Galatasaray Haberleri

Son güncelleme: 05.07.2023 15:42
  • Galatasaray Haberleri
    Galatasaray Haberleri


    Galatasaray Haberleri

    Galatasaray Haberleri

    Galatasaray Haberleri
#19.09.2022 13:17 0 0 0
  • Aras Kargo, Galatasaray’ın resmi taşıma sponsoru oldu
    Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo şirketi Aras Kargo, Türk sporuna verdiği desteğe yeni bir halka daha ekleyerek kulübümüzün ve grup şirketlerinin resmi taşıma sponsoru oldu.

    Yeni sezonda Galatasaray Spor Kulübü ve grup şirketlerinin toplama, dağıtım ve teslimat organizasyonunu Aras Kargo üstlendi.

    Sponsorluk anlaşması için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda düzenlenen törende imzaları, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ile Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın attı.

    Aras Kargo yapılan iş birliği kapsamında Galatasaray taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği GS Store’ların e-ticaret gönderilerini de taşıyacak.

    Başkan Dursun Aydın Özbek, sponsorluk anlaşmasıyla ilgili olarak bir konuşma gerçekleştirdi.

    İŞ BİRLİĞİMİZİN FARKLI BRANŞLARLA DAHA DA GELİŞMESİNİ UMUYORUM

    Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, “Galatasaray Spor Kulübü olarak Aras Kargo ile bir iş bilirliği içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Aras Kargo’nun Türk sporuna özellikle de Galatasaray’a olan desteğini nasıl geliştirilebiliriz bunu da konuşmak isteriz. Öncelikle Aras Kargo’ya teşekkür ediyorum kulübümüze vereceği destekten dolayı. Mağazacılık ve Galatasaray Spor Kulübü’nün diğer organlarıyla ilgili bir taşımacılık anlaşması. Sadece taşıma desteği olarak değil Aras Kargo’nun Galatasaray’a reklam açısından da verdiği destek çok önemli. İki önemli kurum Türkiye Cumhuriyeti için biri spor kulübü diğeri de lojistik kurum… Bu iki kurumun gelişmesi daha da ileriye gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Sevgili Genel Müdürüme sürpriz olarak da bunun sadece bu seviyede kalmamasını özellikle amatör sporlarla daha büyük iş birliğine taşımamız gerektiğini burada sizlerin önünde söylüyorum. Bu anlaşmayı resmi taşıma sponsorluğu için imzaladık ama Türk sporunu daha da geliştirmek için bu iş birliğinin daha da gelişmesini, sadece futbolla sınırlı kalmamasını arzu ediyoruz. Sadece imzalanan metinlere bağlı kalmayalım ve Aras Kargo ile Galatasaray arasındaki bu iş birliğini geliştirelim. Türk sporunun gelişmesi için amatör sporların da desteklenmeye ihtiyacı var. Türk sporuna hizmet etmek, Türk sporunu daha da geliştirmek için önümüzdeki günlerde Galatasaray ile beraber herhangi bir amatör branşımıza da destekçi olursanız Galatasaray ailesi olarak çok seviniriz. Bugüne kadar yaptığınız destekten dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

    ÖNEMLE VE KEYİFLE BU SORUMLULUĞU YERİNE GETİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

    Farklı branşlarda da Türk sporuna sundukları desteği sürdüreceklerini ve yepyeni başarılara imza atacaklarını belirten Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın ise şunları söyledi:

