Fenerbahce 2 - 1 Chelsea FC [CL]

Son güncelleme: 05.04.2008 13:04
  • noimage

    Kolleksiyona yeni parça!..

    Kadıköy'den onlar da çıkamadı. Fenerbahçe Chelsea'yi Kadıköy'de yıktı. Avrupa Futbolu'nun en güçlü ekiplerinden Chelsea'ye Kadıköy kabus oldu. Avrupa'da bu sezon muhteşem bir performans sergileyen Fenerbahçe Chelsea'yi de yendi, gözler artık Ada'daki maça çevrildi.

    Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe çeyrek final ilk maçında Chelsea'yi Kadıköy'de 2-1 yenmeyi başardı. Kendi kalesine gol atan Deivid 82.dakikada attığı muhteşem golle kendini affettirirken diğer golü oyuna sonradan giren Colin Kazım kaydetti.

    İlk yarıda tam bir Chelsea hakimiyeti yaşandı. Etkili futbolcularıyla orta sahada büyük baskı kuran Chelsea Fenerbahçe'ye adeta pas yaptırmadı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında topa daha çok sahip olan Fenerbahçe 13.dakikada Deivid'in kendi kalesine attığı golden sonra demoralize olarak orta sahanın hakimiyetini Chelsea'ye kaptırdı. Lampard, Ballack ve Essien ile orta sahayı kontrol altına alan Chelsea'de 18.dakikada Essien'in bir şutu da direkten döndü. Özellikle kanatlarda yapılan ortalarla etkili olmaya çalışan Chelsea Drogba ve Lampard ile önemli gol pozisyonlarından yararlanamadı. Çok iyi pres yapan ve F.Bahçe'nin hızlı atağa çıkmasına engel olan Chelsea Fenerbahçe'nin ilk yarıda gol fırsatı yakalamasını engelledi.

    İkinci yarıya ise Fenerbahçe iyi başladı. 50.dakikadan sonra Chelsea kalesine özellikle yan toplarla gelen Fenerbahçe önemli fırsatları değerlendiremedi. Uğur Boral'dan beklediği verimi alamayan Zico onun yerine 54.dakikada Colin'i oyuna sokarken Chelsea bu bölümden sonra oyuna yine ağırlığını koydu. Ballack ve Drogba ile sürekli kaleyi yoklayan Chelsea'nin şutlarını Volkan çok iyi çıkardı.

    Ve Fenerbahçe'nin bu başarısında en önemli paylardan birine sahip olan Zico Semih ve Colin'i oyuna alarak adeta takımın kaderini değiştirdi. Bu değişiklikliklerden sonra Fenerbahçe bir başka oynadı. Goller geldi, Fenerbahçe Chelsea'yi de yendi.
    FENERBAHÇE:2 CHELSEA:1

    STAT: Şükrü Saracoğlu
    HAKEMLER: Claus Bo Larsen, Anders Norrestrand, Henrik Sonderby

    FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Maldonado, Aurelio, Uğur (dk.54 Kazım), Alex, Kezman (dk.72 Semih)
    TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
    CHELSEA: Cudicini, Carvalho, Terry, Ashley Cole, Malouda, Ballack, Makelele, Essien, J.Cole (dk.86 Anelka), Lampard (dk.76 Obi Mikel), Drogba
    TEKNİK DİREKTÖR: Avram Grant
    GOLLER: Deivid (dk.13-kk) Kazım (dk.65) Deivid (dk.82)

    İLK YARIDAN DAKİKALAR
    3.dakikada serbest vuruşu Alex kullandı. Alex'in ceza sahasına yaptığı ortayı defans karşıladı.

    5.dakikada Alex nefis bir pas attı. Defansın arkasına sarkan Vederson'dan önce kaleci çıkıp topu uzaklaştırdı.

    10.dakikada Chelsea kanatlardan yapılan ortalarla etkili olmaya çalıştı fakat defans başarılı hamleleriyle topu uzaklaştırmayı başardı.

    GOL: 13.dakikada sol kanattan yapılan ortaya Deivid ayak koydu fakat top kendi ağlarına gitti. Chelsea 1-0 önde.

