En Son Hangi Filmi İzlediniz

Son güncelleme: 28.03.2024 13:17
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    21 Bridges

    24 Eylül 2021 Dijital Platform / 1s 41dk / Gerilim, Aksiyon
    Yönetmen Brian Kirk (III)
    Senarist Matthew Carnahan, Matthew Carnahan
    Oyuncular: Chadwick Boseman, Sienna Miller, J.K. Simmons


    Özet

    “21 Bridges”, gözden düşmüş bir NYPD dedektifine (Chadwick Boseman) odaklanıyor. Polis katili bir adam için şehir çapında bir insan avı başlatılınca dedektif kendini affettirmek için bir şans elde ediyor. Dedektif bir süre sonra polis meslektaşlarını bir suç imparatorluğu ile ilişkilendiren bir komployu açığa çıkarmaya başlıyor. Saatler ilerledikçe kimi takip ettiği ve onu kimin takip ettiği belirsizleşmeye başlıyor. Arama yoğunlaştığında katilin Manhattan’dan kaçmasını engellemek için en uç önlemler alınıyor. Yetkililer adaya giriş çıkışları engellemek için 17 köprüyü de kapatıyor. İkonik Manhattan adasının tarihte ilk kez dış dünya ile bağlantısı kesiliyor.





    6/10


    Klasik polisiye-suç filmlerinden biri , aksiyonu fena değil , orta hallice.
#29.07.2022 21:44 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Benden Ne Olur?

    14 Ocak 2022 Sinemada / 1s 53dk / Komedi, Romantik
    Yönetmen Murat Şenöy
    Senarist Aslı T. Kızmaz, Aslı T. Kızmaz
    Oyuncular: Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan

    Özet

    "Benden Ne Olur", Sertab Bal adındaki deli dolu bir kadının maceralarını konu ediyor. Sertab Bal, istediği şeyler hakkında sürekli fikir değiştiren, çevresinin kendisinden beklediği düzenli hayatı bir türlü olduramayan, kimlik arayışında olan bir kadındır. Onun hayatı, bir gün yanlışlıkla ablası Harika'nın evini yakmasıyla bambaşka bir hal alır. Bir anda evsiz ve parasız kalan Sertab, ablasının söylediği "Senden hiçbir şey olmaz" sözlerinin üzerine, "Benden ne olur herkese göstereceğim" diye kendisine söz verir. Yaşadığı kırılma sonrası hayatını düzene sokmak için harereke geçen Sertab'ın ünlü oyuncu Soner ile ilişkisi planlarının alt üst olmasına neden olur.






    7/10


    Eğlenceli , keyifli bi film olmuş , klişe konular olsa da ben beğendim , iyi oyuncular da var.
#30.07.2022 19:06 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz

    Not Okay


    Vizyon tarihi belirsiz / 1s 40dk / Dramatik komedi, Dram, Komedi
    Yönetmen Quinn Shephard
    Senarist Quinn Shephard
    Oyuncular: Zoey Deutch, Dylan O'Brien, Embeth Davidtz

    Özet

    Arkadaşları ve şöhreti için umutsuz olan genç bir kadın, sosyal medyadaki varlığını artırmak istemektedir. Bunun için de Paris'e sahte bir gezi düzenler. Ancak gerçek dünyada korkunç bir olay meydana geldiğinde yalanı ona istediği tüm ilgiyi sunan ahlaki bir ikileme dönüşür.





    6/10


    O kadar sarmadı Dylan o Brien da var Teen Wolf'dan tanıdığım. sıkıcı bir film.
#31.07.2022 17:54 0 0 0

  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Cebimdeki Yabancı


    2 Şubat 2018 Sinemada / 1s 36dk / Gerilim, Komedi
    Yeniden vizyona giriş tarihi: 1 Haziran 2018
    Yönetmen Serra Yılmaz
    Senarist Murat Dişli
    Oyuncular: Serkan Altunorak, Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy

    Özet


    Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça basittir; herkes telefonlarını masaya koyacak, gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Yedi dostun maskelerinin ardındaki hayatların cep telefonları ile ortaya koymaları ilişki dengelerini altüst eder. Bunca zaman çok yakın dost olduklarını düşünün grup aslında birbirlerine yabancıdır.





