KAŞAR PEYNİRLİ VOLAVON

Son güncelleme: 09.03.2006 10:59
  • noimage

    Malzemeler:

    Milföy Hamuru
    Kaşar Peyniri
    Yumurta
    Fırın:)

    Yapılış:

    1. Dilediğiniz kadar milföy hamurundan büyük kalıbınızla şekiller kesin.
    2. Küçük boy kalıpla kestiğiniz şekillerin yarı sayısındakinin içinden birer parça keserek çıkarın. Yuvarlak kalıpla kesiyorsanız elinizde eşit sayıda daire ve ortası delik daire oluyor.
    3. Yumurta akını hafifçe çırpın, içi dolu dairelerin üzerine sürün ve üstüne içi boş daireleri yapıştırın.
    4. Ortada kalan minik çukurluğa kaşar peyniri koyun.
    5. Yumurta sarısını da hamurlara sürdükten sonra orta ısıdaki fırında kabarıp kızarıncaya kadar pişirin.
#01.02.2006 20:48 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler
#03.02.2006 15:12 0 0 0
  • Malzeme listendeki Firin onun miktarini yazmamissin 1 fincanmi ?

    Tarif icin Tesekkür
#05.02.2006 11:00 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 22:44 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 21:43 0 0 0
  • teşekkürler, ellerine sağlık. noimage
#04.03.2006 23:25 0 0 0
  • kahvaltıda iyi gider bu
    ben en iyisi yarın sabah yapayım
#05.03.2006 01:01 0 0 0
  • eline sağlık

    çıtır çıtır ne güzel olur

    teşekkürler
#09.03.2006 10:59 0 0 0