    18.dakikada Essien'in uzaktan attığı sert şut üst direğe çarparak auta gitti.

    21.dakikada Aurelio'nun şutu bir hayli farkla auta gitti.

    23.dakikada sağ kanattan yapılan ortaya Drogba hareketlendi. Önder'den önce topa vurmayı başaran Drogba'nın kafası az farkla auta gitti.

    28.dakikada Lampard'ın kafa vuruşu Volkan'ın kalesinde tehlike yarattı.

    30.dakikada Chelsea yine çok etkili geldi. Drogba'nın dar açıdan vurduğu sert şutu Volkan mükemmel kurtardı.

    38.dakikada sağ kanattan yapılan ortaya bu topu beklemeyen Kezman dokunamadı. Devamında Uğur'un ortasına Deivid yetişemedi.

    45.dakikada Drogba'ya atılan ara pasta tehlikeyi önceden sezen Volkan çıktı ve topu uzaklaştırdı.

    İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
    İki takım da ikinci yarıya aynı kadrolarla çıktılar.

    49.dakikada Carvalho sol kanattan etkili geldi. Ceza sahasına giren Carvalho'nun açısını daraltan Volkan topun sahibi oldu.

    50.dakikada Fenerbahçe en önemli pozisyonunu yaşadı. Sağ kanattan yapılan ortaya harika yükselen Alex'n kafa vuruşu az farkla auta gitti.

    Chelsea bu dakikalarda tehlikeli gelmeye başladı. 52.dakikada Drogba'nın çaprazdan vuruşu kaleci Volkan'da kaldı.

    54.dakikada Aurelio ceza alanına harika girdi. Çizgiye inen Aurelio'nun ortasına son anda defans dokundu.

    Zico ilk değişikliğini yaptı. Uğur Boral'ın yerine Kazım oyuna girdi.

    55.dakikada ceza sahasında topla buluşan Kezman'ın vuruşu kalecide kaldı.

    58.dakikada Ballack'ın uzaktan sert şutunu Volkan mükemmel uzanarak kurtardı.

    64.dakikada Alex'in uzaktan sert şutu kaleci Cudicini'de kaldı.

    GOL: 65.dakikada defansın arkasına atılan ara pasa hareketlenen Colin Kazım kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda kaleci Cudicini'yi avladı. Skor 1-1

    72.dakikada Zico Kezman'ın yerine oyuna Semih'i dahil etti.

    GOL: 81.dakikada Deivid muhteşem bir gole imzasını attı. Ceza sahası dışından harika bir gol atan Deivid kendini affettirdi.

#02.04.2008 23:51 0 0 0
  • FenerBahçeyı tbrk edıyorum

    Ama silaha sarılmalarına gerek yoktu

    taraftarlarının bu gece eline alan balkonda:D
#02.04.2008 23:52 0 0 0
  • noimage

    Çünkü Kadıköy'e gelmemişlerdi !..

    İngilizler hem 8 maç sonra yenilgiyle tanıştı hem de tam 686 dakika sonra gol yedi !.. Elbette ki Fenerbahçe'den !.. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynadığı 8 maçta sadece 2 gol yiyen Chelsea, gruptaki 2. maçının 9. dakikasından beri kalesinde topu görmemişti. İngiliz devi aynı zamanda bu sezon Devler Ligi'nde hiç yenilgi yüzü görmemişti. Chelsea Şampiyonlar Ligi'ndeki son mağlubiyetini geçen sezon yarı final rövanş maçında Liverpool'a 1-0 yenilerek yaşamıştı.
    Bu sezon ise Şampiyonlar Ligi'nde Maviler, tam 686 dakikadır gol yemiyordu. Chelsea, Schalke ve Olympiakos ile 2'şer, Rosenborg ve Valencia ile de 1'er maç yapmış ancak 6 maçı da gol yemeden tamamlamıştı. Ancak Chelsea'nin kilidini, bu sezon Premier League'den transfer edilen Kazım Kazım açtı ve Mavilerin filelerine bu sezon Şampiyonlar Ligi'nda topu yollayan 3. isim oldu. Chelsea'ye gol atan diğer iki futbolcu ise Rosenborg'dan Koppinen ve Valencia'dan Villa'ydı.