    7/10


    Filmin bir çok uyarlaması var dünyada , tek mekanda geçen , dostların bir yemekte toplandığı ve gerçek yüzlerinin ortaya çıktığı bunlarla yüzleştiği , iyi oyunculardan oluşan bir film.
#01.08.2022 19:35 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz



    Sen Kiminle Dans Ediyorsun?

    17 Kasım 2017 Sinemada / 1s 51dk / Komedi
    Yeniden vizyona giriş tarihi: 15 Haziran 2018
    Yönetmen Burak Aksak
    Senarist Burak Aksak
    Oyuncular: Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Binnur Kaya


    Özet

    Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi, ailesinin vefatının ardından psikolojik sorunlarla boğuşan Aysel'in hikayesini anlatıyor. Psikiyatrının da desteğiyle sorunlarını aşabilmek için dans etmeye başlayan Aysel, dans hocası Şengül'ün de yardımıyla hayata yeniden tutunuyor ve yepyeni bir sayfa açıyor! Ancak dans dışarıdan bakıldığı kadar kolay değil, durum böyle olunca zorluklar, rekabet ve yepyeni arkadaşlıklar da işin içine karışıyor! "Şengül Dans Okulu"nun öğrencilerinden biri olarak kendini kanıtlamak isteyen Aysel, okulun en iyi dansçısı olduğunu ispat etmelidir...

    "Sen Kiminle Dans Ediyorsun"un yönetmen koltuğunda Bana Masal Anlatma, Kara Bela, Salur Kazan: Zoraki Kahraman, Ben de Özledim, Deli Dumrul gibi yapımların senarist ve yönetmenliğini üstlenen Burak Aksak oturuyor. Başrollerini Demet Özdemir, Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu ve Okan Cabalar'ın üstlendiği komedi filminin oyuncu kadrosunda ayrıca, Bora Cengiz, Nergis Öztürk, Berat Yenilmez, Meltem Gülenç, Hakan Salınmış, Olivier Thouret, Lény Sellam gibi isimler yer alıyor. Özgür Polat’ın görüntü yönetmenliğini üstlendiği “Sen Kiminle Dans Ediyorsun?"un müzikleri ise Barış Diri’ye ait.





    6/10


    Eğlenceli , kafa dağıtmalık dans ve komedinin birleştiği bir film.
#02.08.2022 17:15 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Öldür Beni Sevgilim

    2019 | 13+ | 1 sa. 40 dk. | Komediler

    Mali sorunlarla boğuşan bir çift, birbirlerini öldürecek raddeye gelmiştir. Piyangoda büyük ikramiyeyi kazandıklarında ise aralarında gerçek bir ölüm-kalım savaşı başlar.

    Başroldekiler:Murat Boz,Seda Bakan,Açelya Topaloğlu





    6/10


    Eğlenceli bir film , şarkı güzel .
#03.08.2022 16:17 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Dönerse Senindir


    23 Aralık 2016 Sinemada / 1s 48dk / Romantik, Komedi
    Yönetmen Erol Özlevi
    Senarist Gizem Elçi, Oğulcan Türe
    Oyuncular: Murat Boz, İrem Sak, Yasemin Allen


    Özet

    Mehmet uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Selin'e deliler gibi aşık olan genç bir adamdır. Selin ise şarkıcı olma hayalleri kuran, hazırladığı demolarını yapım şirketlerine göndererek geri dönüş bekleyen genç bir kadındır. Selin'in dileği gerçek olur ve bir yapım şirketi Selin'le anlaşma yapar. Ancak Selin ve Mehmet, Mehmet'in bu süreçte ona verdiği tüm desteğe rağmen ayrılırlar. Mehmet ayrılığı kabul etmeyi reddeder ve arkadaşı Defne'nin de yardımıyla Selin'i geri kazanmaya karar verir. Selin'in yeni bir sevgilisi olması ise işleri iyice çıkmaza sürükler. Mehmet'in Selin'i geri kazanabilmek adına birbirinden komik ve zorlu yollarda yürümesi gerekecektir...
    Murat Boz, Yasemin Allen ve İrem Sak'ın başrolleri paylatığı filmin yönetmenliğini Erol Özlevi üstleniyor. Senaryoda ise Gizem Elçi ve Oğulcan Türe'nin imzası var. Filmin yapımcılığını TAFF üstleniyor.




