diyarba

diyarba

Üye
09.09.2009
Er
405
Hakkında

  • Konu: aero panel
    Neyse Herkez Geçmiş Kandil mubarek olsun Kahraman bu gün hocadan biş öğrendim dedik baskasın malın calıp baskasına parayla yedirmek guhanmış demek sen o gunah işliyorsun suan nereye gidecek bilmem ama neyyse paneller gelelim sen paneller shell atıp millet veriyorsun milet bilmiyoru shell var yok azerden yan bi suçum yok ama sen sadece millet shell atıp yoluyorsun grurummu yaptığın peki acıkmı a
    ALLAH KORKUSU YOKMU SENDE OKADAR ZAVALI İNSANI LEKELİYORSUN NEYSE BURASI SOHBET YERİ DEİL SADECE FORUM SİTESİ FORUM ATARSIN CIKARSN
    Parayla satma burası aleşveris mağazısı deil ikinci el dukkanı deil forum sitesi

    Neyse Selamtle Kaln
#25.05.2012 03:20 0 0 0
  • Konu: aero panel
    kahraman ben kürdüm türkçem zayif olabilir ama sen gibi dunya görmedik neyse????
#25.05.2012 03:11 0 0 0
  • Konu: aero panel
    kahraman sen daha cocuksun kardesim bunu biliyorsun benim zekam senikinde daha üstün biliyormusun bi panel kodlayıta demem ben panelciyim boş cenende yapma
#25.05.2012 03:04 0 0 0
  • Konu: aero panel
    ipek ekle yardımcı alim sana [email]xxx[/email]
#23.05.2012 00:41 0 0 0
#23.05.2012 00:36 0 0 0
  • Konu: Oku?
    kocum ewy amam herkez burda panel dağtımaz adam dağıtır ertesi gün yada bi ay sonra link kırık cıkar her ay link tazelemesi gerekmiyorki konu bi kez paylasır bi kalır ikici kez olmaz
#23.05.2012 00:22 0 0 0
  • Konu: aero panel
    arkadaşım iyide bu panel teknosoft earpanelle ne alakası varki
#21.05.2012 09:07 0 0 0
  • Pasam Sana demiyorum üzerine Alınma Lafım 3 Kurusluk Paneller Alıpta baskasın satanlar bu Paneller elden ele dolasıyoru adam editlioru satıyoru baskası yapmış o faydalnıoru
#10.05.2012 13:04 0 0 0
#07.05.2012 23:23 0 0 0
  • @D4rK_KsK adlı üyeden alıntı:
    [alinti=#4855141]kemallo47[/alinti]

    Destek Bölümünde Konu Açmak Daha İi Bir Fikirdi Sanırım :)
    [alinti=#4855139]ekolll[/alinti]
    Haklısın Buraya Yakında Panel Satış Bölümüde Gelir :))
    Orijinali Göster...
    Destek Bölümünde Konu Açmak Daha İi Bir Fikirdi Sanırım :)

    Haklısın Buraya Yakında Panel Satış Bölümüde Gelir :))

    Haklısınız Herkez aklı fikir Para olmuş yazık sizler acıyorum sizler benim elimde olsaydı dağtırdım umaram sizde öyle bi karaketter yok sanırım neyse sorun yok

    Yakında elimize duser yollarız en kısa zamanda olur bu arada yapmadiğiniz baskası yaptığı yemeği baskasına satmayın ok adam aklı iş yapın bu ne ya
#07.05.2012 23:00 0 0 0
#07.05.2012 12:52 0 0 0
  • ftpde dosylar ayarların verisen düzelir sunucuda sorun yok panel sorun var dosylar için 755 izinleri ver kloserler için 644 ver sorun düzelir
#09.04.2012 17:49 0 0 0
#09.04.2012 02:08 0 0 0
  • Merhabalar,

    İnternette gezinirken bir siteyle karşılaştım. Biraz gezindikten sonra sitenin faydalı olduğunu anladım. İstediğiniz alan adını (.in) ücretsiz alabiliyorsunuz.
    Hatta bununlada kalmayıp aldığınız alan adına sitedeki yüzlerce şablondan istediğinizi kullanabiliyorsunuz. ( Şablonlar gayet profesyonel ) Anlayacağınız


    Hosting-Domain-Web Tasarım HEPSİ BEDAVA

    Not: Nsler yönlendirilmiyor.

    Ücretsiz .in Domain - Hosting Almak İçin TIKLA
#02.04.2012 21:22 0 0 0
  • noimageGünümüz de Linux tabanlı sunucular önemli bir yere sahip olmaya başladı.Özellikle blogların artması ve Seo ayarlarının kolay yapılmasından dolayı bir çok kullanıcı aynı özelliklerin Windows serverlarda olmasına rağmen, linux sistemler tercih sebebi oluyor.

    Linux tabanlı işletim sistemleri kullanım açısından zor gözükse de düşük sistem gereksinimleri ile sorunsuz çalışan ve korkulacak kadar zor olmayan bir sistemdir.

    Bende kısaca size en popüler işletim sistemlerinden biri olan Centos 5′in kurulumunu anlatmaya çalışacağım.

    Sistem Gereksinimleri

    Pentium 3 ve daha üstü bir işlemci

    Minimum 512mb ram

    Minimum 4-5 gb Harddisk

    Kuruluma Başlamadan Önce Yapmamız Gerekenler

    İlk olarak Centos işletim sisteminin son sürümünü indirmeliyiz.Centos işletim sistemini ister ftp.linux.org.tr den isterseniz www.centos.org adresine girip download bölümünden istediğiniz sürümü indirebilirsiniz.Ben son sürüm olan Centos 5 kullanarak anlatımıma devam edeceğim.