    16 MAÇ SONRA İLK KEZ 2 GOL YEDİ
    Fenerbahçe ile karşılaşmadan önce oynadığı 8 maçta Rosenborg ve Valencia'dan 1'er gol yiyen Chelsea Fenerbahçe maçıyla birlikte uzun süre sonra ilk kez kalesinde 2 gol birden görmüş oldu. Chelsea Şampiyonlar Ligi'nde son olarak geçen sezon A Grubu'nda Bercelona ile deplasmanda 2-2 berabere kralırken 2 gol birden yemişti. Chelsea Devler Ligi'nde tam 16 maçtır ya gol yemiyor ya da en fazla 1 gol yiyordu.

    Chelsea'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlar şöyle:
    Chelsea-Rosenborg: 1-1
    Valencia-Chelsea: 1-2
    Chelsea-Schalke: 2-0
    Schalke-Chelsea: 0-0
    Rosenborg-Chelsea: 0-4
    Chelsea-Valencia: 0-0
    Olympiakos-Chelsea: 0-0
    Chelsea-Olypiakos: 3-0
#02.04.2008 23:52 0 0 0
  • noimage

    Fener'in rakibi kendisi !..

    Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkarak ülkemizi gururlandıran Fenerbahçe, bu sezon inanılmaz bir istatistiğe de imza atıyor !.. Avrupa arenasındaki başarılı savunmasıyla öne çıkan Fenerbahçe, aşnı şekilde savunmada yaptığı akıl almaz hatalarla da izleyenleri hayrete düşürüyor.

    Bu sezon ön eleme de dahil olmak üzere tam 10 maça çıkan sarı lacivertliler bu karşılaşmalarda toplam 11 gol yedi. Chelsea maçında yenilen ilk golle de bu sayı 12'ye yükseldi. Ancak çarpıcı olan Fenerbahçe'nin bu 12 golden tam 3 tanesini kendi kalesine atması, diğer 3 tanesini ise akıl almaz hatalarla yenmesi. Yeni Fenerbahçe yediği 2 golden 1 tanesini rakibe ikram ediyor !..

    EDU'DAN RAKİBE ASİST !..
    Fenerbahçe'nin harakiri kabusu Moskova'da başladı. Şampiyonlar Ligi gruplarına Inter galibiyeti ile başlayan sarı lacivertliler ikinci maçına CSKA Moskova deplasmanında çıktı. Alex'in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapayan Fenerbahçe, ikinci yarıda adeta Edu'yu durduramadı. 50. dakikada hatalı bir geri pası ile Krasic'in golüne asist yapan Edu, bundan 3 dakika sonra da bir penaltıya neden oldu. Fenerbahçe, 85. dakikada Deivid'in attığı gol sayesinde 1 puanı kurtardı.

    EDU BU KEZ GOL ATIYOR !..
    Moskova'da Fenerbahçe'yi mutmelen bir galibiyetten eden Edu, gruptaki son maçta da sahneye çıkıyordu. Sarı lacivertlilerin kazanmak zorunda olduğu CSKA Moskova sınavının 30. dakikasında Edu topu kendi filelerine gönderiyor ve Fenerbahçe 1-0 yenik duruma düşüyordu. Neyse ki bu golden hemen 2 dakika sonra Alex müthiş bir füzeyle fileleri havalandırıyor, ardından ilk yarının ve maçın son dakikasında 2 kez sahneye çıkan Uğur Boral Fenerbahçe'yi 3-1'lik galibiyete taşıyordu.

    YİNE EDU, YİNE KENDİ KALESİNE !..
    Edu ne kadar iyi oynarsa oynasın, ne kadar iyi mücadele ederse etsin kendini tutamıyordu !.. Yer Kadıköy, Rakip Sevilla, Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçı... Fenerbahçe 17. dakikada Kezman'ın attığı golle 1-0 öne geçmiş, aradığı avantajlı skoru erken bulmuş. Ama CSKA Moskova maçlarının talihsiz ismi Edu yine sahneye çıkıyor, 23. dakikada kendi filelerine gönderdiği topla skoru eşitliyor. Hakem son düdüğü çaldığında 3-2 kazanmış taraf olan Fenerbahçe'de herkes yenilen ilk gole yanıyor.