    6/10

    Çerezlik , klişe konu , Murat Boz oyunculuğu geliştirmesi lazım.Vakit geçirmelik bir film.
#04.08.2022 15:58 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz



    Hadi İnşallah


    28 Kasım 2014 Sinemada / 1s 39dk / Komedi, Romantik
    Yönetmen Ali Taner Baltacı
    Senarist Murat Emre Kaman, Emrah Kaman
    Oyuncular: Büşra Pekin, Murat Boz, Şinasi Yurtsever


    Özet

    Hadi İnşallah, genç bir kadın olan Pucca'nın hikayesini anlatıyor. PuCCa, hayatının 4 senesini Ankara'da geçirir ama o koca sene boyunca beraber olduğu sevgilisinden de ayrılırak, İzmir'e ailesinin yanına döner. Zor bir ayrılık süreciyle karşı karşıyadır, mutsuzluktan eve kapanır; çalmayan telefonları bekler ve bunalımdaki pek çok kadın gibi kendisini yemeye verir! Bu arada ailesi de kendisine yeni bir iş bulup, toparlanması için baskı yapar. Hiç istemeden İzmir'deki bir yerel televizyon kanalıyla iş görüşmesine gider; ve yaşamını değiştirecek yakışıklı ile o gün karşılaşır! "Pekmez" lakabını taktığı ve genç kadını yeniden yaşama döndüren bu yakışıklı ile ne yapıp edip beraber olmayı kafaya koyar... Ama karşısında da zorlu bir rakibesi vardır... Ali Taner Baltacı yönetmenliğinde hayata geçen komedi filminin yapımcılığını 25 Film üstleniyor. Film, yazdığı blog ile sosyal medya fenomeni olan Pucca lakaplı bir kadının, dizüstü edebiyatı kapsamında yayınladığı kitaplardan senaryolaştırıldı.
    Başroller de ise Murat Boz ve Büşra Pekin yer alıyor.





    6/10

    Ortalama bir film , eğlenceli sayılır , Murat Boz'un ilk filmi.Büşra Pekin zaten filmi götürüyor.
#05.08.2022 17:35 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Prey


    Vizyon tarihi belirsiz / 1s 39dk / Bilimkurgu, Aksiyon
    Yönetmen Dan Trachtenberg
    Senarist Patrick Aison, Jim Thomas
    Oyuncular: Amber Midthunder, Dane DiLiegro, Stefany Mathias

    Özet

    300 yıl önce Comanche Nation'da geçen Prey, azılı ve çok yetenekli bir savaşçı olan genç bir kadın olan Naru'nun hikayesini konu ediyor. Great Plains'de dolaşan en efsanevi avcıların gölgesinde büyüyen yetenekli bir kadın savaşçı olan Naru, büyük bir tehlike kabilesini tehdit ettiğinde, insanlarını korumak için harekete geçer. Naru, kabilesini Dünya'ya inen teknik olarak gelişmiş bir cephaneliğe sahip, son derece gelişmiş avılara karşı korumak için zorlu bir mücadeleye girişir.





    7/10

    Farklı bir zamanda geçen Predatör filmi , serinin 5.filmi diyebiliriz.Başarılı buldum.Başta daha çok kabile hayatını izliyoruz sonraları mücadele başlıyor.
#06.08.2022 17:13 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz

