Hanim göbegi

Son güncelleme: 03.07.2023 15:46
  • HANIM GÖBEGI
    Malzemeler.
    2,5 Su bardagi un
    1 Küçük paket margarin
    4 Yumurta
    1/4 Limon suyu
    1 Tutam tuz
    2 Su bardagi zeytinyagi kizartmak için

    Yap1l1_1:
    *** Seker 4,5 su bardagi su ile kaynatilip köpükleri alinir.Limon suyu ialve edilip ,biraz koyulasinca atesten alinir.

    *** Bakir tencereye 2 bardak su margarin tuz konup kaynatilir.Elenmis un birden ilave edilip karistirarak pisirilir.Tencereye yapismayacak duruma gelince atesten alinir.Ilininca yumurtalar birer birer kirilir.

    *** Ceviz büyüklügünde parçalara ayrilir.Yaglanmis avuç arasinda yuvarlanip yassitilir ve parmakla ortasi delinir.

    *** Isitilmis yaga konur.Tava hafifçe sallanarak pembe renkte kizartilir.Fazla yagini almasi için kagit üzerine çikarilir.

    *** Sonra suruba atilir.Birkaç kere karistirilip 5 dakika kadar bekletilir ve tabaga alinir.
#30.04.2004 14:47 1 0 0
  • sismanlayacaz yahu :oki: :oki:
#30.04.2004 15:46 0 0 0
  • Tatlilara bayilirim :danke:
#30.04.2004 15:57 0 0 0
  • elerinizi saglik cok tsk ler ederim
#10.05.2005 01:09 0 0 0
  • saol dostum ellerine saglik............
#10.05.2005 17:37 0 0 0
  • tesekurler dotum eline saglik
#26.05.2005 02:55 0 0 0
  • Paylasimin icin tskler..
#26.05.2005 12:58 0 0 0
  • tarif icin cok tskler
#31.05.2005 22:58 0 0 0
  • Ellerine saglik
#05.06.2005 11:28 0 0 0
  • Tarif için sağol.
#05.06.2005 15:02 0 0 0
  • Ellerine saglik tesekkürler
#11.09.2005 20:04 0 0 0
  • Ellerine sağlık kardeşim
#13.09.2005 08:38 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:40 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 06:13 0 0 0
  • eline sağlık
#18.10.2005 09:58 0 0 0
  • eline emeğine sağlık
#19.11.2005 22:57 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 00:39 0 0 0
  • teşekkür ederim juliet
#25.12.2005 16:15 0 0 0
  • Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
#10.01.2006 00:15 0 0 0