İç baklalı bulgur pilavı

Son güncelleme: 04.03.2006 23:38
  • İç baklalı bulgur pilavı






    İç baklalı bulgur pilavı
    KAÇ KİŞİLİK: 4
    HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk
    PİŞME SÜRESİ: 15 dk
    Malzemeler:


    1 su bardağı pilavlık bulgur

    2 soğan

    2 çorba kaşığı (40 gr) margarin

    Yarım kg taze iç bakla

    1 çorba kaşığı biber salçası

    5.5 su bardağı su

    Tuz

    Hazırlanışı:
    * Soğanları temizleyip küp küp doğrayın. Margarini tencereye alıp soğanı pembeleştirin. Salçayı ilave edip karıştırın. 4 bardak su ve baklayı ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin.

    * Tencereye bulguru ilave edip üzerine 1.5 bardak su ekleyin. Kapağı kapalı olarak pişirin. Tencereyi ocaktan alıp kapağı kapalı olarak 10 dakika dinlendirin. Sıcak olarak servis yapın.
#22.07.2004 03:20 0 0 0
  • ellerine saglik cok tsk ederim
#23.04.2005 18:22 0 0 0
  • Ellerine saglik
#24.04.2005 13:08 0 0 0
  • ellerine sağlık arkadaşım
#03.05.2005 14:36 0 0 0
  • Ellrine sağlık Gs2004 kardeşim
#21.09.2005 23:19 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 09:22 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 13:47 0 0 0
  • eLLerinE saqLık
#30.09.2005 13:45 0 0 0
  • ElLeRiNe sAgLiK....


    TaRiF iCiN sAgOl
#15.10.2005 13:18 0 0 0
  • tarifleriniz için çok teşekkürler
#12.12.2005 09:42 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 12:37 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:37 0 0 0
  • Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
#24.02.2006 22:08 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 23:38 0 0 0