    Crawlspace

    Crawlsapce, adeta bize gelirim içinde gerilim yaşatmak için yazılmış olan bol koşturmacalı ve çokça nefeslerimizi tutacağımız bir 4k formatlı filmdir. Tam olarak bir korku filmi demek yerine gerilim filmi diyoruz çünkü film boyunca hayatta kalma mücadelesi verecek olan bir adama odaklanıp onunla birlikte biz de bolca gerileceğiz. Öncelikle kameraları ıssız bir alana doğru çevirip burada bulunan küçük bir kulübeye çeviriyoruz. Bu kulübeye birkac hırsız girer. Gerçi hırsızlar mı demek daha doğru olacaktır yoksa katiller mi? Eve girdikten sonra önce svin içinde bulunan sahibini acımadan oracıkta katlederler. Daha sonrasında ise kulübede işlerine yarayacak olan ne var ne yok ise bunlari bulabilmek için her yeri kurcalamaya başlarlar.
    Korkunç olan kısmı bu gibi gözükse de asıl korkunç olaylar ve gerilim dolu dakikalar buradan sonra başlayacaktır. Çünkü tüm bu bahsettiğimiz olaylar gerçekleşirken, öldürme olayına da katillerin evi soymasına da şahit olan birisi vardır. Ancak doğal olarak bu şahit olan kahramanımızın da hayatı tehlikededir. Çünkü bu katiller onun burada olduğunu ve her şeyi gördüğünü fark ederlerse onu da acımadan öldürecekleri kaçınılmaz bir son olacaktır. Hal böyle olunca olaylara şahit olan kahramanımız bir bölgedeki boşlukta nefesini tutmuş bir biçimde oradan uzaklaşmalarını bekler. Çünkü yapabileceği başka hiçbir şey yoktur. Fakat ya katiller onu orda bulurlarsa? Şimdi bu ihtimali düşünmek de onu birden buradan kaçmaya iter. Şimdi iki seçenek arasında sıkışıp kalmıştır. Peki hangisini tercih etmelidir? Sonuç ne olacaktır? Bir şekilde onlara gözükmeden buradan toz olup gitmenin bir çaresini bulabilecek midir yoksa kaderini katillerin eline teslim edip katlettikleri ikinci kurban baş kahramanımızın kendisi mi olacaktır?
    Başarılı yönetmen L. Gustavo Cooper öncülüğünde çekimleri sürdürülen filmin gerilim dolu sahnelerini kâğıda döken ve senaryolaştıran ise Jacob D. Wehrman olmuştur. Amerika Birleşik Devletleri tarafından çekilen film, Gerilim filmlerinin başında yer alan filmlerden biridir. 31 Mart 2022 tarihinde vizyona girecek şekilde planlaması yapılan film vizyona girdiğinden itibaren ise 6.7 izleyici puanı almayı başarmıştır. İngilizce olarak yayınlanan yapımın müziklerini Rich Walters tasarlamış ve filmle bütünleştirmiştir.

    Yönetmen
    L. Gustavo Cooper
    Oyuncular
    Bradley Stryker, C. Ernst Harth, Henry Thomas, Jennifer Robertson
    Yapım
    2022 Filmleri -
    Tür
    Gerilim Filmleri
    Kategori
    Yabancı Filmler
    Dil
    Türkçe Dublaj / Türkçe Altyazılı





    5/10

    Orta karar bi gerilim filmi , tv filmi kıvamında öyle vakit geçirmelik.
#07.08.2022 15:29 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Ibiza


    7 Nisan 2020 / 1s 34dk / Komedi, Romantik
    Yönetmen Alex Richanbach
    Senarist Lauryn Kahn
    Oyuncular: Gillian Jacobs, Vanessa Bayer, Phoebe Robinson

    Özet

    New Yorklu olan Harper 4 yıldır aynı yerde çalışmaktadır. Bunca yıl çalışması sonucu patronu tarafından Barselona’ya iş gezisine gönderilir. O bu geziye pek hevesli olmasa da yakın arkadaşları ona eşlik etmeye dünden razıdır. İki yakın arkadaşı ile yola koyulan Harper, bunun sıradan bir iş gezisi olacağını düşlerken beklenemeyen bir aşk her şeyi değiştirir. Genç kadın gittikleri bir partide seksi bir DJ’e aşık olur. Katılması gereken toplantı için sadece 24 saat kalmıştır fakat Harper aşkın peşinden giderek İbiza’da arkadaşları ile birlikte çılgın bir maceraya atılır.





    6/10


    İş gezisi beklerken aşka kapılan Harperin ve arkadaşlarının eğlenceli hikayesi.Müzikler güzel.
#08.08.2022 17:57 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    The King


    7 Nisan 2020 / 2s 20dk / Tarihi, Dram, Biyografik
    Yönetmen David Michôd
    Senarist Joel Edgerton, David Michôd
    Oyuncular: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Ben Mendelsohn


    Özet

    Shakespeare'in oyunundan uyarlanan The King filminde Hal, dikbaşlı bir prenstir. Aynı zamanda İngiltere tahtının da varisidir. Ancak tahta ve ailesine sırtını dönmüş, sıradan halkın arasında yaşamını sürdürüyordur. Tiran bir kral olan babası öldüğünde ise Kral Henry V olarak tahta geçmek zorunda kalır. Şimdi, kaçtığı o hayatı sahiplenmek zorunda kalacaktır. Genç kralın sarayda olup bitenleri yeniden düzenlemesi, babasının ardında bıraktığı savaş ve kaosun altından kalkması gerekecektir. Ayrıca geçmişinde ona akıl hocalığı yapan ve şimdilerde alkolik bir şövalye olan John Falstaff ile geçmişi yeniden oraya dökülecektir.