    “Aras Kargo olarak biz 40 yıldır sporun ve sanat dünyasının destekleyicisi olduk. Yaptığımız iş aslında üretici, tüketici ve tedarikçi arasında köprü görevi görebilmek. Günün sonunda 117 yıllık geçmişiyle birçok başarıya imza atmış bir spor kulübün bize vermiş olduğu bu anlamlı formayı nitelikli bir şekilde taşımak için bugün Sayın Başkan ile birlikte imzaları atıyoruz. Aras Kargo, 40 yıldır sporun bütünleştirici özelliğinin farkında olduğu için bu alanda ciddi destek ve katkı sağlıyor. Spor kulüplerinde en önemli branşlardan bir tanesi futbol. Bunun yanında birçok farklı alanda spor kulüplerimiz özellikle geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi dünyaya daha farklı, bütünleştirici, insanların bir arada hoş görüyle daha farklı bakabilecekleri önemli bir misyon da üstlenmiş durumdalar. Tabii ki Galatasaray Spor Kulübü’nün bizi yönlendirebileceği, bizimle birlikte iş birliği yapabilecek farklı branşlar varsa burada üzerimize düşen sorumluluğu keyifle yapıyor oluruz. Biz özellikle kendi ülkemizde 80 milyonun üzerinde yurttaşımıza bu hizmeti götürürken, Galatasaray Spor Kulübü gibi milyonlarca taraftarı olan bir taraftar grubuna hakim topluluğun bizimle birlikte iş süreçlerini geliştiriyor, bizi de çözüm ortağı olarak kabul ediyor olması bizim için başka bir anlam, gurur ve keyif yaşatıyor olur. Türk sporcusunu destekleyebileceğimiz ve onların başarısıyla gururlanabileceğimiz güzel iş birliklerine imza atıyor olmak bizleri gururlandırır. “Futbolun heyecanını taşıyoruz” mottosuyla bu yıla başlamıştık. Milli Takımımızın da taşıma sponsoruyuz. Amacımız ülkemizde keyifle herkesin takip ettiği, milyonlarca kitlesi olan futboldaki başarının bir parçası olmak. Sayın Başkanıma ve Yönetim Kurulu’na bu anlamlı formayı bize emanet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Önemle ve keyifle bu sorumluluğu yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Uzun süredir Galatasaray Spor Kulübü ile çözüm ortağı olarak çalışıyorduk. Bugün bunu bir boyut ileri götürüyoruz. Umarım bir dahaki birlikteliğimizde başkanımızın bizden talep ettiği ne varsa onu da yerine getirmek üzere tekrar huzurlarınıza geliyor oluruz.”




    Tebrikler Aras Kargo, Cimbom'a destek olana biz de oluruz. ????
#19.09.2022 13:24 0 0 0
  • Son dakika haberi! Tolunay Kafkas'tan Okan Buruk'a Yusuf Demir tepkisi!
    Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, TV'ye futbol gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kafkas, eski takım arkadaşı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un eleştirilerine yanıt verdi. Arda Güler, Yusuf Demir ve Emirhan İlkhan ile ilgili konuşan Kafkas'tan sol bek konusunda itiraf geldi.

    Galatasaray Haberleri

    Trabzonspor ve Galatasaray 'da forma giymiş eski milli futbolcu olan ve iki yıldır Ümit Milli Takımı’nda teknik direktörlük yapan Tolunay Kafkas, TV'ye konuk oldu. Arkadaşımız Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Kafkas, Arda Güler, Yusuf Demir ve Emirhan İlkhan ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

    'SOL BEK KONUSUNDA SIKINTILARIMIZ VAR'

    Ümit Milli Takım’daki görevini ve şu an neler yaptığını anlatan Kafkas, "Şu anda Ümit Milli Takım olarak 2002-2003 grubu ile birlikte yeni bir hazırlık dönemi içerisindeyiz. Bu sene Dünya Kupası olması sebebi ile resmi maçlar yok. UEFA'nın ve FİFA'nın belirlediği A ve Ümit Milli Takımlar’ın bir takvimi var. Bu takvim içerisinde yeni oluşturacağımız 2002-2003 grubu ile geçen yıl biraz daha genç oyuncular ile oynamıştık. Özellikle 2003 oyuncularımız çok fazlaydı. Bu yaş gruplarında 6 ayın bile çok fark ettiği yaş grupları olduğu için şimdi elimizde 7-8 tane tecrübeli bir grup oluştu. Yeni takım oluşturacağımız yeni oyuncular ile birlikte iyi bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz.
#19.09.2022 13:30 0 0 0
  • Dursun Özbek'ten Yusuf Demir açıklaması! Temaslar sürüyor
    Galatasaray, Aras Kargo ile sponsorluk anlaşması imzalarken Başkan Dursun Özbek imza töreninde açıklamalarda bulundu. Özbek, Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf Demir'in Türk statüsünde oynaması için temaslarının sürdüğünü ifade etti.

