YALANCI SU BÖREGI

Son güncelleme: 28.02.2006 21:00
  • YALANCI SU BÖREGI

    5 adet hazir yufkayi
    1 cay bardagi sivi yag
    4 yumurta
    1 litre süt
    400 g beyaz peynir
    tuz

    5 adet hazir yufkayi ufalayin
    bunlarin hepsini varsa bir teflon tepsisine koyun, pisdikden sonra yapismamasi icindir, yoksada yagli kiyagitda kullanabilirsiniz
    1 litre sütü 4 yumurta ile cirpin ve 1 cay bardagi yag ile ufalanmis yufkalarin üzerine dökün
    Beyaz peyniride icine rendeleyin ve tad vermesi icin tuz koyun ama
    fazla kacirmayin

    Bunlar hepsini karistirin güzelcene ve bir gece buzdalabinda bekletin ondan sonra üstü güzelcene kizarana kadar 200 derece civarinda pisirin

    Cok güzel oluyor

    Simdiden Afiyet olsun
#12.10.2004 08:01 0 0 0
  • helal sana
#12.10.2004 16:54 0 0 0
  • tesekkür ederim, deniyecegim kesin
#12.10.2004 19:23 0 0 0
  • Bu börek icin bir tavsiyede bulunabilirsem eger ,yufkalarin aralarina haslanmis kivircik degil düv makarna ilave edip sivi karisimdan sira sira yufkalarin üzerlerine dökülürse farkli bir tat yakalayabilirsiniz.Nevsehirlilerin yalanci su böregi tarifi.
#12.10.2004 22:43 0 0 0
  • denemekte fayda var tesekkürler
#12.10.2004 23:20 0 0 0
  • Hmm böreginde yalancisi cikti :D

    Bu karnini doyrumaz o zaman adamin be
#12.10.2004 23:26 0 0 0
  • mollycan yapsinda bak bakalim yalanciyla gercegini ayirt edebilecekmisin.dogru diyorsun tadina doyamiyacaksin
#12.10.2004 23:30 0 0 0
  • bu guzel borek annem arada sirada yapar

    Yalanci Böregi
#12.10.2004 23:30 0 0 0
  • o zaman sen bilirsin doyurup doyurmadigini, levise söyleyiver
#12.10.2004 23:33 0 0 0
  • söyledim ya uygulama sirasi sende
#12.10.2004 23:40 0 0 0
  • Tesekkürler arkadasim börege bayilirim
#12.10.2004 23:47 0 0 0
  • Rica ederim hepinize afiyet olsun, isterseniz bende daha cok tarifler var yazabilirim buraya yani
#13.10.2004 14:55 0 0 0
  • sen buyur tafirlerini yaz ama börek ve pastalara agirlik ver cünki "SefameliH" bunlara bayilir
#14.10.2004 22:03 0 0 0
  • Orijinalin yazari sari_menekse
    sen buyur tafirlerini yaz ama börek ve pastalara agirlik ver cünki "SefameliH" bunlara bayilir

    Sari sende yokmu hic pasta börek faydalanalim
#15.10.2004 02:19 0 0 0
  • Ok Arkadaslar ben ozaman bir kac tane pasta ve börek tariflari daha ekliyem.... Hemen yapiyorum
#15.10.2004 07:39 0 0 0
  • bu boregi bende yapiyorum ama bizim bildigimiz ismi kirpik borekti demekki baska yerlerde degisik isim kullaniliyormus tesekkurler arkadas
#17.12.2004 17:35 0 0 0
  • olsada yesek şööle yalancı..! yalancı...!
#18.12.2004 18:40 0 0 0
  • cok tsk ler ederim gercekden cok güzel
#09.05.2005 22:47 0 0 0
  • Bu tarifden çok var burda yaws
#24.09.2005 11:33 0 0 0