    6/10


    Film uzun , bazı yerlerde sıkılsam da savaş sahneleri gerçekçi ve çarpıcı , kralın dostu yoktur.
#09.08.2022 17:03 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Gönül

    10 Ağustos 2022 Sinemada / 1s 35dk / Komedi, Romantik
    Yönetmen Soner Caner
    Senarist Soner Caner
    Oyuncular: Erkan Kolçak Köstendil, Hazar Ergüçlü, Bülent Emin Yarar


    Özet

    Piroz, erkek kardeşiyle birlikte köy köy gezip, düğünlerde ve cenazelerde keman çalıp, şarkı söyleyerek geçimini sağlayan genç bir adamdır. Onun hayatı, bir düğünden önce Sümbül adındaki eline aşık olmasıyla bambaşka bir hal alır. Sümbül de aynı şekilde Piroz'u gördüğü an aşık olmuştur. Düğünün iki aile arasında çıkan çatışmayla sonlanmasından sonra Sümbül istenmeyen gelin haline gelir ve öldürülmesi düşünülür. Sümbül'ü kurtarmak için her şeyi göze alan Piroz, onu kaçırıp kendi köyüne getirir. Yıllar önce aynı sorunları yaşayan Piroz'un babası Mirze ve köylüleri onun en büyük destekçisi olur. Sümbül'ün ailesi de bu durumu kabullenemeyip, silahlanarak kızlarının peşine düşer. Piroz ve Sümbül, peşindekilerden kurtulmak için büyük nehri aşıp, köyden uzakta başka bir yere taşınır. Mirze ise arkada kalarak kötü adamlara karşı koymaya çalışır.





    5/10


    Film farklı , film açıları güzel , mekan farklı , kürtçe şarkılar falan ama benlik değil film .
#10.08.2022 20:14 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz



    Last Seen Alive


    Vizyon tarihi belirsiz / 1s 36dk / Gerilim, Aksiyon
    Yönetmen Brian Goodman
    Senarist Marc Frydman
    Oyuncular: Gerard Butler, Jaimie Alexander, Russell Hornsby

    Özet


    Will Spann, yakında eski karısı olacak olan Lisa'yı ailesinin evine götürmek için yola koyulur. Bir benzin istasyonunda durduklarında Lisa ardında iz bırakmadan gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bu durum üzerine Will, yerel polisi ve Lisa'nın anne babasını onu aramalarını sağlamak için umutsuz bir girişimde bulunur. Ancak çok geçmeden şüpheler Will’in üzerine düşer. Yetkililerden kaçan Will, meseleleri kendi ellerine almak zorunda kalır ve Lisa’yı bulmak için zamana karşı yarışır.





    6/10


    Ortalama , klişe bir film , mantık hataları var , çerezlik.
#11.08.2022 16:10 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz



    Day Shift


    12 Ağustos 2022 Sinemada / 1s 53dk / Aksiyon, Gerilim, Fantastik
    Yönetmen J.J. Perry
    Senarist Shay Hatten, Tyler Tice
    Oyuncular: Jamie Foxx, Danielle Kennedy, Dave Franco


    Özet

    Bir baba, genç kızına gösterişli San Fernando Vadisi'nde iyi bir hayat vermek için elinden geleni her şeyi yapar. San Fernando Vadisi'ndeki havuzları temizleyen sıradan işi, gerçek gelir kaynağı için bir paravandır. O aslında bir vampir avcısıdır.