    Galatasaray Haberleri


    Özbek, Rapid Wien'den transfer edilen ve yabancı statüsünde oynayan Yusuf Demir hakkında NTV Muhabiri Gürkan Ak'ın yönelttiği soruyu yanıtladı. Özbek, genç oyuncunun Türk statüsünde oynaması için federasyon ile temasta olduklarını dile getirdi.

    Yusuf Demir ile ilgili temaslarımızı sürüyor. Önemli bir oyuncu. Türk sporuna, futboluna önemli hizmetler verecektir. Daha çok genç. Bu genç yaşta başarılı performansları olmuştur. Türk Milli Takımı'nın Yusuf'u kazanması gerektiğini düşünüyorum. Bu manada temaslarımız var. TFF de pozitif bakacaktır. Çabamız, temasımız Yusuf Demir'i Türk Milli Takımı'na kazandırılması ve performansıyla başarı getirmesi yönünde olacaktır. Ben ve arkadaşlarım, Galatasaray 'daki kavgayı bitirmek, birleşmek istiyoruz. Projelerimizin başarıya ulaşması için buna ihtiyacımız olduğunu kalbi söylüyorum. Onun için Adnan Bey'i davet ettim. 11 yıldır kulübe gelmeyen, küsmüş bir başkanımızdı. Buna son verdik.

    19 yaşındaki Yusuf Demir, Avusturya Milli Takımı formasıyla bugüne kadar 4 maça çıktı.
#19.09.2022 13:33 0 0 0
  • Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a teşekkür
    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Konyaspor maçı sonrası Okan Buruk'a ortaya konan oyun ile alınan galibiyetlerden dolayı teşekkür ettiği öğrenildi.

    Galatasaray Haberleri


    Milli ara öncesinde ligde mağlubiyeti bulunmayan ve gol bile yemeyen Konyaspor 'u sahasında 2-1'lik skorla geçen Galatasaray 'da keyifler son derece yerinde... Başkanlık koltuğuna oturduktan kısa bir süre içerisinde kurmaylarıyla birlikte teknik direktör Okan Buruk'a çok iyi bir takım emanet eden Dursun Özbek'in moralinin bir hayli yüksek olduğu öğrenildi.

    Başkan Özbek'in, Konyaspor maçı sonrası Okan Buruk ile kısa bir değerlendirme toplantısı yaptığı ve hocasına, son haftalarda ortaya konan oyun ile alınan galibiyetlerden dolayı teşekkür ettiği bilgisine ulaşıldı.
#19.09.2022 13:37 0 0 0
  • İstanbulspor hazırlık maçı biletleri hakkında

    Galatasarayımız, İstanbulspor ile 24 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda hazırlık maçında karşılaşacaktır.

    Taraftarlarımıza açık olacak maçın biletleri 20 Eylül Salı günü satışa çıkacaktır.
#19.09.2022 16:35 0 0 0
  • Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın isim sponsoru Çağdaş Faktoring oldu

    Galatasaray Haberleri

    Kulübümüz ile Çağdaş Faktoring arasında Kadın Basketbol Takımı isim hakkı sponsorluk anlaşması yapılacaktır.

    Sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ile Çağdaş Faktoring Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Gülmezgil’in katılımıyla 21 Eylül 2022 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleşecektir.

    Tarih: 21 Eylül 2022 Çarşamba

    Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu

    Program:

    13.00 Kayıt ve Karşılama

    14.00 Basın Toplantısı

    14.05 Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Aydın Özbek’in konuşması

    14.15 Çağdaş Faktoring Yönetim Kurulu Başkanı Dikran Gülmezgil’in konuşması

    14.25 İmza Töreni

    14.30 Fotoğraf çekimi

    14.45 Soru- Cevap

    15.00 Kapanış

    Basın toplantısını takip etmek isteyen medya mensuplarının en geç 20 Eylül 2022 Salı günü saat 20.00'ye kadar, gsmedia@galatasaray.org e-posta adresine akreditasyon taleplerini iletmeleri gerekmektedir.
#20.09.2022 12:03 0 0 0
  • Galatasaray'da Okan Buruk'tan Juan Mata kararı
    Galatasaray haberi... Yaz kampı yapmayan Juan Mata ile yakından ilgilenen ve özel program uygulatan Okan Buruk, İspanyol oyuncuyu Kayserispor maçına hazırlıyor.

