım beklemek zorunda kalacakları bir durumun içerisinde bulurlar.




    7/10

    Orjinal konusu olan bir film , mantık hataları olsa da , biraz da karışık da olsa izlenecek bir yapım.
#27.07.2021 17:10 0 0 0
  • Aftermath

    Vizyon tarihi belirsiz / 1s 37dk / Dram, Gerilim
    Yönetmen Elliott Lester
    Senarist Javier Gullón
    Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Scoot McNairy, Maggie Grace


    Aftermath Film Konusu

    Roman (Arnold Schwarzenegger), çalıştığı yere eşi ve kızının gelişini heyecan içinde beklemektedir. Ancak onları taşıyan uçak, inişe az bir süre kala havada bir başka uçakla çarpışır ve iki uçakta bulunan herkes hayatını kaybeder. Roman gibi birçok kişi, kazada kule kontrolörünün ihmali olduğu düşünmektedir, bu nedenle güvenlik gerekçesiyle memur başka bir kimlikle başka bir yerde yaşamaya başlar. Hayattaki en değerli varlığını kaybetmiş Roman ise, olayın sorumlusunun en azından üzgün olduğunu duyabilmek için, adamı ne pahasına olursa olsun bulmaya kararlıdır.
    Film, 2002'de Almanya'nın Überlingen kentinde yaşanan uçak kazası ve kazada ailesini kaybeden Vitaly Kaloyev'in hikayesinden esinlenerek çekildi.






    6/10

    Gerçek bir hikayeden alıntılanmış bir film , Arnold Schwarzeneggeri farklı bir filmde görmek değişik geldi , işleyişi ağır filmin , orta derecede bir film.
#28.07.2021 21:15 0 0 0
  • Kızıl Gökler

    Vizyon tarihi belirsiz / 2s 1dk / Aksiyon, Korku, Gerilim
    Yönetmen Peter Thorwarth
    Senarist Stefan Holtz, Peter Thorwarth
    Oyuncular: Peri Baumeister, Alexander Scheer, Kais Setti
    Orijinal adı Blood Red Sky



    Özet
    Gizemli bir hastalığı olan bir kadın, oğlu ile birlikte uçakla yolculuk yapar. Uçak tam okyanusun üzerindekyen, bir grup terörist uçağın kontrolünü ele geçirir. Büyük bir tehlike içinde olan kadın, oğlunun hayatını kurtarmak için hayatı boyunca saklamaya çalıştığı karanlık sırrını açığa çıkarmak zorunda kalır.




    7/10

    Güzeldi beğendim , klişe uçak filmi değil , değişik yapmışlar bu sefer .
#29.07.2021 18:46 0 0 0
  • Hızlı ve Öfkeli 9

    2 Temmuz 2021 Sinemada / 2s 23dk / Aksiyon
    Yönetmen Justin Lin
    Senarist Daniel Casey, Justin Lin
    Oyuncular: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster
    Orijinal adı F9 The Fast Saga


    Özet
    Hızlı ve Öfkeli 9, geçmişinden gelen bir tehdide karşı mücadele etmek zorunda kalan Dom ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan terk edilmiş kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır. Ekibi ile yeniden bir araya gelen Dom, kardeşinin lideri olduğu dünyayı yıkacak olan planı durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişir.




    6/10

    Seriden kopuk , alakası olmayan bir filmdi , bu kadar bekledikten sonra hayal kırıklığı oldu , sonlara doğru araba sahneleri var , artık 10.filmle bu seriyi bitirme zamanı geldi.
#30.07.2021 19:14 0 0 0
  • Dawn Of The Beast

    Vizyon tarihi belirsiz / Korku
    Yönetmen Bruce Wemple
    Senarist Anna Shields
    Oyuncular: Chris Cimperman, Anna Shields, Grant Schumacher


    Özet
    Bigfoot’u bulmayı amaçlayan bir grup yüksek lisans öğrencisi, garip yaratık manzaralarıyla bilinen Kuzeydoğu vahşi doğasının derinliklerine doğru bir maceraya atılır. Ancak çok geçmeden ormanda aradıklarından daha tehlikeli bir varlığın izine rastlarlar.



