MALZEMELER

3 adet şeftali
1 su bardağı süt
3 yumurta
1 paket vanilya
2 çorbakaşığı un
2/3 su bardağı pudra şekeri

4 Kişilik


HAZIRLANIŞI

Şeftalileri yıkayıp soyduktan sonra mikserden geçirin. Bir kapta iki yumurtanın sarısını ve bir bütün yumurtayı tozşekerle çırpın. Köpüklü bir karışım elde edince, unu katıp tekrar çırpın. Şeftali püresini ve vanilyayı ekleyip iyice karıştırdıktan sonra sıcak sütü katın.
Karışımı, dört adet ısıya dayanıklı puding kalıbına boşaltın.
Kapları alüminyum folyoyla kaplayın. Dört beş parmak derinliğinde bir tepsinin içine yarı yarıya gelecek biçimde kaynar su koyun. İçinde puding bulunan kaseleri tepsiye yerleştirin. 180 derecelik fırında 45 dakika pişirin. Alüminyum folyoları çıkarıp soğumaya bırakın.
Sonra tabaklara ters yüz ettiğiniz pudingleri şeftali dilimleriyle süsleyip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 561
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 12:15
ellerine sağlık çok teşekkürler
by_ufuk Tarih: 21.02.2006 23:13
Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
refik Tarih: 13.01.2006 17:42
teşekkürler elinize sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:37
Paylaşımın için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:13
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:42
bunları yaparsak çok kilo alacağa benziyoruz.saolun
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:27
Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
Ates Bocegi Tarih: 28.10.2005 16:29
Ellerine Saglik,
Takif icin tesekkürler
dostbildiklerim Tarih: 28.10.2005 03:54
Ellerine Saglik tesekkürler