    Centos Kurulumu

    Kurulum esnasında belirteceğim ip adresleri örnek adreslerdir.Bu ip adreslerini kendinize uyarlamalısınız. İndirdiğimiz Centos sürümünü bilgisayarımıza sanal sürücü ile veya dvd ile bilgisayarımıza takıyoruz.

    Karşımıza ilk menü bu şekilde gelecektir
    noimage



    İki türlü kurulum seçeneği vardır.Biri text mod dediğimiz hızlı fakat ileri düzey kurulum diğeri ise grafikli kurulum.Ben basit olan grafikli kurulumu anlatacağım. Bu yüzden bu karşımıza gelen boot menüde Enter tuşuna basarak devam ediyoruz.

    Bu adımı geçtikten sonra bize takmış olduğumuz cd/dvd yi kontrol etmemizi soran aşağıdaki ekran gelmekte bu ekranı SKIP diyerek geçebilirsiniz.

    noimage


    Şimdi karşımıza Centos kurulum ekranı geliyor. Bu ekranı Next diyerek geçiyoruz

    noimage


    Bu ekrandan sonra karşımıza dil seçimi ekranı geliyor. Server kurulumu yapacağımız için İngilizce kurulum yapmamız daha doğru olacaktır.Bu yüzden İngilizce dilini seçip next diyoruz.

    noimage


    Bir sonraki gelecek ekran da klavye seçimi menüsü artık bu menüde Türkçe seçeneğini seçebiliriz.

    noimage


    Klavye dil seçimimizi yaptıktan sonra karşımıza hardiskimizin içindeki tüm verilerin silineceğini söyleyen bir not karşımıza çıkıyor.Bunu kabul ederek(YES) geçiyoruz.

    noimage


    Burada harddiskimizin bölünmesiyle ilgili sorular soran bir menü görüyoruz.Bu menüde nereye kurulum yapmak istediğimizi seçip, resimde gördüğümüz 2. seçeneği seçiyoruz "Remove Linux Partitions.." şeklinde olan seçenek. Next diyerek ilerliyoruz.Tabi burada tekrar seçtiğimiz bölümdeki tüm verilerin silineceğini bildiren bir mesaj alıyoruz. Bu mesajı Yes diyerek geçiyoruz.

    noimage


    Bu bölümde network ayarlarımızı yapıyoruz internete çıkabilmemiz için en önemli bölüm burası.Yukarıda gördüğümüz eth0 üzerine gelip edit diyoruz. Karşımıza gelecek olan ekranda ip ayarlarımızı manuel olarak biz yapıyoruz


    noimage


    Buradaki ip adresi örnek olarak verilmiştir siz buraya kendinize uygun ip adresini girmelisiniz.Ayrıca resimde görünen İpv6 desteği seçeneğini işaretlemeye gerek yoktur.Bu aşamayı Ok diyerek tamamlıyoruz ve geliyoruz DNS ayarlarımızı yapmaya

    noimage


    Burada gördüğümüz gibi bölge saat ayarını yapıyoruz GMT +2 İstanbulu seçip next diyoruz

    noimage


    Bu menüden sunucumuza vereceğimiz şifreyi beliyoruz bu şifreyi bir kenara not almamızda fayda var.Ayrıca ufak bir not Linux sistemlerde kullanıcı adı "root" dır.

    Bu işlemi de tamamladıktan sonra karşımıza ne kuracağımızı soran bir ekran gelecektir.Bu bölüm de sadece Server seçeneğini seçiyoruz ve diğer tüm seçeneklerin işaretlenmemiş olduğundan emin oluyoruz. Eğer bu server üzerine Cpanel kuracaksınız ekstra özellikleride kurmanıza gerek yok.Cpanel kurulumu yaparken tüm kurulumları gerçekleştiriyor.Ama kişiselleştirmek isterseniz Costumize Now seçeneğini seçerek ekstra özellikler seçebilirsiniz ki bu özellikler panel kurmayacaksanız gereklidir.

    Bu aşamadan sonra Next diyerek tüm ekranları atlayıp kuruluma başlıyoruz.Kuruluma başlamadan bir önceki ekranda elinizde Cd/DVD lerin hazır olup olmadığını soran bir ekran göreceksiniz bu ekrana Continiue diyerek devam ediyoruz ve kurulum başlıyor.Kurulum esnasında sizden sırayla CD/DVD ler istenecek ve kurulum tamamlanacaktır.

    Kurulum tamamlandıktan sonra en önemli nokta Firewall Configuration , Karşınaza gelen ekranda Firewall Configuration seçeneğini seçip güvenlik Disable seçeneğini seçerek duvarını devre dışı bırakmalıyız. Devre dışı bırakmamızın sebebi sunucumuza erişimde bir problem yaşamamak içindir.Bu konudan dolayı bir sorun yaşamayacaksınız.

    Ve son olarak Exit diyerek kurulumu tamamlıyoruz. boot ekranı karşımıza geldiğinde kullanıcı adı ve şifremizi yazarak giriş yapıyoruz.Kurulumdan sonra eğer otomatik restart olmazsa reboot yazarak restart atıyoruz.

    Centos Server hizmetinizde güle güle kullanın


    LivaPaneL ßilisim Hizmetleri Seslichat
#27.03.2012 14:21 0 0 0
  • Selam aLeyküm Arkadaşlar Rica ederim yakında esunus paneli size sunucam kismet olursa hayırlı olsun


    NOT:ßASKASI YAPTİĞİ EMEĞİ PARAYLA SATARSINIZ AMA BİZ SATMİYORUZ HAYIRLI OLSUN
#21.03.2012 02:40 0 0 0
#14.03.2012 17:06 0 0 0