5 adet hazir yufkayi
1 cay bardagi sivi yag
4 yumurta
1 litre süt
400 g beyaz peynir
tuz
5 adet hazir yufkayi ufalayin
bunlarin hepsini varsa bir teflon tepsisine koyun, pisdikden sonra yapismamasi icindir, yoksada yagli kiyagitda kullanabilirsiniz
1 litre sütü 4 yumurta ile cirpin ve 1 cay bardagi yag ile ufalanmis yufkalarin üzerine dökün
Beyaz peyniride icine rendeleyin ve tad vermesi icin tuz koyun ama
fazla kacirmayin
Bunlar hepsini karistirin güzelcene ve bir gece buzdalabinda bekletin ondan sonra üstü güzelcene kizarana kadar 200 derece civarinda pisirin
Bu börek icin bir tavsiyede bulunabilirsem eger ,yufkalarin aralarina haslanmis kivircik degil düv makarna ilave edip sivi karisimdan sira sira yufkalarin üzerlerine dökülürse farkli bir tat yakalayabilirsiniz.Nevsehirlilerin yalanci su böregi tarifi.