    Manchester United ile sözleşmesi sona eren Juan Mata, yaz dönemini kamp yapmadan geçirdi. Bireysel antrenmanlara devam eden Mata, yeni hocası Okan Buruk tarafından fizik olarak hazır görülmedi. 34 yaşındaki yıldız, bu yüzden Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında kadroya alınmazken milli arayı fırsata çevirecek ve ekstra çalışmalar neticesinde takımla aynı seviyeye gelecek. 1 Ekim'de Adana Demirspor ile deplasmanda oynanacak maçın kadrosuna alınacak olan Juan Mata, ilk 11 için biraz daha bekleyecek.

    KAYSERİSPOR MAÇINDA İLK 11'DE

    Okan Buruk, Adana'da yedek soyunduracağı İspanyol oyuncuyu 15 Ekim'deki Kayserispor maçında ilk 11'e hazırlayacak. Tecrübeli on numaranın takıma girmesiyle bir başka dünya yıldızı Mertens dinlenme şansı yakalayacak. 35 yaşındaki Mertens, 4 haftadır ilk 11'de sahaya çıkıyor. Mata dışında İcardi de milli arada özel program dahilinde ekstra çalışacak.
#20.09.2022 12:43 0 0 0
  • Adana Demirspor maçı hazırlıkları başladı

    Galatasaray Haberleri

    Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 8. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

    Dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, dar alanda pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

    Galatasaray Futbol Takımı, yarın saat 11.00 ve 17.00’de yapacağı antrenmanlarla Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
#21.09.2022 12:55 0 0 0
  • Hasan Şaş sessizliğini bozdu! Kararını açıkladı

    Galatasaray'da yardımcı antrenör ve futbolcu olarak şampiyonluk yaşayan Hasan Şaş yaptığı açıklama ile kararını açıkladı.

    Galatasaray Haberleri
    Galatasaray 'da Fatih Terim'in yardımcı antrenörlüğünü yapan sonrasında görevinden ayrılan Hasan Şaş geçtiğimiz günlerde Florya'yı ziyaret etmişti. Şaş yaptığı açıklama ile kararını açıkladı.

    GÖREVİNDEN AYRILMIŞTI

    Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Hasan Şaş, 2020 yılında görevinden ayrılmıştı. Şaş, paylaşımında, "Bugünden itibaren çok sevdiğim Galatasaray'dan kendi isteğimle ayrılmış durumdayım. Bugüne kadar en kötü günlerimde bana destek veren taraftarımıza teşekkür ederim. Hoşçakalın." ifadelerini kullanmıştı.

    Ayrılığıyla ilgili çeşitli iddialara atılsa da en büyük neden olarak Albert Riera'nın teknik kadroda düşünülmesi olmuştu. Şaş'ın ayrılığı sonrası İspanyol isim Fatih Terim'in ekibine katılmıştı. Terim'in ayrılığı sonrasında kulüpte kalmaya devam eden Riera sonrasında Olimpija Ljubljana takımının başına geçmişti.
#21.09.2022 13:31 0 0 0
  • Galatasaray ile ilgili tüm bilgileri burada bulabilirsiniz..
#21.09.2022 13:57 1 0 0
  • AXA Sigorta Kupa Voley’de grup maçları başlıyor!

    Galatasaray Haberleri
    AXA Sigorta Kupa Voley’de grup maçları, 23-24-25 Eylül 2022 tarihlerinde İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanacak.

    C Grubu’nda mücadele edecek olan Filenin Aslanları, Cizre Belediye, Develi Belediye ve Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ takımları ile karşılaşacak.

    Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın, maç programı şu şekilde:

    23 Eylül 2022 Cuma 19.00

    Galatasaray HDI Sigorta – Develi Belediye

    24 Eylül 2022 Cumartesi 15.00

    Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ – Galatasaray HDI Sigorta

    25 Eylül 2022 Pazar 16.00

    Galatasaray HDI Sigorta – Cizre Belediye
#22.09.2022 11:37 0 0 0
  • Antrenman Raporu | 23 Eylül Cuma

    Galatasaray Haberleri

    Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 8. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Dinamik ısınmayla başlayan idman, 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

    Galatasaray Futbol Takımı, 24 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda oynanacak hazırlık maçında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

    Galatasaray Haberleri
#23.09.2022 13:25 0 0 0
  • Teknik Direktörümüz Okan Buruk: "Galatasaray formasıyla çıktığımız her maç önemli"Galatasaray Futbol A Takımı Teknik Direktörü Okan Buruk, İstanbulspor galibiyetinin ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

    Hazırlık maçı olmasına rağmen bol pozisyonlu ve tempolu bir maç olduğunu dile getiren hocamızın açıklamaları şu şekilde:

    “Maça renk katan, bize destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bir hazırlık maçı olsa da çok önemli bir sayı ile destek verdiler. Genel olarak güzel bir oyun oldu. İstanbulspor da oyun olarak güzel işler yaptı ve oyun kalitesi hem fiziksel hem de futbol anlamında kaliteli oldu. Çok fazla pozisyona girdik. İki gol attık ama belki 7-8 önemli pozisyondan yararlanamadık. Bunları attığımızda bizim için önemli olacak. Juan Mata ve Icardi gibi yeni gelen iki önemli oyuncumuzun maç görmesi önemliydi.”

    "EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ AKADEMİ OYUNCULARINI OYNATMAMIZ"

    “Midtsjö ve Dubois gibi sakatlıktan yeni dönen, çok uzun süre bulamamış oyuncuların oynaması önemliydi. Ciddi süre aldılar. Akademimizden çok fazla oyuncu oynattık. Bugün en büyük mutluluğumuz bu. Genel olarak bizim için güzel bir karşılaşma oldu. Sakatlık olmadan tamamladık. Hazırlık maçı olsa da Galatasaray formasıyla çıktığımız her maç bizim için önemli. Kazanarak tamamladığımız için sevinçliyiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum.”

    “90 dakika oyunu domine etmek, aynı tempoyu götürmek zor. İlk yarının genelinde 5-6 net gol pozisyona girdik. Bir takım için bir maçta yeterli bir pozisyon sayısı. Oyun içerisinde ciddi bir düşüş görmedim. Maçın geneli istediğimiz gibi gitti. Rakibin de girdiği pozisyonlar oldu. Hazırlık maçına göre iyi bir tempoydu. Maçın genelinde üstün olan taraftık.”

    "OYUNCULARIMIZ HAZIR VE OYNAMAYI BEKLİYOR"

    “Bugün kanatta çok alternatifimiz yoktu. Patrick’i o yüzden kanat oynattık. Ligde bunu düşünmüyoruz. Beknaz yabancı statüsünde. Şu anda kadromuz içerisinde oynayamayacak bir oyuncu olduğu için onu devrede aldık. Özellikle Patrick ile ilgili bir denememiz olmadı.”

    “Önemli olan pozisyona girmek. Bitiriciliğimizi artırmamız gerekiyor. Hücum anlamında üretkenliğimiz yerinde. Çalışmaya devam edeceğiz. İçeriye atmayı daha doğru şekilde yapacaklarına inanıyorum.”

    “Bugün oynayan herkes ilk 11 içine girebilir. Bunun kararını vereceğiz. Milli takımdaki oyuncularımız görecek. Bütün oyuncularımız hazır ve oynamak için bekliyorlar. Bunun için en doğru kararı vermeye çalışacağız.”
#25.09.2022 11:18 0 0 0
  • Filenin Aslanları, AXA Sigorta Kupa Voley’de çeyrek finalde!


    Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley C Grubu üçüncü maçında Cizre Belediye ile karşı karşıya geldi.

    Filenin Aslanları, İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0’lık net bir skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla takımımız, C Grubu’nu lider tamamlayarak adını çeyrek finale yazdırdı.