    VOLKAN'DAN 2 GOL HEDİYE !..
    Kadıköy'de 3-2 kazanan Fenerbahçe, rövanşta tedirgindi. Çünkü rakip son 2 yılın şampiyonuydu. Kendi sahasındaki ektili futboluyla tanınıyordu. Nitekim korkulan da olmuştu, Fenerbahçe çok erken 2 gol yemişti. Ama goller akıl alır gibi değildi. Kaleci Volkan üzerine gelen 2 şutu da içeri almış, zafer beklenen geceyi kabusa çevirmişti. Ancak Devler Liginde yediği onca hatalı golün üstesinden gelmeyi beceren Fenerbahçe bunun da üstesinden gelecekti. Üstelik penaltılarla, üstelik o inanılmaz golleri yiyen Volkan'ın 5 penaltıdan 3'ünü kurtamasıyla...

    ŞİMDİ DE DEIVID !..
    Fenerbahçe'nin kendi kendini yakma hastalığı Chelsea maçında da ortaya çıktı. Çeyrek Finalin ilk ayağında İngiliz devini ağırlayan sarı lacivertliler dengeli bir şekilde 0-0 devam eden maçta bu kez de Deivid'in kurbanı oldu. Şampiyonlar Ligi'nde tam 4 gol atan Brezilyalı golcü 5. kez fileleri havalandırıyordu ama bu kez sevinen karşı taraftı.

    Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı Şampiyonlar Ligi maçları şöyle:
    Fenerbahçe-Anderlecht: 1-0
    Anderlecht-Fenerbahçe: 0-2
    Fenerbahçe-Inter: 1-0
    CSKA Moskova-Fenerbahçe: 2-2
    PSV Eindhoven-Fenerbahçe: 0-0
    Fenerbahçe-PSV Eindhoven: 2-0
    Inter-Fenerbahçe: 3-0
    Fenerbahçe-CSKA Moskova: 3-1
    Fenerbahçe-Sevilla: 3-2
    Sevilla-Fenerbahçe: 3-2
    Fenerbahçe-Chelsea: 2-1
#02.04.2008 23:53 0 0 0
  • ßeN FeNeRiN oRaDa GoL aTaCaĞıNa iNaNıYoRuM YeTeR Ki GoL YeMeSiN
#02.04.2008 23:59 0 0 0
  • noimage



    TeBrikler FenerBahçem
#02.04.2008 23:59 0 0 0
  • Gözünü finale dikti!

    Fenerbahçemizin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Chelsea zaferinin ardından, umarım 21 Mayıs'a kadar Avrupa'da olacağız dedi. Alex sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk yarıda zorlandık, talihsiz bir gol yedik. Yapmamız gerekeni ikinci yarıda yaptık ve istediğimiz sonucu aldık. Bu maç bizim için en zor maçımız oldu. İlk yarıda çok kötü bir performans sergiledik. Chelsea gibi çok iyi bir takıma karşı oynadık, ikinci yarıda baskılı oynadık ve galibiyete uzandık. İkinci maça baktığımız zaman, farklı bir maç olacak. Bir avantaj ile İngiltere'ye gidiyoruz. Gökhan ve Carlos da ikinci maçta oynayacak, ikinci maçta da iyi mücadele edip turla dönmek istiyoruz. Başkanımız ile aramızda Avrupa macerasının 21 Mayıs'ta gideceğini söylemiştim ve umarım böyle olacak."
#02.04.2008 23:59 0 0 0
  • Burdada silahlar yeni sustu..

    Feneri Tebrik Ediyorum
    Bu gergin günlerde ülkemiz için moral oldu
#03.04.2008 00:12 0 0 0
  • Kanaryamı tebrik ediyorum muhteşem bir maçtı chelsea yide yendik inşallah 2. maçta turu atlayacak skoru alırız. EN BÜYÜK FENERBAHÇEEEE
#03.04.2008 00:17 0 0 0
fLy fLy foto
  • Volkan'ın oyununu herzaman şapka çıkartarak seyrettim bugünde aynı güzelliği ile oynadı.Şansız bir gol yedik fakat 8 maçta 2 gol yiyen bir takımı , tek maçta 2 gol ile uğurlamak yine Şanlı FenerBahçem'e yakışır..