    7/10


    Eğlenceli , aksiyonlu bir vampit filmi , Ölüler Ordusu tadında , beğenerek izledim güzeldi.
#12.08.2022 19:22 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Kalplerimiz Bir



    29 Temmuz 2022 Sinemada / 2s 2dk / Romantik, Dram
    Yönetmen Elizabeth Allen Rosenbaum
    Senarist Sofia Carson, Tess Wakefield
    Oyuncular: Nicholas Galitzine, Sofia Carson, Chosen Jacobs
    Orijinal adı Purple Hearts

    Özet

    Cassie Salazar ve Luke Morrow, birbirlerinden daha farklı olamazlardı. Keskin zekalı Cassie, bir şarkıcı ve söz yazarı olma hayalini sürdürürken, geçimini sağlamak için Teksas, Austin'de geceleri bir barda çalışır. Luke ise görev için yola çıkmak üzere olan bir ordu subayıdır. Cassie'nin barında tesadüfi bir karşılaşma ikisinin de hayatını değiştirir. Olanca farklılıklarına ve tüm zorluklara rağmen Cassie ve Luke, birbirlerine aşık olur.





    7/10


    Güzel romantik bir aşk hikayesi, müzikler , şarkılar güzel , ırkçılığa amerikan sağlık sistemine dokundurmalar var , klişe olsa da beğenerek izledim.
#13.08.2022 20:49 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Verónica


    24 Temmuz 2021 / 1s 45dk / Korku
    Yönetmen Paco Plaza
    Senarist Fernando Navarro, Paco Plaza
    Oyuncular: Sandra Escacena, Bruna González, Claudia Placer


    Özet

    Veronica, babasının ölümün ardından evde kardeşlerine bakmaya başlar. Babasının ölümünün ardından yıkılan ve onun yasını tutan Veronica, babasının ruhunu çağırmaya karar verir. Güneş tutulmasının olduğu bir gün iki arkadaşı ile birlikte okulun çatın katında ruh çağırma tahtası kuran Veronica’ya, ruh çağırma sırasında garip şeyler olmaya başlar. Kendisine gelen eve dönen genç kız apartman dairelerine kötü niyetli bir varlığın girdiğinden şüphelenir.





    6/10

    İspanyol korku filmi , ruh çağırma seansı sonrasıişler çığrından çıkar fena değil.
#14.08.2022 18:40 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    The Craigslist Killer


    Vizyon tarihi belirsiz / 1s 27dk / Polisiye, Dram, Gerilim
    Yönetmen Stephen T. Kay
    Senarist Donald Martin, Stephen Tolkin
    Oyuncular: Jake McDorman, Agnes Bruckner, Joshua Close


    Özet

    Boston Üniversitesi'nde tıp öğrencisi olan Philip Markoff, nişanlısı Megan McAllister ile birlikte mutlu bir yaşam sürer ancak bölümün en parlak öğrencilerinden biri olan Markoff aslında kimsenin bilmediği ikinci bir hayata sahiptir. Gece yarıları bambaşka birine dönüşen genç adam esasında kadınları vahşi bir şekilde avlamakta ve bundan zevk almaktadır. Kimliğinin bu karanlık tarafı ise er ya da geç gün yüzüne çıkacaktır...





    6/10


    Gerçek hikayeden alıntılanan bir film , bir katilin hazin sonu , tv filmi olarak çekildiği için özenilmemiş düçük bütçeli bir film olmuş.
#15.08.2022 17:00 0 0 0
  • En Son Hangi Filmi İzlediniz


    Kod: İmparator


    6.5 İMDB

    106Dakika

    2022Filmi

    Film Bilgi Sayfası: https://www.imdb.com/title/tt13660916/
    Ülke: İspanya
    Film Türü: Gerilim, Casusluk, Dedektif
    Dil: Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
    Kalite: 1080p, 480p, 720p
    Kategori: Netflix , Yabancı Filmler
    Orjinal Adı:Código Emperador
    Yönetmen: Jorge Coira
    Film Oyuncuları: Alexandra Masangkay, Denis Gómez, Fran Lareu, Georgina Amorós, Laura Domínguez, Luis Tosar, María Botto, Miguel Rellán


    Kod: İmparator 2022 filmi yönetmenliğini Jorge Coira’ın üstlendiği ve senaryosunu Jorge Guerricaechevarría’in kaleme aldığı 12 Ağustos 2022’de vizyona giren Netflix yapım Gerilim Suç ve Ajan filmidir. İspanya ve Fransa ortak yapımı filmin orijinal adı Código Emperador. Film, aynı zamanda yasadışı faaliyetlerde bulunan paralel bir birime rapor veren istihbarat servisleri için çalışan bir ajan olan Juan’ı konu ediyor.





    5/10

    Sıkıcı bir İspanyol filmi sarmadı , beğenmedim.
#16.08.2022 19:52 0 0 0