MALZEMELER

1 paket pilavlik bulgur
½ kg haslanmis gögüs tavuk eti
2 adet sogan
4 dis sarimsak (dövülmüs)

YAPILIŞ TARİFİ

Bulgur, soganla kavrulur. Tavugun haslandigi su ile haslanir. Suyunu çektikçe su ilave edilir. Bulamaca dönüsürken ocagin alti kapanir; tepsiye dökülür. Üzerine rondodan geçirilmis tavuk eti, sarimsak eklenir ve karistirilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1080
favori
like
share
Sindy Tarih: 17.01.2008 10:26
[QUOTE=güney'ce;2331322]
yaw yazana kadar yapıp yollasana:72:
insanı yutkunduruyon..


sana yollayana kadar kokar kesin :72:
güney'ce Tarih: 13.01.2008 00:49

yaw yazana kadar yapıp yollasana:72:
insanı yutkunduruyon..
SU-PERISI Tarih: 13.01.2008 00:33
tariflerin için teşekkürler