ALEXTRONİKA Depresif Pollyanna Yeni Albüm

Son güncelleme: 14.11.2008 17:36
  • İçinde slow şarkı bulunmayan temposu yüksek dünyadaki çağdaş dans müziği soundlarının yer aldığı gerçek bir dans albümü.Müzik dünyasının hem sahne hem de vokal performansı açısından en başarılı erkek sanatçılarından ALEX'in, Alextronika projesinin devamı olan ALEXTRONİKA - DEPRESİF POLLYANNA Seyhan Müzik etiketiyle Kasım ayında müzik marketlerde yerini alıyor...

    noimage

    7 ay süren yoğun ve titiz bir çalışmanın sonucunda hazırlanan albümde söz ve müziği Alex'e ait 2 yeni şarkı "Depresif Pollyanna" ve "Aşk Tazesi" bulunurken; Depresif Pollyanna şarkısının remix versiyonunda One More Changes'in Will I Am şarkısı kullanıldı.

    2005 yılında yayınladığı ilk albümü "Çok Zor"un hayranları tarafından en sevilen 5 şarkısını Kıvanch K.'nın prodüktörlüğünde ALEXTRONİKA albümünde biraraya getiren ALEX, bu projenin devamı olan albümünde gene aynı ekiple çalıştı.

    Elektronik soundların kullanıldığı albümde dünyadaki popüler dans müziğini icra eden çağdaşları ile aynı tınları yakalayan ALEX temposu hiç düşmeyen bir dans albümüne imza attı.

    Depresif Pollyanna'nın sözlerinde insanın içinde yer alan karamsarlığı, öfkeyi yenmek için oynadığı mutluluk oynunu anlatan Alex, iyi ile kötünün amansız mücadelesini notalar ile buluşturdu.

    Alextronika albümünün ilk video klibi "DEPRESİF POLLYANNA" adlı şarkıya 16 mm formatında Boğaçhan Dündar ve Müge Manuş yönetmenliğinde 2 gün süren bir çalışma sonucunda çekildi. Tuz gölünde çekilen klibin performans bölümünde Kıvanç K. eşlik ederken, 4 yabancı mankende rol aldı.
#14.11.2008 17:36 0 0 0