MALZEMELER
Kemiksiz dövülmüş tavuk kalçası
Salam
Kaşar peyniri
Salça
Sıvıyağ
Kekik
Pul biber
Tuz
Domates
Sivri biber

YAPILIŞI
Tavuklar; tuz, zeytinyağ, pulbiber ile karıştırılır. Bir parça tavuğun üzerine bir salam ve kaşar dilimi konup rulo yapılır. Bir domates dilimi ve sivri biber üzerine konup kürdan batırılır. Kekik, sıvıyağ, salça ve biraz su ile hazırlanan sos tepsiye dizdiğimiz tavukların üzerlerine gezdirilip fırına verilir. Pişikten sonra sıcak servis edilir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 891
favori
like
share
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 17:43
slm
SquadroN Tarih: 31.07.2008 16:10
Sağolasın
by_cyber Tarih: 07.07.2008 19:48
paylaşım için thanks
artvinli Tarih: 20.02.2007 19:30
değişik ve leziz
ellerinize sağlık
et yemeklerinin devamını bekliyorum.
BoardBeLasi Tarih: 19.02.2007 15:48
Ellerine saglik
DİDEM Tarih: 17.02.2007 21:11
teşekkürler ellerinize sağlık ablacığım
akin42 Tarih: 07.02.2007 02:17
ELLEİNE SAĞLIK
refik Tarih: 29.01.2007 15:57
güzel tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık SU-PERISI