Biber paçası

Son güncelleme: 28.06.2008 19:58
  • MALZEMELER
    6-7 adet yeşil biber
    1 adet salçalık kırmızı biber
    1 adet patlıcan
    1 kase yoğurt
    sarımsak
    1-1,5 yemek kaşığı un
    bir miktar sıvı yağ
    tuz
    su (Göz kararı)

    HAZIRLANIŞI
    Biberleri küçük küçük doğrayın. Patlıcanın kabuklarını soyduktan sonra küp küp doğrayın. Tencereye yağı koyun, üzerine biberleri ilave edin. Biberler yumuşayınca üzerine patlıcanları ekleyin. Tuz ilave edin. Tenceredekileri iyice öldürün sonra üzerine un koyun ve Kaynağınca bulamaç haline gelebilecek miktarda su ekleyin. İyice koyulaşınca ateşten indirin ve soğuması için bekleyin. Bu arada sarımsaklı yoğurdu hazırlayın. Soğuyan bulamaca yoğurdu ilave edin, karıştırın ve servis tabağına alın.
#19.06.2008 12:33 0 0 0
  • Tesekkür canim kardesim.
#19.06.2008 21:10 0 0 0
  • Eline saglık Nerqish.
#27.06.2008 00:21 0 0 0
  • EMEGINE saglik sagol
#27.06.2008 01:10 0 0 0
  • İİYYE BENZİOR. TŞKLER
#28.06.2008 19:58 0 0 0