MALZEMELER
Kemiksiz dövülmüş tavuk kalçası
Salam
Kaşar peyniri
Salça
Sıvıyağ
Kekik
Pul biber
Tuz
Domates
Sivri biber

YAPILIŞI
Tavuklar; tuz, zeytinyağ, pulbiber ile karıştırılır. Bir parça tavuğun üzerine bir salam ve kaşar dilimi konup rulo yapılır. Bir domates dilimi ve sivri biber üzerine konup kürdan batırılır. Kekik, sıvıyağ, salça ve biraz su ile hazırlanan sos tepsiye dizdiğimiz tavukların üzerlerine gezdirilip fırına verilir. Pişikten sonra sıcak servis edilir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 902
favori
like
share
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 16:43
slm
SquadroN Tarih: 31.07.2008 15:10
Sağolasın
by_cyber Tarih: 07.07.2008 18:48
paylaşım için thanks
artvinli Tarih: 20.02.2007 18:30
değişik ve leziz
ellerinize sağlık
et yemeklerinin devamını bekliyorum.
BoardBeLasi Tarih: 19.02.2007 14:48
Ellerine saglik
DİDEM Tarih: 17.02.2007 20:11
teşekkürler ellerinize sağlık ablacığım
akin42 Tarih: 07.02.2007 01:17
ELLEİNE SAĞLIK
refik Tarih: 29.01.2007 14:57
güzel tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık SU-PERISI