    2/10
    Amatör bir korku filmi , büyük ayak olsun çıkan yaratıklar olsun Türk korku filmlerinde bile olmayacak kadar kötüydü , 2021 yılında hala böyle korku filmleri çevriliyormuş demek ki , uzak durun.
#31.07.2021 20:53 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Jungle Cruise


    30 Temmuz 2021 Sinemada / 2s 8dk / Macera
    Yönetmen Jaume Collet-Serra
    Senarist John Requa, Glenn Ficarra
    Oyuncular: Emily Blunt, Dwayne Johnson, Jesse Plemons


    Özet
    Jungle Cruise, tıbbın geleceğini değiştirecek olan bir ağacı bulmak için zorlu bir maceraya atılan bir bilim insanı ve kaptanın hikayesini konu ediyor. Bilim insanı olan Lily Houghton, yeni bir görev ile karşı karşıyadır. Efsaneye göre Amazon’da iyileştirme güçlerine sahip olan bir ağaç vardır ve Lily o ağacı bulmaya kararlıdır. Bunun için Amazon ormanlarına seyahat eden Lily, nehirde bulunan bir geçide ulaşabilmek için Frank’in köhne ama çekici teknesi La Quila’yı kiralamak zorunda kalır. Macera dolu bir yolculuğa çıkan Frank ve Lily, yağmur ormanlarının güzelliğinde saklanan bir çok tehlikeyle karşı karşıya kalır.



    8/10

    Dwayne Johnson filmlerini seviyorum , disney filmi de olunca bayılarak izledim , biraz Jumanji havası da var , eğlenceli bir pazar filmi.
#01.08.2021 12:07 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Emekli Ajan


    30 Temmuz 2021 VOD çıkış tarihi / 1s 52dk / Komedi, Aksiyon
    Yönetmen David Charhon
    Senarist David Charhon, Izm
    Oyuncular: Jean-Claude Van Damme, Alban Ivanov, Samir Decazza
    Orijinal adı Le Dernier Mercenaire

    Özet
    Eski bir gizli servis ajanı, yıllarca oğludan bihaber yaşar. Ancak bir gün bir bürokrat tarafından yapılan bir hata sonucu oğlunun silah ve uyuşturucu kaçakçılığı yapmakla suçlanığını öğrenir. Bu durum üzerine eski ajan, oğlunu kurtarmak için Fransa'ya dönmek zorunda kalır.





    6/10


    Van Damme filmi izledim yıllar sonra , Fransız aksiyon - komedi , dövüş sahneleri var , orta derecede bir film.
#02.08.2021 16:31 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Space Jam: Yeni Efsane


    16 Temmuz 2021 Sinemada / 1s 56dk / Animasyon, Komedi, Aile
    Yönetmen Malcolm D. Lee
    Senarist Juel Taylor, Tony Rettenmaier
    Oyuncular: LeBron James, Don Cheadle, Sonequa Martin-Green
    Orijinal adı Space Jam: A New Legacy


    Özet
    Çocuk filmi
    Space Jam: Yeni Efsane, kendisi ve oğlunun hayatı için süper güçlü bir kadroya sahip bir takıma karşı, liderlik etttiği Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü Looney Tunes çetesini zafere taşımaya çalışan LeBron'ın hikayesini konu ediyor. LeBron, oğlu Dom ile birlikte yoldan çıkmış bir yapay zeka tarafından dijital bir alana hapsedilir. Onların eve gidebilmelerinin tek koşulu, Looney Tunes'un, yapay zekanın dijitalleştirilmiş şampiyonlarını yenmesidir. Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü bütün Looney Tunes çetesine önderlik eden LeBron, hayatının bu en önemli mücadelesini kazanmayı başarabilecek midir?