    Takımımız, maçı 25-23, 25-14, 25-18’lik setlerle 3-0 galip tamamlayarak AXA Sigorta Kupa Voley’de çeyrek finale yükseldi.

    Mücadelede Thomas Edgar 17 sayıyla en skorer oyuncumuz olurken, Morteza Sharifi 15, Oğuzhan 12, Onur 7, Hakkı 6, Selçuk 4, Orçun ise 1’er sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

    Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, bu maçın ardından Efeler Ligi hazırlıklarına devam edecek. Filenin Aslanları, AXA Sigorta Efeler Ligi ilk haftasında Tokat Belediye Plevne ile 1 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 15.30’da deplasmanda karşılaşacak
#25.09.2022 19:01 0 0 0
  • Galatasaraylı Sergio Oliveira'ya müjde! İzlemeye geliyorlar

    Galatasaray Haberleri


    Galatasaray'da son dakika haberi... Sarı kırmızılılar, yaz transfer sezonunu oldukça yoğun geçirmişt ve Mertens, Icardi, Mata, Torreira ile beraber, Sergio Oliveira'yı da kadrosuna katmıştı. Galatsaray'da yeniden formunun zirvesine kavuşan Sergio Oliveira'ya, müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

    Galatasaray, yaz transfer sezonunda önemli isimleri kadrosuna katarken, bunlardan biri de Sergio Oliveira olmuştu.



    Sarı kırmızılılar, Oliveira'nın haricinde Mertens, Icardi, Mata gibi dünya yıldızlarına imza attırmıştı.
    Geçtiğimiz sezon Taylan - Berkan ikilisiyle orta sahada istenen performansı gösteremeyen Cimbom, bu sezon adeta yeniden dirilmişti.

    Özellikle Torreira - Oliveira ikilisinden önemli verim alınmıştı.
#26.09.2022 12:09 0 0 0
  • Alpaslan Dikmen'i anıyoruz

    Galatasaray Haberleri

    “Galatasaray'ın yararına olacak bir taşı yerinden kaldırıp, iki metre öteye koyanlara bile müthiş bir saygı duyarım.”

    Hayatını sarı kırmızı renklere adayan, ultrAslan'ın kurucularından Alpaslan Dikmen’i aramızdan ayrılışının 14. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.
#27.09.2022 12:31 1 0 0
  • Antrenman Raporu | 27 Eylül Salı


    Galatasaray Haberleri


    Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 8. haftasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Dinamik ısınmayla başlayan idman, koşu çalışmasıyla devam etti. Teknik direktörümüz Okan Buruk yönetimindeki antrenman, 5’e 2 pas çalışmasının ardından dar alanda oyunla sona erdi.

    İzinli olan Sérgio Oliveira antrenmana katılmadı.

    Galatasaray Futbol Takımı, yarın saat 17.00’de yapacağı antrenmanla Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
#27.09.2022 16:58 0 0 0
  • Yelkencilerimizden MYK Kurucular Sporturist Yarışı’nda başarılı dereceler

    24-25 Eylül 2022 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen MYK Kurucular Sporturist A.Ş. Kupası Yarışları başarıyla tamamlandı.

    Yarışa 11 kulüpten toplam 181 sporcu katıldı.

    Optimist sınıfında 45 sporcu arasında sporcularımız,

    •Ali Poyraz Özdemir 1.

    •Can Matias Gecer 2.

    •Deniz Süvari 3.

    •Faruk Timur Goca 4.

    •Irmak Süvari 5.

    Kızlarda ise,

    •Irmak Süvari 1.

    Optimist junior sınıfında 73 sporcu arasında sporcularımız,

    •Elif Terece 1.

    •Lale Şirin Goca 4.

    •Mina Dündar 5.

    Kızlarda ise,

    •Elif Terece 1.

    •Lale Şirin Goca 2.

    •Mina Dündar 3.

    Ilca 6 sınıfında 16 sporcu arasında

    •Ecem Güzel Genel ve Kadınlar klasmanında 1.

    Ilca 7 sınıfında 3 sporcu arasında

    •Umut Eyriparmak Genel ve Gençler klasmanında 1.

    Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
#28.09.2022 15:30 0 0 0