Sarımsaklı Bulgur Pilavı

Son güncelleme: 17.01.2008 09:26
  • MALZEMELER

    1 paket pilavlik bulgur
    ½ kg haslanmis gögüs tavuk eti
    2 adet sogan
    4 dis sarimsak (dövülmüs)

    YAPILIŞ TARİFİ

    Bulgur, soganla kavrulur. Tavugun haslandigi su ile haslanir. Suyunu çektikçe su ilave edilir. Bulamaca dönüsürken ocagin alti kapanir; tepsiye dökülür. Üzerine rondodan geçirilmis tavuk eti, sarimsak eklenir ve karistirilir.
#12.01.2008 19:48 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler
#12.01.2008 23:33 0 0 0

  • yaw yazana kadar yapıp yollasana
    insanı yutkunduruyon..
    :D
#12.01.2008 23:49 0 0 0
  • @güney'ce adlı üyeden alıntı:

    yaw yazana kadar yapıp yollasana
    insanı yutkunduruyon..
    :D
    Orijinali Göster...


    sana yollayana kadar kokar kesin
#17.01.2008 09:26 0 0 0