    Tebrik ediyorum FenerBahce'li arkadaşlarım başta olmak üzere herkesi...Türk takımı olarak çok daha güzel yerlerde olacağız...
#03.04.2008 00:31 0 0 0
  • @MARDINLI1986 adlı üyeden alıntı:
    noimage

    Çünkü Kadıköy'e gelmemişlerdi !..

    İngilizler hem 8 maç sonra yenilgiyle tanıştı hem de tam 686 dakika sonra gol yedi !.. Elbette ki Fenerbahçe'den !.. Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynadığı 8 maçta sadece 2 gol yiyen Chelsea, gruptaki 2. maçının 9. dakikasından beri kalesinde topu görmemişti. İngiliz devi aynı zamanda bu sezon Devler Ligi'nde hiç yenilgi yüzü görmemişti. Chelsea Şampiyonlar Ligi'ndeki son mağlubiyetini geçen sezon yarı final rövanş maçında Liverpool'a 1-0 yenilerek yaşamıştı.
    Bu sezon ise Şampiyonlar Ligi'nde Maviler, tam 686 dakikadır gol yemiyordu. Chelsea, Schalke ve Olympiakos ile 2'şer, Rosenborg ve Valencia ile de 1'er maç yapmış ancak 6 maçı da gol yemeden tamamlamıştı. Ancak Chelsea'nin kilidini, bu sezon Premier League'den transfer edilen Kazım Kazım açtı ve Mavilerin filelerine bu sezon Şampiyonlar Ligi'nda topu yollayan 3. isim oldu. Chelsea'ye gol atan diğer iki futbolcu ise Rosenborg'dan Koppinen ve Valencia'dan Villa'ydı.

    16 MAÇ SONRA İLK KEZ 2 GOL YEDİ
    Fenerbahçe ile karşılaşmadan önce oynadığı 8 maçta Rosenborg ve Valencia'dan 1'er gol yiyen Chelsea Fenerbahçe maçıyla birlikte uzun süre sonra ilk kez kalesinde 2 gol birden görmüş oldu. Chelsea Şampiyonlar Ligi'nde son olarak geçen sezon A Grubu'nda Bercelona ile deplasmanda 2-2 berabere kralırken 2 gol birden yemişti. Chelsea Devler Ligi'nde tam 16 maçtır ya gol yemiyor ya da en fazla 1 gol yiyordu.

    Chelsea'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlar şöyle:
    Chelsea-Rosenborg: 1-1
    Valencia-Chelsea: 1-2
    Chelsea-Schalke: 2-0
    Schalke-Chelsea: 0-0
    Rosenborg-Chelsea: 0-4
    Chelsea-Valencia: 0-0
    Olympiakos-Chelsea: 0-0
    Chelsea-Olypiakos: 3-0
    Orijinali Göster...
    noimage

    Çünkü Kadıköy'e gelmemişlerdi !..



    HERŞEYİ ÖZETLEMİŞSİN MARDINLI...

    SÖYLENECEK BAŞKA HİÇ BİR ŞEY KALMAMIŞ...

    BÜYÜKSÜN FENERBAHÇE...

    HER ZAMAN SÖYLEDİM.. SÖYLÜYORUM...

    ACIYI
    GURURU
    HEYECANI
    MUTLULUĞU

    KISACASI HER DUYGUYU EN DERİNDEN YAŞATTIĞI İÇİN

    NE MUTLU FENERBAHÇELİYİM DİYENE!!!


