Bilgi Üniversitesi TOG - Karanlığa Karşı Tepkiler 4

Son güncelleme: 01.05.2009 15:31
  • noimage
    İstanbul Bilgi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri'nin (BilgiTog) her sene 6 Mayıs'ta düzenlediği Karanlığa Karşı Tepkiler' konserlerinin dördüncüsü; Portecho, Post Dial, Oak ve DJ performansı ile gerçekleştiriyor.

    Tarih : 6 Mayıs 2009

    Saat : 22:00

    Yer : Ghetto

    Şehir : İstanbul Avrupa



    Bilgi Üniversitesi TOG - Karanlığa Karşı Tepkiler 4 "Portecho, Post Dial, Oak"
    İstanbul Bilgi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri'nin (BilgiTog) her sene 6 Mayıs'ta düzenlediği Karanlığa Karşı Tepkiler' konserlerinin dördüncüsü; Portecho, Post Dial, Oak ve DJ performansı ile gerçekleştiriyor. Her sene bir tema etrafında oluşturulan etkinliklerin 2009 teması "mülteciler". BilgiTog, bu çalışmayla, hem mülteciler konusuna dikkati çekmeyi hem de konser gelirlerinin tümünü mülteciler sosyal destek projesine aktararak somut bir adım atmayı planlıyor. Konserin yanı sıra konu ile ilgili olarak bir fotoğraf sergisi ve Uluslararası Af Örgütü'nün katılımcı olacağı bir de konferans düzenlenecek.

    PORTECHO:
    Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan ikilisinden oluşan Portecho'nun 'Studio Plastico"adlı yeni albümü, Oğuz Kaplangı prodüktörlüğü ve müzik direktörlüğünde Elec-Trip Records tarafından yayımlandı. ''Studio Plastico''nun ilk albüme göre en büyük farkı grubun kimliğini koruyarak ritimlerde denediği çeşitlilik. Parçalar, '80 ler gibi tek bir döneme gönderme yapmaktan çok daha fazla referans barındırıyor. Klasik dans ritimlerinden biraz daha uzak, daha aksak, zaman zaman R&B, breakdance veya breakbeat'i andıran ritimler duyabileceğiniz albümde, minör akorlar kendini majörlere gönül rahatlığıyla bırakabiliyor."Studio Plastico"için hem dinleyenleri, hem de dans edenleri gülümseten, baştan sona çok karakteristik bir albüm demek yanlış olmayacaktır.

    Yer: Ghetto
    Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com
    Adres: Kalyoncu Kulluk Caddesi, 10 Beyoğlu 34440 İstanbul
    Tarih: 6 Mayıs Çarşamba 2009
    Saat: 22:00
    Ücret: 15 TL
#01.05.2009 15:31 0 0 0