:4:


MALZEMELER
2 kişilik
1 adet yeşil salata
2 küçük demet su teresi yada roka
1 dilim ekmek
1 adet yumurta (2 dakika haşlanmış)
2 adet kıyılmış ançuez
4 adet ançuez filetosu
¼ çay kaşığı hardal
bir tutam karabiber
1 çay kaşığı tuz
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı rende gravyer



HAZIRLANIŞI

Salata çeşitlerini temizleyip yıkayın ve susuz olarak sudan çıkarın. İki parmak eninde doğrayın ve kurulayın. Ekmeğin kabuğunu çıkarıp zar gibi doğrayın ve kızartın. Büyük bir salata kasesinin içine tuzu ve sarımsağı koyun. Bir çatal ile sarımsağı bastırıp tuz ile kasenin dibini sarımsak kayboluncaya kadar ovun. Kıyılmış ançuezi ekleyin ve çatalla ançuezi ezerek karıştırın, salatayı ekleyin. Başka küçük bir kaseye hardal, karabiber ve yumurtayı ekleyin. İyice karıştırıp sirke ve zeytinyağını karıştırarak ekleyin ve salatanın üzerine dökün. Peynirin yarısını ve kızarmış ekmeği üzerine serpin. İki çatalla iyice karıştırın bir salata kasesine boşaltın. Üzerine kalan peyniri ve ançuez fletolarını ilave edip servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 561
favori
like
share
demet Tarih: 22.05.2006 11:53
ellerine sağlık, teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 23:52
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 12.01.2006 11:34
Paylaşımınız için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 23:51
AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 17.11.2005 18:50
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 31.10.2005 23:35
çok teşekkürler paylaşımınız için
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 13:01
PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr
corleoni Tarih: 29.10.2005 17:24
sağol kardes