    TÜRK FUTBOLUNA ARMAĞAN OLSUN BU ALTIN GECE!!!
#03.04.2008 01:12 0 0 0
  • tebrikler fenerbahçemmmmm
#03.04.2008 07:26 0 0 0
  • teşekkürler fenerbahçe bize böylesine güzel bir hediye verdiğin için
#03.04.2008 07:28 0 0 0
  • ya okanoo28 bir ara seni gosterdi kameraman yoksa ben yanlismi gordum
    kirac"in fenerbahce marsini soyluyordun
#03.04.2008 07:36 0 0 0
  • @MaRaBoGLu61 adlı üyeden alıntı:
    Chelsea fenere üC atar aha buraya ciziyorum_______________________:D

    Sey kem küm ben ne dersem tersi oluyor diye öyle seyettiydim kizmayin sakin tamammi:D
    Orijinali Göster...
    Chelsea fenere üC atar aha buraya ciziyorum_______________________:D

    Sey kem küm ben ne dersem tersi oluyor diye öyle seyettiydim kizmayin sakin tamammi:D

    @eskitoprak adlı üyeden alıntı:
    [alinti=#2542860]MaRaBoGLu61[/alinti]Chelsea fenere üC atar aha buraya ciziyorum_______________________:D

    Sey kem küm ben ne dersem tersi oluyor diye öyle seyettiydim kizmayin sakin tamammi:D
    abi ne zaman cizzen biz yenioyoruz nedense
    Orijinali Göster...
    abi ne zaman cizzen biz yenioyoruz nedense
#03.04.2008 07:38 0 0 0

  • Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Chelsea'yi konuk etti. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşma Fenerbahçemizin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
    Karşılaşmanın önemli dakikaları şöyle:
    noimage[/imgOLD]
    6' Alex'in topuk pasında defansın arkasına sarkan Vederson, topa hareketlendi. Kalesini terk eden Cudicini, Vederson'dan önce müdahale ederek, topu uzaklaştırdı.
    12' Ceza sahası sağ çaprazı önünden Joe Cole'nin aşırtma vuruşunda kalecimiz Volkan, topu kontrol etti.
    13' Ceza sahası sol köşesinden Malouda'nın yerden sert ortasına ayak koyan Deivid, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. 0-1
    26' Ceza sahası dışından Vederson'un orta şut karışımı vuruşunda top, yandan auta çıktı.
    38' Sol kanatta Uğur Boral'ın pasında Vederson ceza sahasına sert ortaladı. Kimsenin dokunamadığı top yandan auta çıktı.

    İKİNCİ YARI

    50' Sağ kanattan Önder, ceza sahasına ortaladı. Yükselen Alex kafayı vurdu. Top yandan auta çıktı.
    55' Sol taraftan kazanılan köşe atışını Alex kullandı. Alex'in ceza sahasına ortasında Edu'nun kafasından seken topa, arka direkte Kezman'ın rövaşatasında kaleci Cudicini, topu kontrol etti.
    58' Ceza sahası dışından Ballack'ın sert vuruşunda kaleci Volkan, uzanarak topu önledi. Ceza sahasında boşta kalan topu, Önder kayarak taça attı.
    64' Deivid'in yerden pasında ceza sahası dışından Alex yerden vurdu. Kaleci Cudicini, topu kontol etti.
    65' Aurelio'nun pasında topu kontrol eden Kazım, kaleci Cudicini ile karşı karşıya kaldı. Ceza sahasından Kazım'ın sert vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-1
    67' Lampard'ın pasında ceza sahasında topu kontrol eden Ballack, kalecimiz Volkan ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun sert vuruşunda Volkan, mutlak bir golü önledi.
    80' Uzak mesafeden Deivid vurdu. Top sol köşeden ağlarla buluştu. 2-1

    STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
    HAKEMLER: Claus Bo Larsen , Anders Norrenstrand , Henrik Sonderby
    FENERBAHÇE: Volkan , Önder , Lugano , Edu , Vederson , Deivid , Mehmet Aurelio , Maldonado , Uğur Boral (Kazım dk. 54 ), Alex , Kezman (Semih dk. 72 )
    CHELSEA: Cudicini , Malouda , Terry , Carvalho , Ashley Cole , Essien , Makelele , Ballack , Lampard (Mikel dk. 76), Joe Cole (Anelka dk. 86 ), Drogba
    GOLLER: Deivid (dk. 13 k.k. ve 80), Kazım (dk. 65)
#03.04.2008 07:40 0 0 0
  • Tebrik ederim arkadaşlar..
#03.04.2008 08:00 0 0 0
  • tesekkurler okan
#03.04.2008 08:10 0 0 0
  • Mardinli bana teşekkür ettiyse bende büyük gelişme var demektir
#03.04.2008 09:58 0 0 0