Gentaş'tan Yeni Ürünler

Son güncelleme: 03.07.2009 16:55
  • Gentaş'tan Yeni Ürünler - Gentaş

    Kalitesi ve kapasitesiyle bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen; 50 bin m²'lik kapalı alanda üretim yapan Gentaş, ürün gamını genişletti. Gentaş'ın üretimini yaptığı "G" serisi ürün grubunda, dış cephe ve zemin kaplamalarına kadar pek çok çeşit bulunuyor.

    G-lam®

    noimage

    G-lam®, teknik ve estetik özelliklerinin yanı sıra ekonomi ve ergonomisiyle de öne çıkan bir ürün. Temel avantajı, standart boyutları Yatay ve dikey uygulamalarda kullanılabiliyor. İsteğe bağlı olarak sınırsız tasarım ve görüntü sağlıyor. İç dekorasyonlarda, tüm sabit ve hareketli mobilyalarda, otel kapılarında, ofis dekorasyonlarında, büro mobilyalarında, mutfak ve banyo dolap kapaklarında, banko ve tezgahlar ile daha birçok değişik yer ve uygulamada rahatlıkla kullanılabiliyor. Rulo olarak üretilmesi, üretim esnasındaki kayıpları azaltıyor.

    Bu özelliğiyle, mimari proje tasarımlarının etkin çözüm ortağı Avantajlarından biri de hijyenikliği. Normal temizliği dışında özel bir bakım gerektirmiyor. Çekici ve farklı tipteki desenler, geniş bir yelpazede farklı yüzey seçenekleriyle birlikte sunuluyor.


    G-com®

    noimage

    G-com® kompakt laminat panel, üstün nitelikleri sayesinde okullar, spor tesisleri, hastaneler, havaalanları, alışveriş merkezleri gibi trafiğin yoğun olduğu bölgelerin yanı sıra tuvalet kabinleri ve soyunma dolapları gibi özel kullanım alanları için de elverişli bir malzeme. Yüksek mukavemeti yangın, su, nem veya kullanımda kaynaklanacak herhangi bir olumsuz eyleme dayanmasını sağlıyor. Bakımı oldukça kolay Hiçbir zaman değişmiyor ve bozulmuyor. Birbirinden farklı renklerde ve yüzeylerde üretilmesi, kullanıcılara zengin tasarım seçenekleri sunuyor. Ayrıca çürümüyor ve bakteri barındırmıyor.

    G-ext®

    noimage

    G-ext® dış cephe kompakt panellerin yüzeyi, dünyada sadece birkaç markada kullanılan elektron bombardımanı kürü (EBC) sistemiyle üretiliyor. Özel yüzeyinin katkısıyla, olumsuz hava şartlarına ve güneş ışığına maruz kaldığı durumlarda bile üst düzey dayanıklılık ve bozulmama özelliği sergiliyor. Güneş, yağmur, dolu, rüzgar, çizilme, sürtünme veya zamanın yıpratıcılığı G-ext®'in ilk günkü görüntüsünü yok edemiyor. Bu nedenle UV dayanıklılığı ve renk stabilizasyonu muadillerine oranla çok daha güçlü. Örnek performansı ve geniş renk yelpazesi ile göz alıcı bir ürün olan G-ext® konutlar, iş yerleri, alışveriş merkezleri, bankalar, kamu kuruluşları ve hastanelerin tüm dış cephe uygulamalarına fark katıyor.


    G-pheno®

    noimage

    Yangına, suya ve olumsuz hava koşullarına maksimum dayanıklılık sağlayan G-pheno®, bu özelliğini HPL preslerinde dekor kağıdı kullanılmadan üretilmesine borçlu. İnşaat ve taşımacılık başta olmak üzere kentsel dekorasyon; mastar, gönye gibi teknik malzeme ve makine sektörlerinde kullanılıyor.


    G-fire®

    noimage

    G-fire®, üretiminde kullanılan özel maddeler sayesinde yanmayı geciktirici niteliğe sahip. Alev, duman ve is olusturmuyor; toksik gazlar içermiyor. Yangına ve yangının yayılmasına karşı belli bir dayanıklılık ve eşik değerine gerek duyulan yerler için ideal bir seçenek.

