KIYMA KEBABI

Son güncelleme: 04.07.2006 23:40
  • KIYMA KEBABI


    M a l z e m e l e r

    * 400 gr. kebaplık et,
    * 100-150 gr. kuyruk,
    * Arzuya göre
    kırmızıbiber,
    karabiber ve tuz.

    noimage
    HAZIRLANIŞI:

    Et, kuyrukla birlikte zırhla kıyılır veya et makinasında çekilir, tuz, karabiber ve kırmızı biber atılır, karıştırılır ve yoğrulur. Bu karışım eşit 6-7 parçaya ayrılır, avuç yardımı ile şişe geçirilir, orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır.
#23.11.2004 16:34 0 0 0
  • teşekkürler arkadaşım...
#18.12.2004 21:24 0 0 0
  • cok sahne tsk ler ederim
#09.05.2005 22:44 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 22:43 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 09:38 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 11:52 0 0 0
  • TaRIf iCin sAGol.....
#15.10.2005 22:46 0 0 0
  • eline emegine saglık
#11.11.2005 20:26 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 13:39 0 0 0
  • Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 00:43 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 07:43 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 22:49 0 0 0
  • teşekkürler elinize sağlık
#02.03.2006 09:23 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 15:32 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#04.07.2006 23:40 0 0 0