    7/10


    İlk filmi de izlemiştim Michael Jordan vardı şimdi de Lebron James.Çizgi karakterlerle eğlenceli bir film.
#03.08.2021 17:51 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz

    Ainbo


    7 Ocak 2022 Sinemada / 1s 24dk / Animasyon, Macera, Aile
    Yönetmen Richard Claus, Jose Zelada
    Senarist Richard Claus, Brian Cleveland
    Oyuncular: Bernardo De Paula, Thom Hoffman, Dino Andrade


    Özet
    Ainbo, tehlike altında olan yurdunu ve insanları kurtarmaya çalışan ormanın kalbinde doğup büyümüş bir kızın hikayesini konu ediyor. Amazon ormanının kalbinde doğup büyüyen genç bir kız, dünyada başka insanların da var olduğunu ve anavatanının tehlikede olduğunu fark eder. Vahşi doğada hayvanlarla bir arada büyüyen genç kız, yaşadığı cenneti açgözlülük, çocukların sömürülmesi ve yasadışı madenciliği karşı korumaya çalışır. Ancak onun mücadele etmesi gereken yalnızca bununla da sınırlı değildir. Ormanda yaşayan karanlık bir güç büyük bir tehdit oluşturmaktadır. Ormanda büyük bir yıkıma neden olacak kötülüğü tersine çevirmeye çalışan genç kız çok geç olmadan vatanını ve insanları kurtarmak için zorlu bir mücadeleye atılır.






    7/10

    Güzel , eğitici , öğretici bir animasyondu, minik kardeşler izlemeli.
#04.08.2021 15:03 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Jolt


    Vizyon tarihi belirsiz / 1s 31dk / Aksiyon, Komedi, Gerilim
    Yönetmen Tanya Wexler
    Senarist Scott Wascha
    Oyuncular: Kate Beckinsale, Jai Courtney, Stanley Tucci


    Özet
    Öfke kontrolünü sağlamakta sorunlar yaşayan ve cinayet işlemek isteyen bir yapıya sahip olan bir kadın, bu sorununu elektrot kaplı bir yelek giyerek kontrol altına almaya çalışır. Genç kadın, elektrotlu yelek sayesinde yaşamına normal bir şekilde devam edebilmektedir. Ancak aşık olduğu ilk adamın öldürülmesi, genç kadının öfkesini bastıran yeleği çıkarmasına neden olur. Sevdiği adamın katil ya da katillerini bulmak için her şeyi göze alan kadının öfke problemi, onun cinayetin baş şüphelisi haline gelmesine neden olur.





    8/10


    Oldukça enteresan başlayan ve ilerleyen bir film , Atomic Blonde henüz izlemedim ama onun tarzında bir film , filmin sonuna göre devamı gelecek filmin , ben beğendim.
#05.08.2021 12:58 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Luka


    3 Eylül 2021 Sinemada / 1s 36dk / Animasyon, Aile
    Yönetmen Enrico Casarosa
    Senarist Jesse Andrews, Mike Jones
    Oyuncular: Jacob Tremblay, Jack Dylan Grazer, Maya Rudolph
    Orijinal adı Luca


    Özet
    Çocuk filmi
    Küçük bir çocuk olan Luca, yaz aylarını İtalyan Rivierası’nda makarna yiyip, tüm gün scooterla gezerek geçirir. Luca bu macera dolu yazını, yeni edindiği arkadaşıyla paylaşır. Ancak çok geçmeden arkadaşıyla ilgili gizli bir sırrı keşfeder. Luca’nın yeni arkadaşı, okyanus yüzeyinin hemen altında bulunan başka bir dünyadan gelen bir deniz canavarıdır.





    8/10

    Kaliteli güzel bir animasyondu , güzel mesajlar veren animasyonları seviyorum.
#06.08.2021 17:00 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Rogue Hostage


    Vizyon tarihi belirsiz / Aksiyon, Gerilim
    Yönetmen Jon Keeyes
    Senarist Mickey Solis
    Oyuncular: Tyrese Gibson, John Malkovich, Holly Taylor


    Özet
    Eski bir denizci ve bekar bir baba olan Kyle Snowden, travma sonras stres bozukluğu ile mücadele etmektedir. Militan Eagan Raize, bir gün Kyle'nin üvey babasının dükkanını ele geçirir ve Kyle ile müşteriler dükkanda mahsur kalır. Kyle'ın küçük kızı da dahil olmak üzere içerideki herkesin hayatı tehlike altındadır. Zamana karşı yarışan Kyle, mahsur kalan insanları kurtarmak için teröristler ve kişisel şeytanlarıyla savaşır.




    6/10

    Klişe bir konusu olan , orta kararda bir film.
#07.08.2021 19:35 0 0 0