Çin Usulü Dana Yahni

Son güncelleme: 30.08.2007 10:29
  • Malzemeler
    300 gr Dana Eti
    2 Soğan
    3 Sivribiber
    1 Havuç
    2 Diş
    Sarımsak
    2 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
    2 Çorba Kaşığı

    Soya Fasulyesi
    2 Çorba Kaşığı
    Soya Sosu
    2 Kahve Fincanı Sıcak Su

    ------ ------
    ------ ------
    Yapilis Tarifi
    Dana etini şeritler halinde kesin. Soğanları soyup iri parçalar halinde doğrayın. Biberleri temizleyip çekirdeklerini ayıklayın. Havuç ve sarımsağı iri iri kıyın.
    Sıvıyağı teflon tavada kızdırın. Eti ilave edip rengi değişinceye kadar kavurun. Soğan, havuç, biber, sarımsak ve soya fasulyesini ekleyin. Sürekli karıştırarak birkaç dakika pişirin.
    Sıcak su ve soya fasulyesini ilave edip sebzeler diri kalacak şekilde birkaç dakika daha karıştırarak pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
#19.08.2007 15:15 0 0 0
  • paylaşımın için saol
#20.08.2007 17:27 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#30.08.2007 10:29 0 0 0