    Fark yaratan bu özellikleriyle gemi, tren, otobüs gibi yolcu taşımacılığı yapan araçlarda, otellerde, okullarda, hastanelerde, iş merkezlerinde, asansörlerde, kamu kurum ve kuruluşlarında avantajlı bir kullanım atmosferi yaratıyor.



    G-floor®

    noimage

    G-floor®, bilgisayar odaları, hastanelerin ameliyat odaları ve yükseltilmiş zeminler için ideal bir seçim. G-floor®, sıra dışı sağlamlığını yüksek kalitesiyle birlikte sunuyor. Darbe ve çiziklere dayanıklılığı, basit montajı ve kolay temizliğiyle ofisler ve alışveriş merkezleri gibi hareketli alanlarda kullanılabiliyor. Ayrıca AC2, AC3 ve AC4 olarak üretilebiliyor.


    G-solo®

    noimage

    G-solo®, yüzeyinden merkezine kadar tek renk olarak üretilen solid bir plaka. Böylelikle aşınsa bile rengini koruyarak yoğun trafiği olan alanlar için ideal bir malzeme konumuna geliyor. Dikkat çeken bir diğer niteliği ise antibakteriyel oluşu. Biçim verilebilmesi ve kenarlar boyunca oluşabilecek siyah hattı ortadan kaldırması, diğer ürünlerde rastlanmayan grafiksel ve boyutsal etkilere zemin hazırlıyor. Bu çok amaçlı yapısıyla, estetik ve işlevselliği birleştiren reklam sektöründen, kullanım farklılığı olan medikal ve dekorasyona kadar birçok alanda ön plana çıkıyor. G-solo®, yüksek nem oranı olan veya kuru yerlerde tavsiye edilmiyor. Ayrıca postforming özelliği de bulunmuyor.


    G-morpho®

    noimage

    Metalli kompakt laminat olarak adlandırılan bu ürün, üretim aşamasında çeşitli kalınlıklarda ve adetlerdeki alüminyum levhaların malzeme içinde bir araya gelmesiyle oluşuyor. Çeşitli tasarım ve iç dekorasyon (genellikle masa ve banko) uygulamalarında kullanılıyor. Dekoratif açıdan zengin seçenekler sunan G-morpho® için +15ºC ile +35ºC arası sıcaklık ve %30 - %70 bağıl nemli ortam öneriliyor.


    G-lab®

    noimage

    G-lab® laminatın dış yüzeyi özgün üretim teknikleriyle güçlendirildi. Bu özel yüzey, kimyasallara karşı ek koruma sağlıyor. G-lab®'ın çözümleri, tasarım kalitesinden ödün vermeden, dayanıklı ve bakımı kolay yüzeyler sunuyor. G-lab®, tüm bu özellikleriyle laboratuarlar ve diş hekimi muayenehaneleri gibi sağlıkla ilgili her alana uygulanabiliyor.


    G-digi®

    noimage

    Bilgisayar ortamında üretilen desenlerin laminat olarak kullanılmasıyla oluşan dekoratif bir ürün. Logo, amblem ve resim gibi görsel efektlere uygulanabilen renk kalitesi, gerçeğinden farksız. İmalat süresi son derece kısalan G-digi®, asgari miktar sınırı olmaksızın üretilebiliyor. Bu teknoloji, teknik özellikler değiştirilmeksizin çeşitli ürün ve uygulamalarda kullanılabiliyor.

    G-crea®

    noimage

    Farklı renk ve desenlerin birleştiği değişik tasarımlara ve tarzlara sahip, kalite ve sağlamlığından şüphe edilmeyecek, dekoratif amaçlı bir laminat. Genel olarak kapı sektöründe talep gören G-crea®, masa, sehpa ve daha pek çok dekorasyon amaçlı kullanım alanında işlev kazanıyor. Velur ve bute yüzey olarak üretilebilen üründe postforming yapılmıyor.
#03.07.2009 16:55 0 0 0