Istakozlu Flamingo Kuşu Kanadı

Son güncelleme: 19.03.2006 09:43
  • Gereçler:
    2 adet flamingo kuşu kanadı 1 adet ıstakoz 2 kaşık un 1 kepçe enginar suyu 1 çorba kaşığı tuz
    Yapılışı:
    Istakozu havanda dövün. Havanda dövülen ıstakozu flamingo kuşu kanadına güzelce sürün. İki kaşık unu enginar suyuyla kısık ateşte karıştırın. Bu karışımı ıstakozlu flamingo kanadının üzerine dökün biraz tuzlayıp fırına verin. 220 derecede beş saat pişirin. afiyet olsun.
#02.01.2005 19:20 0 0 0
  • müthiş bi tarif
#29.03.2005 22:33 0 0 0
  • ilginç
#31.03.2005 15:30 0 0 0
  • yok ben böyle bir seyin yendigi kanatinde degilim
#01.04.2005 07:36 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler
#24.09.2005 10:45 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 12:58 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 14:17 0 0 0
  • paylasim icin tessekur ederim
#12.10.2005 02:53 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 19:46 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#27.12.2005 12:32 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 03:56 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 16:46 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 09:43 0 0 0